- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.782
- 158
Sonu yok ki bunun, kaç ay tıkılacağım?
Ev bulmam, taşınmam lazım en basitinden.
Ben iki üç haftaya sahalara dönerim böyle giderse, bu ne ya.
Bana haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir gibi geliyor. Hali hazırda çalışanlar çalışsın haftasonu insanlar yine sahillere dolmasın gibisinden.Ee şimdi sonuç ne, daha ne kadar evdeyiz yani?
Yurt dışından gelenler çil yavrusu gibi dağıldı çok normalŞehir soranların merakı da gitmiştir artık Türkiye'nin her yerindeymis vakalar
Eninde sonunda döneceğiz, aylarca evlere tıkılacak halimiz yok ki. Hele dışarıda millet hastalık bulaştırmaca oynarken sonu gelmeyecek bunun.Meb kişisi okula donecek gibi davranıyor babamın okul müdürü de hazırlanın demiş
Kddkdk donecez sanırım
Keşke bir süre daha dönülmese.Meb kişisi okula donecek gibi davranıyor babamın okul müdürü de hazırlanın demiş
Kddkdk donecez sanırım
Dönmesek egıtımde de yığılma olacak nereye kadar ki bence ebadaki derslerle olacak gıbı değilKeşke bir süre daha dönülmesi.
Bu arada nickinin altındaki yazıya bayıldım
Ben üç hafta veriyorum, sonra çıkarım. Delirtmesinler beniYani aslında baktığımız zaman çok hoş birşey oluyor, zengin olan durumu müsait olan oturur evinde kendini de izole eder, bekler isterse 1 sene
Ama para kazanmak zorunda olan hayatını sürdürecek, ölen doğal seleksiyonda eriyip gitmiş olacak, bağışıklık kazanan doğal bağışıklık. Ooohh miiiss..
Aman naparlarsa yapsınlar valla umrumda değil artık. Bu ne ayol hastalanacak mıyız hastalanmayacak mıyız korkusuna ömür mü geçer.Bana haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir gibi geliyor. Hali hazırda çalışanlar çalışsın haftasonu insanlar yine sahillere dolmasın gibisinden.
Ohh iyi bari kendimden suphe etmiştimSoru-cevapta anlatıyor bunları. O da bitti şimdi.
Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okulaDönmesek egıtımde de yığılma olacak nereye kadar ki bence ebadaki derslerle olacak gıbı değil
Evet ama babam şuan plan hazırlıyor fkdkdkd gerçi bunu okul müdürü demiş yani ne yapacakları belli olmazEğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Patron Reis, o bile dinlemedikten sonra kimsenin umrunda olmaz.Patrona Fahrettin Kocanın talimatıyla kendi ohalimi ilan ettim işe gelmiyorum de bakalım ne cevap verecek
Deynebim ne zamana kadar peki böyle olacak? Sokağa çıkma yasağı gelmeden önüne geçilmesi mümkün mü? Hadi 1000 kişi iyileşti ya sokakta gezenler de varsa hastalık döngü gibi tekrarlanır tekrarlanır durur. Böyle aylarca surer gider, bunun önü kesilmeli. Bende olsam göndermek istemem gerekirse 1 yılı çöp olsun..Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Ben üç hafta veriyorum, sonra çıkarım. Delirtmesinler beni
Bir yığın işim var, hepsini askıya aldım ama aylarca erteleyecek halim yok.
Aman naparlarsa yapsınlar valla umrumda değil artık. Bu ne ayol hastalanacak mıyız hastalanmayacak mıyız korkusuna ömür mü geçer.
Ya çok normal değil mi arkadaşlar, gerçekten sadece birkaç şehirde olduğunu düşünen var mıydı?Şehir soranların merakı da gitmiştir artık Türkiye'nin her yerindeymis vakalar
Üstelik sadece çocuklar değil, binlerce öğretmen var,60 yaş ustude çok öğretmen var,onlar çocuklardan daha riskli gurupta,eğitim her şekilde telafi edilir ama sağlık gittimi dönüşü olmazEğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
O karar Bilim Kurulu'ndan çıkmaz tabii ama "kendi ohalinizi kendiniz yapın" deyince de "ulan çıkmayacak herhalde" dedirtiyor insana.Sağlık bakanin sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir açıklama mı bekliyordunuz arkadaşlar, o açıklamayı yapacak kişi sağlık bakanı olamayacaktir muhtemelen, öyle bir karar alınsa bile.
Bilim kurulu toplantısı sonrası yapılacak açıklama, virüse karşı yapılan ve yapılacak olanlar olurdu zaten ama bugünkü vaka sayısın kendisi açıklayabilirdi.
Motive edici bir konuşma yapnaya çalısıp sonrasında yeni ölüm haberi vermek istemedi demek ki.
Haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir diye düşünüyorum, umarım öyle olur, iyice geç olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?