bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neredeyse koronadan hiç etkilenmeyen çocukların maske takmaya mecbur tutulması kadar saçma bir karar yok.
Büyükler ne yapıyorsa yapsın ama çocuklar rahat bırakılsın artık.
Çocuklar etkilenmiyor mu koronadan, öyle mi dediniz yanlış mı anladım?

hah işte.
elinde nutellasıyla 7 sene sonra aşı olanlar ölecek diyenler de bi zahmet karşıtlık yapmasınlar.
hadi yemeği vs geçtim, kullandığımız pedlerden bebek bezlerine kadar herşey sağlıksız
onlara göz yumanların aşı kötü demesi anlamsız

Ben geçen sene ki verilerin de çok doğru olduğunu düşünmüyorum işin doğrusu. Yaz döneminde özellikle veriler saklandı gibi geliyor. Bu sene daha doğru veriler var
Vaka baska sey hasta baska sey gibi bir aciklama yapmislardi kisa dogru rakamlar icin.
Bu henuz bu lafi soylemeden onceki tablolari

Bu söylentiler yüzünden annem psikolojik olarak aşı sonrası etkilendi, facebookdan falan okuyor bunları sonra panik hali. O öyle olunca bizde korkuyoruz hata mı ettik aşı ol diye zorladık olmasa mıydı diye.
Virüs ilk çıktığı zamanlar aşı ne zaman çıkacak, çaresi bulunsun diye söylenenlerin çoğu şimdi aşıya karşı.

o zaman ancak 1 senede çıkar denince o zamana kadar insan kalmaz diyorlardı. şimdi de erkenden çıktı diyorlar.
50 kere yazdım burada da, acil kullanım onayı diye birşey var. pandemi sürsün 4 milyon ölü 14 milyon olsun öyle mi çıksın aşı.

O onu demiş ,bu bunu demiş , orda şöyle yazmış falan filan...
Sonuç olarak bu hastalık için şu an elimizde aşıdan başka bir gerçek var mı, yok. Dünya ülkeleri çatır çatır aşılama yapıyor mu hala ,yapiyor. Kendi ülkem dahil Dünya doktorlarının yüzde 90 i bangir bangır bağırıp aşı olun diyor mu, diyor.Ben neden bütün bunlari görmek duymak yerine,üç beş çatlak sese kulak vereyim.Didik didik haber araştırıp aşı karşıtı bir şeyler bulurum diye ,iki cımbız ordan üç cımbız burdan yapayım.

Aşı önce kendimizi,sonra toplumu koruyor,tüm veriler bu yönde ki tüm dünya bunu uyguluyor.Ben sıradan vatandaş olarak bunu sorgulayabilecek bilgi birikimine sahip değilim.Dolayisiyla aşılarımi oldum,daha da olmam gerekirse olurum. Olmak istemeyen de Ihlamur kaynatsın,mesir macunu çiğnesin ne diyeyim

alkış butonu istiyoruz yetkililerden.

9 ve 11 yaşlarında koronadan vefat eden cocuklar biliyoruz, kim diyor etkilenmiyor diye
Allah esirgesin maalesef öyle. Benim çocuklarım oldu da etkilenmiyor diyen hangi uzmanmış merak ettim:)

Ben aşı oldum benim doktorum da oldu . Olsanız daha iyi aslında

Sigarayı unuttunuz.
Geçen gün de komşum diyordu eşim güvenmiyor aşıya diye. Ama eşi sigara tiryakisi. Sigara sağlığa zararlıdır diye sigara paketinin üzerinde bile yazıyor.

Sigarayı unuttunuz.
Geçen gün de komşum diyordu eşim güvenmiyor aşıya diye. Ama eşi sigara tiryakisi. Sigara sağlığa zararlıdır diye sigara paketinin üzerinde bile yazıyor.
Sigara bizim aileye çok uzak olduğu için aklıma gelmedi
Abur cubur da uzak olsaydı da gelmeseydi aklıma keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…