- 30 Aralık 2009
- 24.133
- 97.835
- 1.123
Daha ülkede virüs vakkası tespit edilmemişkenYasal yoldan giren kadar kaçak yoldan giren İranlı var zaten ben de biliyorum. Iranda ölümler başlayınca duyduk hastalığı, o zamana kadar taşımış olmaları çok yüksek ihtimal virüsü.
Gençlere uyarımız var diye büyük harflerle yazdığına göre sanırım ölenler arasında genç de var.
Çok şükür ki 2 rakamlı değil inşaallah azalarak bitecek. Yeter ki kurallara uyulsun.Allah im azalarak bitsin..tüm hastalara acil şifa versin
Aynısını yaşadım geçen ay eşim ile BİRLİKTE.bebeğim 2 günde atlattı ama biz haftalar sürdü. Domuz gribi gibi duruyor dediler negatif çıkmıştı. Bende belki diyenlerdenim.Bir kac gundur ben de bunu dusunuyorum. Ocak ayinin 6 sinda Turkiye'ye geldim. Ucakta arka koltugumda oturan adam surekli oksuruyordu. Ozaman corona duyulmamisti tabii. Oyuzden pek umursamadim.
Neyse, dogru duzgun evden cikmamis olmama ragmen 10 gun kadar sonra hastalandim. Bastan bi bogaz agrisi gibi birsey oldu. Sonra oksuruk ve cok siddetli bas agrisi. Ardindan yuksek ates.. Ates 2 gun civari surdu. Ve cigerlerimden acayip hiriltilar geliyordu nefes alip verdikce..Daha once gecirdigim hicbir gripte boyle sesler olmamisti.
Ates ve bas agrisi gectikten sonra bile vucudum kendini toparlayamadi. Gunlerce ter doktum, oturdugum yerde terliyordum.. Ve yorgunluk cok fazlaydi.
Oksuruk ise hala gecmedi. Ben grip oldugumda bu sekilde olmuyorum bu yasadigim daha once gecirdigim griplerden farkliydi.. simdi dusununce belki de diyorum coronavirustu.
Daha ülkede virüs vakkası tespit edilmemişken
Ülkede var ve belki ölümle bile yaşanmış olabilir demiştim
Çok büyük tepki aldım
Ülkede olup olmadığı bilmiyorduk çünkü test yapılmıyordu
Benim kendi fikrimdir lakin virüs vardı bakanın açıklamasından çok daha önce
Gençlere uyarımız var diye büyük harflerle yazdığına göre sanırım ölenler arasında genç de var.
Yalnız daha önce hep yaşlı olduklarını belirtiyordu kayıpların, bu gece ilk kez gençleri de içeriyor açıklama.. Ben öyle hissettim.Bence uyardılar çünkü akşamki konuşması direkt yaşlıların öldüğüne yönelikti, yaşlılara evden çıkmayın diye yalvardı resmen. Hastalığı araştırmayan okumayan bir genç olsaydım hiç üstüme alınmazdım.
Bence taşimamalari için dedi. Nasılsa bize bir sşey olmuyor diye sokakta geziyorlar evlerine taşıyorlar.Gençlere uyarımız var diye büyük harflerle yazdığına göre sanırım ölenler arasında genç de var.
Yalnız daha önce hep yaşlı olduklarını belirtiyordu kayıpların, bu gece ilk kez gençleri de içeriyor açıklama.. Ben öyle hissettim.
Amin, tabi ki genci yaşlısı fark etmiyor. Can nihayetinde..Genç de olsa yaşlı da olsa birinin sevdikleri işte. Allah sabır versin ailelerine
Basin sagolsunAllah yakınlarına ve size sabir versin.
O zamanlar ulkede test kiti var miydi? Teshis yapiliyor muydu? Yani bir doktor asil ölümün neden gerçekleştiğini tespit edebilecek ekipmana sahip miydi sizce ?
İlk vaka öncesi 3 bin küsür korona testi yapılıp hepsi negatif çıkmıştı.Daha ülkede virüs vakkası tespit edilmemişken
Ülkede var ve belki ölümle bile yaşanmış olabilir demiştim
Çok büyük tepki aldım
Ülkede olup olmadığı bilmiyorduk çünkü test yapılmıyordu
Benim kendi fikrimdir lakin virüs vardı bakanın açıklamasından çok daha önce
Çin'in açıklaması bu tarihti değil mi?
Yayılmadan öncesi?
Şubat ayı başında bir hemşireden zaatüre ile geleb çok hasta olduğunu duymuştum mesela. Kim bilir ne kadardır var ülkemizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?