- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Olenlerden 50-60arasi iki. Digerleri 60 Yas be kronik hastaligi varYanlış bir ifade mi kullandı sanki bakan? 50-60 yaş arası 2 hasta var onun dışındakilerin hepsi 60 üstü dedi. Ölenlerden mi bahsediyor? Hasta demek yanlış çünkü.
Ayy ben neremle dinledim acabaSağlık personeli içinde pozitif vaka varmış.
Vaka ve ölüm sayısını çok geç saate bırakmadan vermek istiyorlarmış artık.
İlerleyen günlerde vaka ve ölümler hakkında daha detaylı tablolar açıklayacaklarmış.
Testler semptomu olan herkese yapılıyormuş. Testler 3binlere çıkmış, önümüzdeki günlerde 5-6bine çıkacakmış, tarama kitiyle daha da artacakmış.
bagisiklik kazanacaz bu gidisleKorona tüm ülkeye yayılmış
bagisiklik kazanacaz bu gidisle
Soru-cevapta anlatıyor bunları. O da bitti şimdi.Ayy ben neremle dinledim acabahepsini kaçırmışım,dinledim sanıyordum
En cok uzuldugumSağlık personellerinde de pozitif olanlar varmış maalesef.
Benim de öyle.En cok uzuldugum
Aynen yaaaoyle iyimser bir konusmaydi ki geceye sifir vaka sifir ölüm bekliyor insan
Ee şimdi sonuç ne, daha ne kadar evdeyiz yani?
Hayir me Dedm kotu dusunme Dua edecegimKısa kısa ancak bir kez cevap alabıldım
Çünkü işi var sürekli
Dikkatli ol diyorum sadece nefesimi tuttum bekliyorum
Sabah yazdigim gibi.. saglik bakani tv de aciklama yapti..Umarim :))
bizde de durum tersi geçtiğimiz hafta içi ben ne biçim felaket tellallığı yapıyordum eşim isyan etti sonunda. Onun neticesinde son 2 gündür iyiyim bugünkü market olaylarımızı saymazsak.Ya acayip bir tür. Bugün bir çemkirdim içine kaçtı gitti uyudu. "bana bak seni teselli edecek, idare edecek, saçma salak karamsarlığını ya ne alakası var cümlesi ile çürütecek mecalim yok benim bu sefer. Bu kez sen idare edecek, sen karım delirmiş ben alttan alayım moral vereyim, psikolojisini düzelteyim diyeceksin. He yapmıyorsan da ağzından tek olumsuz laf çıkarsa sıkarım ümüğünü" dedim."tamam be ne bağırıyorsun diye ürktü yavru ceylan.
Benim eşimle normal bir insanı bir saat konuştur, hayata küser intihar eder. Öyle karamsar, öyle manyak.
Sonu yok ki bunun, kaç ay tıkılacağım?Ne kadar kalabiliyorsan, kalmadığın ve virüsü kaptığın zaman doğal bağışıklık kazanacaksın
Meb kişisi okula donecek gibi davranıyor babamın okul müdürü de hazırlanın demişEe şimdi sonuç ne, daha ne kadar evdeyiz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?