ÖlenlerYanlış bir ifade mi kullandı sanki bakan? 50-60 yaş arası 2 hasta var onun dışındakilerin hepsi 60 üstü dedi. Ölenlerden mi bahsediyor? Hasta demek yanlış çünkü.
Negatif hastalardan ates ya da belirledikleri belirtiler devam ederse tekrar yapiyorlarmis. Soyledikleri bu.Bizim bir akraba karantina da şu anda dün test yapmışlar negatif çıkmış.Yarın tekrar test yapacaklarmış.Neye göre iki test yapılıyor bilmiyorum ya testlere güvenmiyorlar,yada hastalık kanda hemen belli olmuyor
Maliye bakanı ile konuşmuş onları ama hepsine verileceğini sanmıyorum muhtemelen covid-19 pilot hastanalerindekine verirler ki onlar da sonuna kadar hakediyor
bense su faturalarımız ne gelecek onu merak ediyorum. rekor olacak.Ekmeği evde yapıyorum, bu ayki elektrik faturasını düşündükçe de kendimden geçiyorum
Çok haklısınız gerçekten vallahi ben de okulumun derdindeyim uzaktan eğitim de alamıyoruz ne yapacaklar hiç bilmiyorum Allah hepimize yardım etsinEvet teşekkürlerden başka birşey duymadım pek
Tamam onlar da konuşulacak elbette ama bu millet bu salgını nasıl bertaraf edecek, kendi ohalimizi kendimiz nasıl yapacağız, ben işe gelmiyorum ohal ilan ettim dediğimizde patronumuz tamam canım öptüm bye mi diyecek bunları da keşke görüşselerdi birileriyle
İlaçta gelmişİlaç falan bahsetmedi,tanı kitleri geldi dedi sadece
Çok haklısınız gerçekten vallahi ben de okulumun derdindeyim uzaktan eğitim de alamıyoruz ne yapacaklar hiç bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin
Bizim sitenin guvenliginden mesaj geldiBunu nerden biliyorsunuz ?
Yerli solunum cihazı üretiyoruzIlaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte
Getir firmasıHangi firma olduğunu biliyorsanız bana özelden yazarmısınız. Kardeşim işe başlayacaktı orda. Gerçi şimdi erteledi ama merak ettim.
Annen nasil konustun muBenim anneme ek ödeme yok djdjd iyileştirmesi nasıl olacak acaba?
Herhalde yine doktorlara her şey verılecek kfkdkd herkese verilse iyiydi
Patrona Fahrettin Kocanın talimatıyla kendi ohalimi ilan ettim işe gelmiyorum de bakalım ne cevap verecekPazartesi işe başlıyorum. Kendi ohalimi falan ilan edemeyeceğim kusura bakmasınlar.
Kısa kısa ancak bir kez cevap alabıldımAnnen nasil konustun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?