iste bende onu diyorum karantinaya alinsak ama develtte bize yardimci olsa bu surecte demek istediğim buydu diger ulkelerde olanda bu
Hasan şaş ve ümit davalakızları torunları da off offf. Allah korusun ya..
Yanlışlıkla kızgınım attım kusura bakmayın bende onu merak edip geldim buraya :/Sayı kaç oldu acaba
Neden ki?Eğer fatih terim bile yakalanmışsa
Gerisini düşünmek bile istemiyorum
abdurrahim albayraktan geçmiş olabilir mi ya geçen besiktas gs maci vardi ve kendisi zaten pozitif cikti eside simdide fatih terim.el falan sıkışmişlarsa gecmis olabilirEğer fatih terim bile yakalanmışsa
Gerisini düşünmek bile istemiyorum
gece yine açıklama yapılacak mı?Sayı kaç oldu acaba
Evetgece yine açıklama yapılacak mı?
Fatih terimde bile çıktıysa ülkede test yapmayan ve hasta olan yada taşıyıcı olan kaç vakka vardırNeden ki?
abdurrahim albayraktan geçmiş olabilir mi ya geçen besiktas gs maci vardi ve kendisi zaten pozitif cikti eside simdide fatih terim.el falan sıkışmişlarsa gecmis olabilir
Futbolcular ile ilgili pozitif ler gelmeye başladı. Umarım sayı çok olmaz.Eğer ondan geçtiyse orada olan pek çok kişiye bulaşmış olabilir.Adam herkesle tokalaştı
Hayır ben bile kısmını anlamadım sadece. Fatih Terim sıradan bir vatandaştan daha çok multi national ortamlara giren biri zaten. Sık sık seyahat de ediyordur. Normal yani bence.Fatih terimde bile çıktıysa ülkede test yapmayan ve hasta olan yada taşıyıcı olan kaç vakka vardır
O maça giden kaç kişi virüsü kaptı evine eşine dosttuna götürdü
Sanırım yalan haber. Şu haberin saçmalığına bakar mısınız? Bir pozitif bir negatif diypr. Şaş ve Davala'da koronavirüs iddiasıKimler?
İzleyecek ortamda değilim izleyince özet gecebılır mısınız acaba?NTV'de Prof Ateş Kara konuşuyor lütfen izleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?