bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

1.5 yildir bunu fark edemedinizmi?
Olay olum orani degil olay bulasicilik
1.5 yildir izin yapmayan personel ekonomik yuk cokmek uzere olan saglik sistemi
Ertelenen ameliyatlar
Küsüp kacip giden doktorlar
Egitim alamayan okula asla donemeyecek cocuklar

Hala korku hala grip diyorsunuz bende soz bitti.

Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebet . Yani iki türlüsüde aynı BİLMİYORUZ. Nice doktorlar yanıldı bu dünyada. En basiti covid için verilen ilaçlar bir sene sonra kaldırıldı . Kim hesap sordu kimse çünkü doktorlar daha iyi bilir

Aşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desem

3 akrabamızı covidden kaybettik. Hafife almıyorum hiç bir hastalığı hafife almıyorum. Bu Aşı konusu aşırı abartılıyor sadece bunu söylemeye çalışıyorum. Ecel denilen şey var. Bide ölümün sebepleri var. Aşı olsamda kaçamam. Ha siz tedbir dersiniz o ayrı ben tedbir olarak görmüyorum çünkü anayasaya göre benim vücuduma kralı gelse dokunamaz . Aşıya gelene kadar düzeltilmesi gereken çok şey var.

Biz vicdan diyoruz.

O ilaçlar hala veriliyor.
13 gün önce filyasyon ekibi getirdi.
9 ay önce covid olduğunda yine aynı ilaç gelmişti.
Sosyal medyada böyle konuşuluyor.Kulaktan dolma bilgiler.Fakat doğru değil.

bendede söz bitti. Bunları bana söylüyorsunuz. Neden çünkü Aşıya karşıyım. Çünkü aşı bizi kurtardı dimi. Bi ben göremedim bu aşının faydalı olduğunu. İngiltere yıkılıyor şuan. Nedeni aşısızlar dimi pardon daha fazla yoramicam kendimi.

Aşı hiçbir salgını bitirmedi demişsiniz. Çiçek aşısı desem
Çocuklarıma çiçek aşısı yaptırdım.O dönem özel yapılıyordu.
Oğlum anaokulunda sınıfta salgın okdu.Arkadaşı çok ağır geçirdi 1 ay okula gelemedi.Oğlumda geçirdi.Sabah kızarıklar oldu gece hepsi söndü.Yani 1 günde bitti.
Tabi ki aşılı olduğu için hafif geçirdi.

O ilaçlar hala veriliyor.
13 gün önce filyasyon ekibi getirdi.
9 ay önce covid olduğunda yine aynı ilaç gelmişti.
Sosyal medyada böyle konuşuluyor.Kulaktan dolma bilgiler.Fakat doğru değil.
Çıkarıldı resmi olarak.

Eklentiler

• 1E6458BE-E5F2-4F45-B6C1-D1BD1611E7A8.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu gülme emojileri kendimi yoramayacağım pardon yoramayacam demeleriniz dalga geçme amaçlı değildir umarım. Hayatta her şey tartışmaya açıktır. Ama saygı çerçevesinde olmalı sanki.

Tabii ki sizden de benden de daha iyisini bilir doktorlar. Sosyal medyadan değil makalelerden, gezilerde, araştırmalardan öğreniyorlar. Taa en başta aşı olurken dedim ki ilk olarak sağlık çalışanlarına yapıldı. Öyle bir risk olsa o yükün altına girilir miydi? Doktorlar kabul eder miydi aşılanmayı?
Ne zamana kadar aşı olacağız diyorsunuz bitmez diyorsunuz. Çoğumuz tetanoz aşısını olduk ama ayağımıza çivi batsa vs yine yine gider tetanoz aşısını vurdururuz her defasında.

Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.
O dediğiniz ilaç bizim ülkede değil galiba.
Bize favipiravir verdiler 4 gün sonra aradılar yasaklandı içmeyin diye. Ben demedim hemşire dedi telefonda. Yalan söyledi demek ki. Ki biz içmedik zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…