bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlık bakanından gelen Şimdiye kadar dinlediğim bana kendimi iyi hissettiren en iyi konuşmaydı . İlaçların denemeye başlanması umut verici oldu. Artık semptom gösteren herkese test yapılacak olması ve iyileşmek üzere olan hastalar, solunum cihazı üretimine başlanacak olması bunlar çok iyi gelişmler... Bazı doktorların istifa etmesi destek vermekten kaçınması bunun ile ilgilide bir çalışma yapılacak dedi sağlık bakanı. Çürükler elendi ne denir ki. Canla başla çalışan eşinden çocuklarından Fedakarlık yapıp görevinin başında dimdik durarak, ülkesine, dünyaya destek verip bu uğurda kendi sağlığından olan sağlık çalışanlarımız varken istifa ederek sırtını dönmek çok haince. Böylesine zorlu bir süreçte kaçınmayarak Görevi başındaki tüm sağlık çalışanları her zaman tüm dünyanın gururu olacaksınız.

İlaçla ateşin düşmediğini okumuştum ama her semptom herkeste aynı olmayabiliyor. 184ü arasanız daha iyi olur bence
Aradım ben orayı arkadaşlar, yapay zeka soruyor öksürügün var mı? Ateşin var mı? o kadar bir olayı yok bence o hattın.
Ben de onu araştırıyordum, soğuk algınlığı ilacı ateşi düşürür mü, yani virüs varken? Daha net bir şeye erişemedim.

Fatih Terim'in testi pozitif miş.. yaşı kaç acaba?

66

hayir üstelik arastirma hastanesi
Maske olmadığını gösteren Bir video çekip sosyal medyada gerçek bir hesap ile paylaşabilirler ,mutlaka ilgilenirler,maske stoklayip sokakta keyfi gezen vatandaştan daha çok ihtiyaçları var ,risk altındalar sonuçta

Covid-19 dan hiç haberiniz olmasa ve Türkiye genelinde yaşları 60’ın üzerinde ve kronik hastalıkları olan 30 kişi zatürreden ölse dikkatinizi çeker miydi?

Daha dün haberlerde "Fatih Terim ve ailesi test yaptırdı negatif çıktı." dediler.
Şimdi de pozitif çıkmış. Bu işten kafam yandı artık.
Zaten Abdurrahim Albayrak da pozitif çıkmış ve Beşiktaş- Galatasaray derbisinde birçok kişiyle el sıkıştığını yazmışlardı haberlerde.

sadece giyecekleri kiyafet ve dezenfktan ve eldivenleri var maske ve gozlukleri yoktu onlari biz aldik ama maske surekli kullanilan bir sey degil 8 saat en fazla kullanıyor ve suan internettede bulamiyoruz ama bugun bakan aciklama yapildi her calisana verilecek diye umarim verilir

Umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…