bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılında çicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Öledir ozaman.Bana yapılmış çocukken tutmamış.Sonra aşı tutmayanların vücudu bağışık gibi bişi duyduk

Eklentiler

• 5E9784F0-204E-437E-AEFD-C494265022E1.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 0468EF47-582E-45DD-94E1-33D0328B88AF.webp
    31 KB · Görüntüleme: 50
Ben küçükken çicek geçirmişim 1995 yılında çicek olduğuna eminiz doktor öyle dedi. Kızamıkla karıştırıyorsun demeyin diye yüzde yüz çicek olduğumu söylüyorum.
Su çiçeği aşısı 1 Ocak 2012 den beri rutin aşılar arasına girdi.Muhtemelen size aşı yapılmamıştır.
Daha önce var mıydı bilmiyorum.Benim çocuklara sağlık ocağında yapılmadı.2012 den büyük okdukları için, özel eczaneden alarak kendim yaptırdım.

Almanyada büyüdüm ben. Yapıldı kayıtlı aşı kartımda .

O ilaçlar hala veriliyor.
13 gün önce filyasyon ekibi getirdi.
9 ay önce covid olduğunda yine aynı ilaç gelmişti.
Sosyal medyada böyle konuşuluyor.Kulaktan dolma bilgiler.Fakat doğru değil.

Ben farklı bir ilaç verildiğini duymadım.Yakınım 1 yıl önce geçirdi.Bana 13 gün önce gelen ilaç ile aynı ilacı aldı.
O dediğiniz ilaç bizim ülkede değil galiba.

Bize öyle bilgi verilmedi

Uye bundan bahsediyor sanirim.

Bu ilacın verildiğini hiç duymadım(çevremde).
Geçen yıl Eylül ayının ilk haftası yakınım covid oldu.Oda bana geçen hafta verilen ilacın aynısı verildi.Şehir farkediyor mu
Ben yazılanlar veya duyduklarım ile yorum yapmamaya çalışıyorum.Bizzat yaşadıklarım.

Benim 2010 doğumlu kızım da su çiçeği çıkardı. Kaynımın çocuklarından bulaştı.
Türkiye'de 2012 yılından beri aşı yapılıyor.Benim oğlumda 2010 doğumlu aşısını özel alıp yaptırdım.Geçirdi ama 6 saat sürmedi
Siz su çiçeği aşısı yaptırdınız mı?

Saglik Bakani'na gore kullanılmış.

Doktorlar bile aralarında karar verememişken bizim birbirimizle tartışmamız ne kadar mantıklı İyi günler benim daha büyük derdim var 3 haftadır evsizim dedemin evinde kalıyorum.
Luc Mognainter'in iddialarının cevapları linkte ayrıntılı var.

Bilime inanmıyorsunuz diyorsunuz ya. Nobel ödülünü vermişler adama. Ama söyledikleri yalan ve komplo oluyor çünkü çoğunluğu red ediyor. Herkes işine geleni aldığına göre tartışmaya kapalı bir konu. O yüzden aşısızlar sizi öldürmez bunu hepsi söylüyor. Azınlık olan aşısızlarda virüsü dünyaya yaymaz. Diyip susuyorum artık. Aşısızlarda aşılılarda varyantı yaymadığına göre aşı olup olmamakta çok önemli değil . Hafif atlattığına hiç covid geçirmemiş bir insan inanabilir. Ama mesela covid olup aşıdan sonra tekrar covid olanlar (buna halamın gelinide dahil) aynısını yaşadım diyor sanki ikinci kez covid oldum diyor. Olay yine kişinin bağışıklığına dayanıyor ama neyse artık susucam buna harcayacak zamanım yok şuan belki başka zaman.

Ben geçen hafta 2.kez covid oldum.
Covid olduğumu bile farketmedim.Ameliyat öncesi yapılan rutin testler sonucu öğrendim.
İlk geçirdiğim covitte 20 gün öksürmekten nefes alamadım.8 ay koku alamadım.
2 ay öksürüğüm kesilmedi.
O sebeple size katılmıyorum.
Aşı sonrası belirtisiz covid geçirdim.
Farketmeden 1 hafta geçirdim.Aşılı yakınlarıma bulaştırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…