bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
SİZ öyle geçirdiniz. Başkası ağır geçirince inanmıyorsunuz. Aşı olmasaydınızda belki böyle geçiricektiniz bunu bilemezsiniz ki . Mantık diye bişey yok şuanki yaşadıklarımızda. Uzlaşmak zor ve anlamsız.

Bu video 1.5 yıl öncesine ait covid başladıktan 1 ay sonra
Bu ilacı hala kullanıyoruz.Geçen hafta bana verildi.
Size hidroksiklorokin mi verildi?
Tedavi rehberinden kaldirildi bu.

Korona baslangicindan beri kullaniliyordu, dunyada kullanimi birakildigi halde bizde devam etti. 2021 mayista kullanimdan kaldirildi.
Sizin bahsettiginiz baska ilac olmasin?

sıkıntı aşı olmayanların azınlık olmaması zaten.
%80i yakalayabilirsek dediğinizin doğruluk payı var

Korona baslangicindan beri kullaniliyordu, dunyada kullanimi birakildigi halde bizde devam etti. 2021 mayista kullanimdan kaldirildi.
Ben şunu söylüyorum geçen yıl verilen ilaç ile şimdi verilen ilaç aynısı başka bir ilaç daha veriliyorsa onu bilmiyorum.
2020 Aralık ayında getirilen ilaç ile Ağustos 2021 de verilen ilaç aynı diyorum

aşısız olunca da mı aynı şekilde geçirilirdi ?
bilim dünyası kırgın.

aa lütfen aşı olmayan da aynı şekilde geçiriyormuş olan da.
bilim adamları yasta. boşuna mı çalıştılar onca zaman.

Size ilk basta da favipiravir verilmistir. Zira bu mayisa kadar hidroksiklorin veya favipiravir veriliyordu.

Uyenin bahsettigi konu, bakanin tweetinde de dunyada sadece biz boyle kullaniyoruz dedigi ve koronanin basindan beri bizde kullanilan ama diger ulkelerde bir sure sonra kullanımı durdurulan diger ilac.

Yani su tweetteki ve haberdeki ilac ayni ilac, arada bir yil var. Size verilmemis olabilir ama bircok insana verildi.

Şimdi burada ilaç kaldırıldı deniyor.
İlaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.
Ben onu diyorum.Yani.ilaç tamamen kalmış gibi konuşuluyor.

İki ilaçta elimde mevcut şu an ilaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.

Etkisi en aza insin diye aşı yaptırıyoruz ya çocuklarımıza. Hani Allah korusun ölmesin diye.

çiçek aşısı bulunduğunda bu tepkiler verilmiş
keşke bulunmasaymış da insanlar kör kalmaya ve ölmeye devam etseymiş
hep aşı yüzünden artık lafları bile edilmiyor
töbe töbe

Şimdi burada ilaç kaldırıldı deniyor.
İlaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.
Ben onu diyorum.Yani.ilaç tamamen kalmış gibi konuşuluyor.

İki ilaçta elimde mevcut şu an ilaç kaldırılmadı sadece içinde bulunan yardımcı bir madde çıkarıldı.
Biri gecen sene, biri bu sene.
Ilkinde iki ilac birden belirtilmis, ikincisinde goruyorsunuz yok.

Bakanligin rehberinde kaldırılmış ama siz kaldırılmadi diyorsaniz kaldırılmamistir.

mantıklı olmak harika birşey.
sonra neden bazı üyeleri çok seviyorsun oluyor

aşısız olunca da mı aynı şekilde geçirilirdi ?
bilim dünyası kırgın.
Çok komiksiniz. Sağlık sektörü ticarete dökükeli yıllar oldu. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Kanser daha önemli bir hastalık sırf bulaş riski yok diye sürekli müşteri olarak görülüyor. Asla çözüm bulunmuyor. Buna şimdiki bilim teknoloji yeterli değil mi . Bilim dünyası kırgın . Aşı olmuş ağır geçirmiş neden Aşı hafif atlatıyordu ya hani. Aşısız olup hafif atlatanlar şanslı oluyorda aşılı olup ağır atlatanlar ne oluyor . 2. Dozu olmadı ya ondan ağır geçirmiştir yada 3. Yada 4. Bilim dünyası işinden çıkılmaz bir döngüdür. İyileştirmez çözüm üretmez sadece oyalar ki kasaları dolsun . Bizleride çaresiz bırakır. Oysaki Allah ne diyor ölüm ŞAH DAMARINIZDANDA yakındır. İyi dalga geçmeler efendim Ben komplocuyum bana laf anlatamazsın .

Aynı şeyi söylüyoruz aslındaİlaç değil içindeki madde çıkarıldı.İlaç ve diğer içeriği aynı
Nevrestecim, hidroksiklorokin bir ilac. Plaquenil. Bu ilac (ilacin adi bu) 1,5 sene korona tedavisinde kullanildi. Daha sonra kaldırıldı.

Hidroksiklorin= ilac
Yeni rehberde gördüğün gibi hidroksiklorokin yok. Dolayisiyla bu *ilac* yok.
Dolayisiyla biri favipiravir, digeri hidroksiklorin (plaquenil) olmak uzere iki ilac varken bir ilac tedaviden çıkarıldı. Etken madde degil. Direkt ilac cikarildi.

Hala anlasamiyorsak ben pes edecegim.

ah ya çok yanlış kayaya denk geldi.
hem dalga geçmiyorum ama espri anlayışımız farklı demek hem de ilaç sektörü çalışanıyım o beğenmediğiniz ilaçlar gayet güzel şifa oluyor. ne titizlikle üretildiklerini yazsam gider bir ilaç fabrikasının kapısında dua edersiniz.
bence en komik şey bilip bilmeden ahkam kesmek.

ha bu arada çevrenizde iki kişi ağır geçirdi diye genele yayamazsınız. ortada istatistiki veriler var. bioistatistik duydunuz mu bilmem ?

ölüm şahdamarından yakın kısmı dini konu. kimsenin inancı ile alakalı değil konu.
benim inancım toplumsaldan da öte tüm dünyayı saran bir meselede üzerime düşeni yapmaktan geçiyor. benim vicdanım benim kararım.

laf anlatamayacağım kesin zaten, dışarıdan okuyan insanlar doğruları görsün diye çabamız. bu işi bilen sağlıkçılar olarak. yoksa bizde biliriz kaynanamgilin amcasının teyzesinin torunu iki doz aşıya rağmen ağır geçirmiş demeyi.

1 yıldan önce çıkarıldı galiba demiştim.Geçen yıl kardeşim olduğunda yoktu.
Ben önceki mesajlarımda belirttim bunu

Ama benim vicdanım benim kararım olamaz dimi. Her ilacın yan etkisi vardır. Bir yerini iyileştirir başka yerine zarar verir. Şifası nerde bunun . Siz daha iyi bilirsiniz basit bir ağrı kesicinin böbreklere zarar verebildiğini zaten açık açık yazar prospektüste. Sert kayaya felanda çarptığıma bi siz inanırsınız. Bu arada çevrenizde bir iki kişi HAFİF geçirdi diye genele yayamaZsınız. Ortada istatistiksel veriler var . FDA ve CDC başka türlü konuşur DSÖ başka türlü konuşur. Ah bilim ne büyüksün . Oda bilim buda bilim hangisi doğru??. Biri deneysel der diğeri tamamlanmamış der siz ilaç şifadır dersiniz
İşin içindesiniz ya sizden iyi bilen yok çünkü. Ben bilemem mesela . Yerin dibine girdim şuan köşeye geçip ağlicam müsadenizle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…