Bebeklerine sarılmamaları benim değil korkutanların suçu. Oğluma bir kez olsun yaklaşma bize demedim onun piskolojisini kendi piskolojimi bozacak kadar vicdansız değilim. Arkadaşım covid oldu çocuğuna gelme yanıma dedi kapı arkasında kaldı çocuk şimdi 8 aydır annesine yapışık yaşıyor anne beni bırakmicaksın dimi beni seviyorsun dimi diye. İnsanlara kafayı yedirttiler. Griptende aynı keanda hatta daha fazla insan ölüyor ama sen anne olarak yaklaşma dedin mi hiç çocuğuna???. Bilimsellik istiyoruz diyorsunuz. Lütfen covid19 yüzde kaç öldürüyormuş bakıp yazarmısınız buraya.
Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebetGeçmiş olsun. Peki vücudunuzda zarar bırakıp bırakmadığın emin misiniz?
Korona şart değil ben normal grip te olsam çocuğuma çok yaklaşma kızım, sana da geçmesin derim ama anne kuzusu nihayetinde yaklaşır.
Sizin kızgınlığınız buraya mı yoksa sizi eleştiren çevrenize mi anlamadım
Aşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desemPardon turistler aşısız maskesiz gezerken tek ses etmeyen bizler. Ünlüler düğünlerini yaparken buluşurken eğlenirken alkışlayan bizler. Aşısızlar yüzünden kapanmalar oluyor diyoruz ya bravo bize. Üstelik aşısızlar 18 milyon insan olmasına rağmen. Siz aşı oldunuz diye bulaştırmıyormusunuz. Üstelik siz varyantlı bulaştırıyorsunuz. Delta plus için aşı üretilicek ya. Onuda vurulun sonra delta mega türesin onun aşısıda olsun onuda vurulun. Bu böyle uzar gider. Aşı hiç bir zaman salgın felan bitirmedi. Suçu birilerine atmak için can atıyorsunuz. Ama asla asıl suçluların suçlamıyorsunuz.
Aşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desem
3 akrabamızı covidden kaybettik. Hafife almıyorum hiç bir hastalığı hafife almıyorum. Bu Aşı konusu aşırı abartılıyor sadece bunu söylemeye çalışıyorum. Ecel denilen şey var. Bide ölümün sebepleri var. Aşı olsamda kaçamam. Ha siz tedbir dersiniz o ayrı ben tedbir olarak görmüyorum çünkü anayasaya göre benim vücuduma kralı gelse dokunamazO anneyi çok yadırgamayın. Çocuğu Almanya'da ameliyat olabilsin diye oraya evlatlık veren tamamen oğlunun nefes alabilmesi için böyle fedakarlık yapan kartal bebeğin annesini unutamam. Belki arkadaşınız da çocuğunu düşünerek böyle demiştir. 3 meslektaşımı covidden kaybettim. Tavrınızı anlıyor ve saygı duyuyorum ama hafife almanızı anlayamadım
3 akrabamızı covidden kaybettik. Hafife almıyorum hiç bir hastalığı hafife almıyorum. Bu Aşı konusu aşırı abartılıyor sadece bunu söylemeye çalışıyorum. Ecel denilen şey var. Bide ölümün sebepleri var. Aşı olsamda kaçamam. Ha siz tedbir dersiniz o ayrı ben tedbir olarak görmüyorum çünkü anayasaya göre benim vücuduma kralı gelse dokunamaz. Aşıya gelene kadar düzeltilmesi gereken çok şey var.
Çicek var ama halâAşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desem
Etkisi en aza insin diye aşı yaptırıyoruz ya çocuklarımıza. Hani Allah korusun ölmesin diye.Çicek var ama halâbitmedi ki.
O ilaçlar hala veriliyor.Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebet. Yani iki türlüsüde aynı BİLMİYORUZ. Nice doktorlar yanıldı bu dünyada. En basiti covid için verilen ilaçlar bir sene sonra kaldırıldı . Kim hesap sordu kimse çünkü doktorlar daha iyi bilir
1.5 yildir bunu fark edemedinizmi?
Olay olum orani degil olay bulasicilik
1.5 yildir izin yapmayan personel ekonomik yuk cokmek uzere olan saglik sistemi
Ertelenen ameliyatlar
Küsüp kacip giden doktorlar
Egitim alamayan okula asla donemeyecek cocuklar
Hala korku hala grip diyorsunuz bende soz bitti.
Çocuklarıma çiçek aşısı yaptırdım.O dönem özel yapılıyordu.Aşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desem
Çıkarıldı resmi olarak.O ilaçlar hala veriliyor.
13 gün önce filyasyon ekibi getirdi.
9 ay önce covid olduğunda yine aynı ilaç gelmişti.
Sosyal medyada böyle konuşuluyor.Kulaktan dolma bilgiler.Fakat doğru değil.
Bu gülme emojileri kendimi yoramayacağım pardon yoramayacam demeleriniz dalga geçme amaçlı değildir umarım. Hayatta her şey tartışmaya açıktır. Ama saygı çerçevesinde olmalı sanki.bendede söz bitti. Bunları bana söylüyorsunuz. Neden çünkü Aşıya karşıyım. Çünkü aşı bizi kurtardı dimi. Bi ben göremedim bu aşının faydalı olduğunu. İngiltere yıkılıyor şuan. Nedeni aşısızlar dimi pardon daha fazla yoramicam kendimi.
Aynen haklısınız ölmesin diye yaptırdım bendeEtkisi en aza insin diye aşı yaptırıyoruz ya çocuklarımıza. Hani Allah korusun ölmesin diye.
Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.Çıkarıldı resmi olarak.
Tabii ki sizden de benden de daha iyisini bilir doktorlar. Sosyal medyadan değil makalelerden, gezilerde, araştırmalardan öğreniyorlar. Taa en başta aşı olurken dedim ki ilk olarak sağlık çalışanlarına yapıldı. Öyle bir risk olsa o yükün altına girilir miydi? Doktorlar kabul eder miydi aşılanmayı?Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebet. Yani iki türlüsüde aynı BİLMİYORUZ. Nice doktorlar yanıldı bu dünyada. En basiti covid için verilen ilaçlar bir sene sonra kaldırıldı . Kim hesap sordu kimse çünkü doktorlar daha iyi bilir
Bize favipiravir verdiler 4 gün sonra aradılar yasaklandı içmeyin diye. Ben demedim hemşire dedi telefonda. Yalan söyledi demek ki. Ki biz içmedik zaten.Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.
O dediğiniz ilaç bizim ülkede değil galiba.
Çiçek kalkdı diye biliyorumÇicek var ama halâbitmedi ki.
bendede söz bitti. Bunları bana söylüyorsunuz. Neden çünkü Aşıya karşıyım. Çünkü aşı bizi kurtardı dimi. Bi ben göremedim bu aşının faydalı olduğunu. İngiltere yıkılıyor şuan. Nedeni aşısızlar dimi pardon daha fazla yoramicam kendimi.
Bize öyle bilgi verilmediBize favipiravir verdiler 4 gün sonra aradılar yasaklandı içmeyin diye. Ben demedim hemşire dedi telefonda. Yalan söyledi demek ki. Ki biz içmedik zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?