bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya bunlar hiç doğurmamış mı ya. Ben doğurduğumda ne günleri aylarca evdeydim karantina gibi

Bizim bir akraba karantina da şu anda dün test yapmışlar negatif çıkmış.Yarın tekrar test yapacaklarmış.Neye göre iki test yapılıyor bilmiyorum ya testlere güvenmiyorlar,yada hastalık kanda hemen belli olmuyor

Sanırım iki test var biri 15 dk olan,eger belirtiler çoksa ve negatif çıktıysa sonucu iki üç saatte çıkan başka bir test yapıyorlar

Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.

Tamam bakan iyi, hoş, tonton, kibar filan da, konuşmasının dörtte üçü boş lakırdı yahu. Amma uzatıyor. =( Böyle zamanlarda bize lazım bilgileri tak tak arka arkaya sıralasalar da birlik beraberlik mesajlarıyla konuşmayı sonlandırsalar olmuyor mu? 20 dakika konuştu, 15 dakikası hikaye.

Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.

Ilaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte

Sanırım iki test var biri 15 dk olan,eger belirtiler çoksa ve negatif çıktıysa sonucu iki üç saatte çıkan başka bir test yapıyorlar
15 dakikalık olanlar bugün kullanılmaya başlamış belki yarın onu yapacaklardır

Çok güzel özetlemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…