Umarım sonraki aşama kendi aşınızı kendiniz bulun olmaz.Kendi ohalinizi kendiniz ilan edin dedi.
]Hiçbir şey anlamadım aciklamadan. Anlayan anlatsın lütfen
Yani 14 gün içinde pozitife dönebilme ihtimalinden bahsediyorlardi.Ya bu sonradan pozitife dönme olayını anlamadım ben. Ben yurtdışından geldim diyelim test yaptılar negatif çıktı. Sonra 14 gün karantina süresi bitti işe döndüm. 3 gün sonra test yaptılar pozitif çıktı. Ne malum dışardan yurtiçinde birinden kapmadığım? Yurtdışı temaslıydı nasılsa olacak adı. Çok saçma.
15 dk lık tanı kiti geldi diye biliyorum ben deİlaç falan bahsetmedi maske gelecek dedi sadece
Çok da bir şey açıklamadı açıkçası.Bakan ne açıkladı tam olarak? Kaçırdığım yerler mi oldu? Çok bir şey söylemedi gibi.
Evet evet düzelttim mesajı15 dk lık tanı kiti geldi diye biliyorum ben de
Çok da bir şey açıklamadı açıkçası.
Yaşlılara seslendi, bize seslendi, evde kalın dedi. Şu ana kadar ölenlerin hepsi yaşlı ve başka hastalıkları varmış onu söyledi. Evde kalın dedi. Yerli solunum cihazı yapılacakmış. Çin'den bir ilaç gelmiş, etkinliğini göreceklermiş. İyileşen vakar varmış. Herkes kendi ohal'ini ilan etsinmiş.
Devlet vatandaşa para ödemek durumunda kalacağı için yasak getirmiyor olabilir .sokaga cikma yasagi zor gibi sanki pek yanasmiyorlar
Sen gel onuda yaparim canimLahmacun olmadan gelmem canım ben
Maliye bakanı ile konuşmuş onları ama hepsine verileceğini sanmıyorum muhtemelen covid-19 pilot hastanalerindekine verirler ki onlar da sonuna kadar hakediyorBen anlamadım bilim kuruluyla bunları mı konuştular sağlık çalışanları ek ödemeler vs vs
Esas merak edilenlere cevap yok yani.]
Ilaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte
Benim anneme ek ödeme yok djdjd iyileştirmesi nasıl olacak acaba?Ilaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?