Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılında
Öledir ozaman.Bana yapılmış çocukken tutmamış.Sonra aşı tutmayanların vücudu bağışık gibi bişi duydukBen küçükken çicek geçirmişim 1995 yılındaçicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Doktorlar bile aralarında karar verememişken bizim birbirimizle tartışmamız ne kadar mantıklı
Su çiçeği aşısı 1 Ocak 2012 den beri rutin aşılar arasına girdi.Muhtemelen size aşı yapılmamıştır.Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılındaçicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Almanyada büyüdüm ben. Yapıldı kayıtlı aşı kartımdaSu çiçeği aşısı 1 Ocak 2012 den beri rutin aşılar arasına girdi.Muhtemelen size aşı yapılmamıştır.
Daha önce var mıydı bilmiyorum.Benim çocuklara sağlık ocağında yapılmadı.2012 den büyük okdukları için, özel eczaneden alarak kendim yaptırdım.
O ilaçlar hala veriliyor.
13 gün önce filyasyon ekibi getirdi.
9 ay önce covid olduğunda yine aynı ilaç gelmişti.
Sosyal medyada böyle konuşuluyor.Kulaktan dolma bilgiler.Fakat doğru değil.
Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.
O dediğiniz ilaç bizim ülkede değil galiba.
Bize öyle bilgi verilmedi
Sizin bahsettiğiniz şey su çiçeği mi?Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılındaçicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Bu ilacın verildiğini hiç duymadım(çevremde).
Sağlık Bakanlığı hidroksiklorokin ilacının corona virüs tedavisinde kullanımını durdurdu
Sağlık Bakanlığı, corona virüs tedavisinde kullanılan hidroksiklorokin ilacının tedavi rehberinden çıkardı. Sıtma ilacı olarak bilinen etken maddeli ilaç, Covid-19 hastalarına evde veya hastanede verilmeyecek.www.ntv.com.tr
Uye bundan bahsediyor sanirim.
AŞI olmadım ve gayet sağlığım yerinde aşıya değil bağışıklığıma güveniyorum
Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılındaçicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Türkiye'de 2012 yılından beri aşı yapılıyor.Benim oğlumda 2010 doğumlu aşısını özel alıp yaptırdım.Geçirdi ama 6 saat sürmediBenim 2010 doğumlu kızım da su çiçeği çıkardı. Kaynımın çocuklarından bulaştı.
Saglik Bakani'na gore kullanılmış.Bu ilacın verildiğini hiç duymadım(çevremde).
Geçen yıl Eylül ayının ilk haftası yakınım covid oldu.Oda bana geçen hafta verilen ilacın aynısı verildi.Şehir farkediyor mu
Ben yazılanlar veya duyduklarım ile yorum yapmamaya çalışıyorum.Bizzat yaşadıklarım.
Yok hastalığı geçirdiği için yaptırmadım. Ama su çiçeği ile çiçek hastalığı farklıymış.Türkiye'de 2012 yılından beri aşı yapılıyor.Benim oğlumda 2010 doğumlu aşısını özel alıp yaptırdım.Geçirdi ama 6 saat sürmedi
Siz su çiçeği aşısı yaptırdınız mı?
Luc Mognainter'in iddialarının cevapları linkte ayrıntılı var.Doktorlar bile aralarında karar verememişken bizim birbirimizle tartışmamız ne kadar mantıklıİyi günler benim daha büyük derdim var 3 haftadır evsizim dedemin evinde kalıyorum.
Bu video 1.5 yıl öncesine ait covid başladıktan 1 ay sonraSaglik Bakani'na gore kullanılmış.
Doğrudur.Ben su çiçeğinden bahsettim.Yok hastalığı geçirdiği için yaptırmadım. Ama su çiçeği ile çiçek hastalığı farklıymış.
Bilime inanmıyorsunuz diyorsunuz ya. Nobel ödülünü vermişler adama. Ama söyledikleri yalan ve komplo oluyor çünkü çoğunluğu red ediyor. Herkes işine geleni aldığına göre tartışmaya kapalı bir konu. O yüzden aşısızlar sizi öldürmez bunu hepsi söylüyor. Azınlık olan aşısızlarda virüsü dünyaya yaymaz. Diyip susuyorum artık. Aşısızlarda aşılılarda varyantı yaymadığına göre aşı olup olmamakta çok önemli değilLuc Mognainter'in iddialarının cevapları linkte ayrıntılı var.
Eki Görüntüle 2904109 Eki Görüntüle 2904110 Eki Görüntüle 2904111Nobel ödülü sahibi Luc Montagnier'in Covid-19 aşısı olanların iki yıl içinde öleceğini açıkladığı iddiası - Teyit
Nobel ödüllü Luc Montagnie’in açıklamaları arasında Covid-19 aşısı alanların iki yıl içinde öleceğine dair ifade yer almıyor.teyit.org
Ben geçen hafta 2.kez covid oldum.Bilime inanmıyorsunuz diyorsunuz ya. Nobel ödülünü vermişler adama. Ama söyledikleri yalan ve komplo oluyor çünkü çoğunluğu red ediyor. Herkes işine geleni aldığına göre tartışmaya kapalı bir konu. O yüzden aşısızlar sizi öldürmez bunu hepsi söylüyor. Azınlık olan aşısızlarda virüsü dünyaya yaymaz. Diyip susuyorum artık. Aşısızlarda aşılılarda varyantı yaymadığına göre aşı olup olmamakta çok önemli değil. Hafif atlattığına hiç covid geçirmemiş bir insan inanabilir. Ama mesela covid olup aşıdan sonra tekrar covid olanlar (buna halamın gelinide dahil) aynısını yaşadım diyor sanki ikinci kez covid oldum diyor. Olay yine kişinin bağışıklığına dayanıyor ama neyse artık susucam buna harcayacak zamanım yok şuan belki başka zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?