bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sonu yok ki bunun, kaç ay tıkılacağım?
Ev bulmam, taşınmam lazım en basitinden.

Ben iki üç haftaya sahalara dönerim böyle giderse, bu ne ya.

Yani aslında baktığımız zaman çok hoş birşey oluyor, zengin olan durumu müsait olan oturur evinde kendini de izole eder, bekler isterse 1 sene
Ama para kazanmak zorunda olan hayatını sürdürecek, ölen doğal seleksiyonda eriyip gitmiş olacak, bağışıklık kazanan doğal bağışıklık. Ooohh miiiss..

Daha önce hiç önemsemiyorum ama ortalık sakinlesince dr.dan zatürre aşılarının uygulanma yaşı ve periyodu hakkında bilgi almalıyım.sanirim grip aşilarindan daha önemli.

Ben üç hafta veriyorum, sonra çıkarım. Delirtmesinler beni
Bir yığın işim var, hepsini askıya aldım ama aylarca erteleyecek halim yok.

Bana haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir gibi geliyor. Hali hazırda çalışanlar çalışsın haftasonu insanlar yine sahillere dolmasın gibisinden.
Aman naparlarsa yapsınlar valla umrumda değil artık. Bu ne ayol hastalanacak mıyız hastalanmayacak mıyız korkusuna ömür mü geçer.

Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Deynebim ne zamana kadar peki böyle olacak? Sokağa çıkma yasağı gelmeden önüne geçilmesi mümkün mü? Hadi 1000 kişi iyileşti ya sokakta gezenler de varsa hastalık döngü gibi tekrarlanır tekrarlanır durur. Böyle aylarca surer gider, bunun önü kesilmeli. Bende olsam göndermek istemem gerekirse 1 yılı çöp olsun..

Sağlık bakanin sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir açıklama mı bekliyordunuz arkadaşlar, o açıklamayı yapacak kişi sağlık bakanı olamayacaktir muhtemelen, öyle bir karar alınsa bile.

Bilim kurulu toplantısı sonrası yapılacak açıklama, virüse karşı yapılan ve yapılacak olanlar olurdu zaten ama bugünkü vaka sayısın kendisi açıklayabilirdi.
Motive edici bir konuşma yapmaya çalısıp sonrasında yeni ölüm haberi vermek istemedi demek ki.

Haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir diye düşünüyorum, umarım öyle olur, iyice geç olmadan.

Ne kadar zaman kendimizi izole edeceğimiz bile belli değil ya, ekmeğimi aşımı devlet mi verecek, mecbur girip çalışacağız böyle birşey mi olur?

Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Üstelik sadece çocuklar değil, binlerce öğretmen var,60 yaş ustude çok öğretmen var,onlar çocuklardan daha riskli gurupta,eğitim her şekilde telafi edilir ama sağlık gittimi dönüşü olmaz

O karar Bilim Kurulu'ndan çıkmaz tabii ama "kendi ohalinizi kendiniz yapın" deyince de "ulan çıkmayacak herhalde" dedirtiyor insana.

Ben kendi ohalimi evde yaptım, dışarıda içine ne koyuyorlar belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…