- 18 Ekim 2018
- 8.217
- 34.060
- 548
Bende başından beri 3 haftaya odaklandığım için şu an ki belirsizlik beni yiyor bitiriyor. Okulla alakalı gram bir şey yapmadım. Yapasım gelmiyor.Ben üç hafta veriyorum, sonra çıkarım. Delirtmesinler beni
Bir yığın işim var, hepsini askıya aldım ama aylarca erteleyecek halim yok.
Aman naparlarsa yapsınlar valla umrumda değil artık. Bu ne ayol hastalanacak mıyız hastalanmayacak mıyız korkusuna ömür mü geçer.
orasi oylede yorumsuz kalmadigi icin suan sokaga cikma yasagi yok gibi algilandiSağlık bakanin sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir açıklama mı bekliyordunuz arkadaşlar, o açıklamayı yapacak kişi sağlık bakanı olamayacaktir muhtemelen, öyle bir karar alınsa bile.
Bilim kurulu toplantısı sonrası yapılacak açıklama, virüse karşı yapılan ve yapılacak olanlar olurdu zaten ama bugünkü vaka sayısın kendisi açıklayabilirdi.
Motive edici bir konuşma yapnaya çalısıp sonrasında yeni ölüm haberi vermek istemedi demek ki.
Haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir diye düşünüyorum, umarım öyle olur, iyice geç olmadan.
Sağlık bakanin sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir açıklama mı bekliyordunuz arkadaşlar, o açıklamayı yapacak kişi sağlık bakanı olamayacaktir muhtemelen, öyle bir karar alınsa bile.
Bilim kurulu toplantısı sonrası yapılacak açıklama, virüse karşı yapılan ve yapılacak olanlar olurdu zaten ama bugünkü vaka sayısın kendisi açıklayabilirdi.
Motive edici bir konuşma yapmaya çalısıp sonrasında yeni ölüm haberi vermek istemedi demek ki.
Haftasonuna doğru sokağa çıkma yasağı gelir diye düşünüyorum, umarım öyle olur, iyice geç olmadan.
Hayır yani coronayla iç içe yaşayacağız, o belli artık. Komple eve tıkmadıkları sürece eninde sonunda insan içine karışacağız. Dellendim şu an.Bende başından beri 3 haftaya odaklandığım için şu an ki belirsizlik beni yiyor bitiriyor. Okulla alakalı gram bir şey yapmadım. Yapasım gelmiyor.
Boyle parca parca yapacaklarina yaz sonu ortalik durulunca cumartesi pazari da ilave etseler daha iyi değil mi?Eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Güvenip te herkes göndermez ki çocuğunu okula
Çinden alınan kitleri parayla almışlar.Onuda dediIlaç gelmiş
Kaybettiğimiz hastaların hep rahatsızlıkları varmış
Başka ülkelerle kıyaslama yapma
Iyilesen hasta var
Evde kal
32 bin yeni sağlık personeli ilave
Sağlık personeli ek ödeme tam verilecek
Ürettiğimiz maskeyi göndermiyoruz
Sokağa çıkma yasağı yok ama kendi kendine karar al çıkma işte
Patron Reis, o bile dinlemedikten sonra kimsenin umrunda olmaz.
Neyse iyi tarafından bakıyorum: Demek ki sokağa çıkma yasağı ilan edilecek kadar kötü durumda değiliz. Şu an alınan önlemler yeterli. En kötü , biz dışarı çıkmak zorunda olan çalışanlar enfekte olup bağışıklık kazanırız. En en kötü ölürüz napalım yahu. Gına geldi artık.
Bu umursuzlar polisin başına dert olur ki, baksanıza güvenliği bıçakladı adam içeriye alınmadı diye.Cidden bana da korktuğumuz kadar kötü değil demek ki diye düşündürdü bu durum. Zaten umursamayan tipler hiç umursamayacak. Hoş umursasalar ne olacak ki, en sonunda hepimiz çıkacağız sokağa ne kadar bekleyebiliriz. En kötü İngilteredeki gibi doğal bağışıklık kazanacağız.
Çok güldüm buna ya, ohal bizimle birlikte yeni bir anlam kazandi. Ev yapımı ohalO karar Bilim Kurulu'ndan çıkmaz tabii ama "kendi ohalinizi kendiniz yapın" deyince de "ulan çıkmayacak herhalde" dedirtiyor insana.
Ben kendi ohalimi evde yaptım, dışarıda içine ne koyuyorlar belli değil.
Sağlık bakanı olarak bunları söylemesi normal geldi bana, biz ben dahil sokağa çıkma yasağı beklediğimiz için onun haricinde ne dese çok bir anlamı olmayacaktı.Bilim kurulu toplantısı sonucunda maskemiz var, maskeleri el altından dışarı çıkaranların faaliyetlerini durdurduk, sağlık çalışanlarına ek ödeme vs de beklemiyorduk açıkçası
Ben üç hafta veriyorum, sonra çıkarım. Delirtmesinler beni
Bir yığın işim var, hepsini askıya aldım ama aylarca erteleyecek halim yok.
Aman naparlarsa yapsınlar valla umrumda değil artık. Bu ne ayol hastalanacak mıyız hastalanmayacak mıyız korkusuna ömür mü geçer.
Sağlık bakanı olarak bunları söylemesinormal geldi bana biz ben dahil sokağa çıkma yasağı beklediğimiz için onun haricinde ne dese çok bir anlamı olmayacaktı.
O yüzden heyecanla açıklamayı beklemedim ben açıkçası.
Valla kusura bakmasınlar ama hazirana kadar eve kapanamam. Sırf ben değil, birçok insan kapanamaz. Bunu keyfi olarak çıkıp arkadaşla görüşmek olarak demiyorum, bekleyen işler güçler var. Benim ev bulup taşınmam lazım mesela. 1-2 ay erteledim ama daha erteleyemem.Solunum cihazı siparişleri nisan sonunda dedi.
Demekki onlar 3 hafta vermiyor
Kullanmayacaklari solunum cihazlarini sipariş etmedilerse,
Haziran diye mi öngörüyorlar acaba
Çarşamba günü milli eğitim bakanıyla bir araya gelip duruma göre karar vereceklermiş.Dağlık bakanı öyle söyledi.Üstelik sadece çocuklar değil, binlerce öğretmen var,60 yaş ustude çok öğretmen var,onlar çocuklardan daha riskli gurupta,eğitim her şekilde telafi edilir ama sağlık gittimi dönüşü olmaz
Yurtdışından gelenlerin kontrolünde çok geç kalındığı için Türkiye'nin her yerinde olabileceğini düşündüm.. fakat alınan tedbirlerin bir kaç şehirde oldugu algısına yol açtığını düşünüyorum.. bence o yüzden soruyor insanlar hangi il diye..Ya çok normal değil mi arkadaşlar, gerçekten sadece birkaç şehirde olduğunu düşünen var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?