bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tweetle

Yeni Tweetleri göster
Tweetle

Dr. Fahrettin Koca

@drfahrettinkoca

·
2d

SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Yasal yoldan giren kadar kaçak yoldan giren İranlı var zaten ben de biliyorum. Iranda ölümler başlayınca duyduk hastalığı, o zamana kadar taşımış olmaları çok yüksek ihtimal virüsü.
Daha ülkede virüs vakkası tespit edilmemişken
Ülkede var ve belki ölümle bile yaşanmış olabilir demiştim
Çok büyük tepki aldım
Ülkede olup olmadığı bilmiyorduk çünkü test yapılmıyordu
Benim kendi fikrimdir lakin virüs vardı bakanın açıklamasından çok daha önce

Gençlere uyarımız var diye büyük harflerle yazdığına göre sanırım ölenler arasında genç de var.

Bence uyardılar çünkü akşamki konuşması direkt yaşlıların öldüğüne yönelikti, yaşlılara evden çıkmayın diye yalvardı resmen. Hastalığı araştırmayan okumayan bir genç olsaydım hiç üstüme alınmazdım.

Aynısını yaşadım geçen ay eşim ile BİRLİKTE.bebeğim 2 günde atlattı ama biz haftalar sürdü. Domuz gribi gibi duruyor dediler negatif çıkmıştı. Bende belki diyenlerdenim.

Ben de öyle düşünüyorum, test kiti yokken test yapılmamışken tabii tespit edilemezdi.

Yalnız daha önce hep yaşlı olduklarını belirtiyordu kayıpların, bu gece ilk kez gençleri de içeriyor açıklama.. Ben öyle hissettim.

Bence doktorlar da farkında değildi,kimse virüsü tanimiyordu ki
Basin sagolsun Allah yakınlarına ve size sabir versin.

O zamanlar ulkede test kiti var miydi? Teshis yapiliyor muydu? Yani bir doktor asil ölümün neden gerçekleştiğini tespit edebilecek ekipmana sahip miydi sizce ?

İlk vaka öncesi 3 bin küsür korona testi yapılıp hepsi negatif çıkmıştı.
Ama bu test yapılmayan herkesin güvende olduğunun garantisi de değildi.
Gerçi ben o dönemde olmadığına inanıyorum, eğer olsaydı sıfır önlemle yaşıyor ve şuan genelimizi etkilemiş olabilirdi.

Fahrettin Koca: 7 vatandaşımız daha hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünkü vaka sayısını açıkladı.
SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu.
GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.
Fahrettin Koca

Çin'in açıklaması bu tarihti değil mi?
Yayılmadan öncesi?
Şubat ayı başında bir hemşireden zaatüre ile geleb çok hasta olduğunu duymuştum mesela. Kim bilir ne kadardır var ülkemizde?

Bunlar goreceli iddialar.
Geçen yıl ayni dönemde de zatürre hastası çoktu.
Gripten de insanlar ölüyordu.
Hemşirenin birinin söylediği bir iddianın dayanağı olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…