Ya bunlar hiç doğurmamış mı ya. Ben doğurduğumda ne günleri aylarca evdeydim karantina gibiBence onların psikolojisi yerle bir değildir, gamsızlar sadece. Karabük'tekiler yakalandıktan sonra bile evde durmayacaklarını söylemiş. 14 gün durmak ne kadar zor olabilir, illa yaka paça yurda mı yerleştirsinler. Her şey müstehak bunlara aslında.
Karantinadan kaçan kadın da ayrı olay. Ablacım hastaysan bulaştırmayı geçtim kendin ölürsün ya.
Ben bildiğim kadarıyla pencere donemi dedıkleri şey bunu ben hıv için okumustum
Bu olayı
Yeterli antikor hemen üretilmiyormuş da ondan dolayı negatif çıkabılıyormuş gibi bir şey yazıyor du...
Belirtiler de bu arada 4 5 gun içinde çıkıyormuş
3 gunde pozitif çıkma durumu olmayabılır 3 gun içinde kaptıysan.... sanırım ondan belirtileri olana yapılıyor
Bir de 3 gun tekrarlayana kadar yine kalıyorsun karantina da çıkmıyorsun eğer belirtilerin var ve negatif çıktıysa
Poffff yerli şey guzel maskede guzelYerli üretim solunum cihazı, maske, Çin’den gelecek tanı kitleri gerisi teşekkürler teşekkürler vs vs
Sanırım iki test var biri 15 dk olan,eger belirtiler çoksa ve negatif çıktıysa sonucu iki üç saatte çıkan başka bir test yapıyorlarBizim bir akraba karantina da şu anda dün test yapmışlar negatif çıkmış.Yarın tekrar test yapacaklarmış.Neye göre iki test yapılıyor bilmiyorum ya testlere güvenmiyorlar,yada hastalık kanda hemen belli olmuyor
İyileşen vakalar var, 14 günlük bir süreci var. ilerleyen günlerde iyileşen vaka sayılarını da açıklamaya başlayacağız dedi.
Aaa öyle dedi mi ben kaçırdımİyileşen vakalar var, 14 günlük bir süreci var. ilerleyen günlerde iyileşen vaka sayılarını da açıklamaya başlayacağız dedi.
Çin’den tanı kiti ve ilaç getirtmişler. Evde hayat var gibi bi şey söyledi bi de.Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.
Neeeeeeeeeeeeeeeeee yuppi yuppiiiiiiİyileşen vakalar var, 14 günlük bir süreci var. ilerleyen günlerde iyileşen vaka sayılarını da açıklamaya başlayacağız dedi.
Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.
15 dakikalık olanlar bugün kullanılmaya başlamış belki yarın onu yapacaklardırSanırım iki test var biri 15 dk olan,eger belirtiler çoksa ve negatif çıktıysa sonucu iki üç saatte çıkan başka bir test yapıyorlar
İlaç falan bahsetmedi,tanı kitleri geldi dedi sadeceÇinden ilaç gelmiş hadi bakalım
Ilaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?