bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiçbir şey anlamadım aciklamadan. Anlayan anlatsın lütfen
]
Ilaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte

Yani 14 gün içinde pozitife dönebilme ihtimalinden bahsediyorlardi.
Zaten bu saatten sonra yurtdışı temasına bakılmaması gerekir. Yurtdışından gelip misafir karşılayan/ oraya buraya giden kaç pozitif vaka vardır kim bilir?

Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.
Çok da bir şey açıklamadı açıkçası.
Yaşlılara seslendi, bize seslendi, evde kalın dedi. Şu ana kadar ölenlerin hepsi yaşlı ve başka hastalıkları varmış onu söyledi. Evde kalın dedi. Yerli solunum cihazı yapılacakmış. Çin'den bir ilaç gelmiş, etkinliğini göreceklermiş. İyileşen vakar varmış. Herkes kendi ohal'ini ilan etsinmiş.

Kayda değer bişey söylemedi..ilaç gelmiş çinden.. yerli solunum cihazı üretilecek.. test kiti gelmiş..sağlıkçılara zam yapılacakmış.

Kızçeler, aramızda mutlaka öğretim üyesi vs vardır. Okullara verilen ara uzayacak diyorlar eğitimimiz ciddi anlamda aksıyor. Bir de ben staj aldığım bir dönemdeyim ve uzaktan staj alamıyoruz ne yazık ki. Yaz dönemine aksasa bile yetişmeyecek okulumuz. Sizce okullara verilen ara uzar mı? Özellikle öğretim üyesi varsa aramızda bi fikirleri vardır diye düşünüyorum

Ben anlamadım bilim kuruluyla bunları mı konuştular sağlık çalışanları ek ödemeler vs vs

ya hala verilmiyor sokağa çıkma herkes kendi yasağını koysun diyorda bu adamlar calisiyor nasil olacak bu is ya iki hafta onemli deniyor herkes disaridada nasıl olacak bu is italya sukredecek haline cunku biz daha beter olacağız asla olumlu dusunuemiyorum sokaga cikma yasagi gelmedikce

Esas merak edilenlere cevap yok yani.
Teşekkürler.

Benim anneme ek ödeme yok djdjd iyileştirmesi nasıl olacak acaba?
Herhalde yine doktorlara her şey verılecek kfkdkd herkese verilse iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…