Çocuklar etkilenmiyor mu koronadan, öyle mi dediniz yanlış mı anladım?Neredeyse koronadan hiç etkilenmeyen çocukların maske takmaya mecbur tutulması kadar saçma bir karar yok.
Büyükler ne yapıyorsa yapsın ama çocuklar rahat bırakılsın artık.
Aşı karşıtlarının komplo teorilerini sürekli okumaktan bir çoğunun karşıtlığı. Geçen gün okudum birinin mesajını, Elon Musk demiş miş ki "Eylül ayında aşıların içinde ki maddeyi aktif hale getirip dünya nüfusunu azaltıcaz. " Buna ciddi ciddi inanıyorlar:)
Yıllardır yediğimiz içtiğimiz gıdalarla çok sağlıklı bilinçli yaşayan insanlarız ya zaten aşının içindekiler olay oldu:)
Geçmiş olsun tatlı kardeşim:):)Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.
Canım nutella istedihah işte.
elinde nutellasıyla 7 sene sonra aşı olanlar ölecek diyenler de bi zahmet karşıtlık yapmasınlar.
hadi yemeği vs geçtim, kullandığımız pedlerden bebek bezlerine kadar herşey sağlıksız
onlara göz yumanların aşı kötü demesi anlamsız
Canım nutella istedi
Vaka baska sey hasta baska sey gibi bir aciklama yapmislardi kisa dogru rakamlar icin.Ben geçen sene ki verilerin de çok doğru olduğunu düşünmüyorum işin doğrusu. Yaz döneminde özellikle veriler saklandı gibi geliyor. Bu sene daha doğru veriler var
Bu söylentiler yüzünden annem psikolojik olarak aşı sonrası etkilendi, facebookdan falan okuyor bunları sonra panik hali. O öyle olunca bizde korkuyoruz hata mı ettik aşı ol diye zorladık olmasa mıydı diye.bakanlığın şeffaf olmadığını ben de düşünüyorum. ama aşının içeriğini eleştirmekle bu aynı şey değil.
habire birilerinin tanıdıkları biontechten sonra kriz geçiriyor, ölüyor vs ama resmiyeti ne ? resmi bir açıklaması yok.
her ilacın ölüme sebebiyet etkisi vardır.
millet leblebi gibi ağrı kesiciyi yutarken beyin kanaması geçirme riskini düşünmüyor ama pandemiden kurtulmak için aşı imkanını elinin tersiyle itiyor.
ben bunu anlayamıyorum.
Ben oldum 2 doz:) 3.yü bekliyorum:)aşı olanlar yiyebilir sadece dfkgldfkşdf
Bu söylentiler yüzünden annem psikolojik olarak aşı sonrası etkilendi, facebookdan falan okuyor bunları sonra panik hali. O öyle olunca bizde korkuyoruz hata mı ettik aşı ol diye zorladık olmasa mıydı diye.
Virüs ilk çıktığı zamanlar aşı ne zaman çıkacak, çaresi bulunsun diye söylenenlerin çoğu şimdi aşıya karşı.
Ben oldum 2 doz:) 3.yü bekliyorum:)
9 ve 11 yaşlarında koronadan vefat eden cocuklar biliyoruz, kim diyor etkilenmiyor diyeÇocuklar etkilenmiyor mu koronadan, öyle mi dediniz yanlış mı anladım?
O onu demiş ,bu bunu demiş , orda şöyle yazmış falan filan...
Sonuç olarak bu hastalık için şu an elimizde aşıdan başka bir gerçek var mı, yok. Dünya ülkeleri çatır çatır aşılama yapıyor mu hala ,yapiyor. Kendi ülkem dahil Dünya doktorlarının yüzde 90 i bangir bangır bağırıp aşı olun diyor mu, diyor.Ben neden bütün bunlari görmek duymak yerine,üç beş çatlak sese kulak vereyim.Didik didik haber araştırıp aşı karşıtı bir şeyler bulurum diye ,iki cımbız ordan üç cımbız burdan yapayım.
Aşı önce kendimizi,sonra toplumu koruyor,tüm veriler bu yönde ki tüm dünya bunu uyguluyor.Ben sıradan vatandaş olarak bunu sorgulayabilecek bilgi birikimine sahip değilim.Dolayisiyla aşılarımi oldum,daha da olmam gerekirse olurum. Olmak istemeyen de Ihlamur kaynatsın,mesir macunu çiğnesin ne diyeyim
Allah esirgesin maalesef öyle. Benim çocuklarım oldu da etkilenmiyor diyen hangi uzmanmış merak ettim:)9 ve 11 yaşlarında koronadan vefat eden cocuklar biliyoruz, kim diyor etkilenmiyor diye
Ben aşı oldum benim doktorum da oldu . Olsanız daha iyi aslındaArkadaşlar benim gibi bebeği küçük olup, emzirme dolayısıyla aşı olmayı düşünmeyen öğretmenler var mı? Aşı onam formunda emziren annelerle ilgili bir veri yoktur deyip topu tamamen bize attığı için aşı olmayı düşünmüyorum fakat haftada iki test zorunluluğu bizim için hem yorucu yıpratıcı hem de virüs kapmaya elverisli bir ortama haftada iki kez girmek demek. Benim durumumda olanlar ne düşünüyorsunuz
Aşı karşıtlarının komplo teorilerini sürekli okumaktan bir çoğunun karşıtlığı. Geçen gün okudum birinin mesajını, Elon Musk demiş miş ki "Eylül ayında aşıların içinde ki maddeyi aktif hale getirip dünya nüfusunu azaltıcaz. " Buna ciddi ciddi inanıyorlar:)
Yıllardır yediğimiz içtiğimiz gıdalarla çok sağlıklı bilinçli yaşayan insanlarız ya zaten aşının içindekiler olay oldu:)
Sigarayı unuttunuz.hah işte.
elinde nutellasıyla 7 sene sonra aşı olanlar ölecek diyenler de bi zahmet karşıtlık yapmasınlar.
hadi yemeği vs geçtim, kullandığımız pedlerden bebek bezlerine kadar herşey sağlıksız
onlara göz yumanların aşı kötü demesi anlamsız
Sigara bizim aileye çok uzak olduğu için aklıma gelmediSigarayı unuttunuz.
Geçen gün de komşum diyordu eşim güvenmiyor aşıya diye. Ama eşi sigara tiryakisi. Sigara sağlığa zararlıdır diye sigara paketinin üzerinde bile yazıyor.
Şimdi o adama aşı olduktan bir süre sonra akciğer kanseri teşhisi konsa,aşıdan oldu derSigarayı unuttunuz.
Geçen gün de komşum diyordu eşim güvenmiyor aşıya diye. Ama eşi sigara tiryakisi. Sigara sağlığa zararlıdır diye sigara paketinin üzerinde bile yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?