bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aman Allahım çok üzüldüm...

Biz de çok üzüldük anlam veremedik, nasıl olur bir anda öldü çünkü, ailesi de şoktaydı detayları da konuşamıyorsun tabii o acılı halleriyle, süreç nasıl gelişti anlamadık ama tek bildiğimiz çok ani olduğu. Arkasında da 5 yaşında bir çocuğu daha vardı. Mekanı cennet olsun

Basin sagolsun Allah yakınlarına ve size sabir versin.

O zamanlar ulkede test kiti var miydi? Teshis yapiliyor muydu? Yani bir doktor asil ölümün neden gerçekleştiğini tespit edebilecek ekipmana sahip miydi sizce ?

Önüne geçilemiyor olması çok kötü. Ben de en azından kendi solunum cihazlarımızı üretiyor olmamıza sevindim. Hepimiz bu hastalığı geçireceksek en azından tedavi olabilelim istiyorum.
Zaten eninde sonunda herkese bulaşacak diyorlar ama ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi. Çünkü virüs mutasyon geçiriyor sürekli. Öldürücülüğünü kaybediyor. Uzmanlar böyle söylüyorlar yani.

Bende hamileyim sırf bu yüzden tedavi uygulanamaz diye sürekli panik halindeyim . İçimdeki sıkıntı gecmiyo hiç. Allah yardımcımız olsun hepimizin .

Hayır ama bu farklı bir durum, anlaşılamadı o arkadaşımızın nasıl olduğu. Şu an hastalık belli tedavi belli öyle düşünmeyin allah korusun.

Hasan amca yurtdışına çıkmıyor.
Hasan amcanın çevresi yurtdışından gelen insanlarla çevrili değil.
Umreye giden bacısı anası danasi yoksa hasan amca daha güvende
Hasan amca ortalama türk insanıysa, son yıllarda tatil bile yapmamış olabilir
Hasan amca 2 hafta sonra daha tehlikeli olacak haklisin
Ama şu an yurtdışından gelenler ve ilk temaslarını duyacağız.
Hasan amca haftaya artık

Ya gözümün önünde kadına zatüre teşhisi kondu yatışı yapıldı
Ve van burası
Yanı başında iran var
İster kaçak ister yasal olarak vanda bulunan birsürü iranlı vardı

Yasal yoldan giren kadar kaçak yoldan giren İranlı var zaten ben de biliyorum. Iranda ölümler başlayınca duyduk hastalığı, o zamana kadar taşımış olmaları çok yüksek ihtimal virüsü.

Sizin hesaba göre wuhan ile ayni anda corona geçirdiniz.
Çinden gelen bir yakınınız oldu mu?
29 aralık başlangıcı kabul ediliyor.

Ev geçindiren çiftler için zor ama bir çare bulunacaktır insallah

Yarın artık dünde kaldı
Hasan amca belki öldü bile

Bir kac gundur ben de bunu dusunuyorum. Ocak ayinin 6 sinda Turkiye'ye geldim. Ucakta arka koltugumda oturan adam surekli oksuruyordu. Ozaman corona duyulmamisti tabii. Oyuzden pek umursamadim.

Neyse, dogru duzgun evden cikmamis olmama ragmen 10 gun kadar sonra hastalandim. Bastan bi bogaz agrisi gibi birsey oldu. Sonra oksuruk ve cok siddetli bas agrisi. Ardindan yuksek ates.. Ates 2 gun civari surdu. Ve cigerlerimden acayip hiriltilar geliyordu nefes alip verdikce..Daha once gecirdigim hicbir gripte boyle sesler olmamisti.

Ates ve bas agrisi gectikten sonra bile vucudum kendini toparlayamadi. Gunlerce ter doktum, oturdugum yerde terliyordum.. Ve yorgunluk cok fazlaydi.

Oksuruk ise hala gecmedi. Ben grip oldugumda bu sekilde olmuyorum bu yasadigim daha once gecirdigim griplerden farkliydi.. simdi dusununce belki de diyorum coronavirustu.

Sizin hesaba göre wuhan ile ayni anda corona geçirdiniz.
Çinden gelen bir yakınınız oldu mu?
29 aralık başlangıcı kabul ediliyor.
Çin'in açıklaması bu tarihti değil mi?
Yayılmadan öncesi?
Şubat ayı başında bir hemşireden zaatüre ile geleb çok hasta olduğunu duymuştum mesela. Kim bilir ne kadardır var ülkemizde?

SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Benzer hikayeyi eşimde yaşadı hatta birçok kişiden duydum aynı şeyleri. İnsan acaba? diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…