bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Negatif hastalardan ates ya da belirledikleri belirtiler devam ederse tekrar yapiyorlarmis. Soyledikleri bu.

Ben daha cok pozitif çıkıp sonra negatif cikanlari merak ediyorum. Bu demektir ki iyilesiyorlar ya da testler yuzde yüz güvenli degil. Aci olan teshis etmek icin su an baska çareleri yok.

Maliye bakanı ile konuşmuş onları ama hepsine verileceğini sanmıyorum muhtemelen covid-19 pilot hastanalerindekine verirler ki onlar da sonuna kadar hakediyor

Evet teşekkürlerden başka birşey duymadım pek
Tamam onlar da konuşulacak elbette ama bu millet bu salgını nasıl bertaraf edecek, kendi ohalimizi kendimiz nasıl yapacağız, ben işe gelmiyorum ohal ilan ettim dediğimizde patronumuz tamam canım öptüm bye mi diyecek bunları da keşke görüşselerdi birileriyle

Çok haklısınız gerçekten vallahi ben de okulumun derdindeyim uzaktan eğitim de alamıyoruz ne yapacaklar hiç bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin

Sağlık personeli içinde pozitif vaka varmış.

Vaka ve ölüm sayısını çok geç saate bırakmadan vermek istiyorlarmış artık.

İlerleyen günlerde vaka ve ölümler hakkında daha detaylı tablolar açıklayacaklarmış.

Testler semptomu olan herkese yapılıyormuş. Testler 3binlere çıkmış, önümüzdeki günlerde 5-6bine çıkacakmış, tarama kitiyle daha da artacakmış.

Sokağa çıkma yasağı gelmedikçe kimse akıllanmayacak çünkü milletimiz laf dinlemiyor. Illa italya gibi olacağız ancak o zaman bile bunlar ekonomi ekonomi der yine ilan etmezler.
Bakanlar böyle açıklamalar yaptıkça halka güven geliyor. Durum çok kötü olsa yasak ilan ederlerdi diyorlar.

Yerli solunum cihazı üretiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…