bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bilemiyorum sadece aklım mantığım bana bu yaşananların bize anlattıkları gibi olmadını söylüyor

Ben de olmadığını düşünüyorum. Madem bu kadar hızlı yayılıyor o zaman tüm ülkenin hasta olması gerekti değil mi. Bu sene çok insan grip oldu önceki senelerde olduğu gibi. Ve ölenler oldu önceki senelerde olduğu gibi.

Ya ayni seyi bende yasiyorum cok supheleniyorum ise gitmek zorundayim ve kimse inanmiyor

12 yasında babamı kaybettım bende hazır degıldım. 45 yasındaydı. Bence bu kadar üzülmeyın . Kafayı yıyecek bır durum yok sosyal medya ınsanların akılları ıle dalga gecıyor sankı korana vurusten once olüm yokmus gıbı davranıyoruz.

Biliyormusunuz yorumunuz Beni kendime getirdi haklisiniz olum hep var

İlk kez gençlere seslenildi tahmın etmedıkleri bir yaştan ölen oldu demek mi bu
Rahatlatıcı buldukları yaşlı ve kronik bunu demediler
Ya da yenı vakalar gençlerden çoğunlukta mı?

Bu dene zatüre vakası cok oldu canım korana ıle alakalı oldugunu düşünmüyorum esımın yakın arkadası gecırdı hastane fılan goturdu cok cok dıkkat et dedı su grıp donemındeydı o harıc esıme bıze bırsey olmadı yanı corana farklı bu sene zatüreye yakalanan cok fazla kısı vardı bunla alakası yok baglastırmayın ayrıca saglık bakanı seffaf bır sekılde acıklıyor neden hala ınanmak ıstemıyorsunuz.

Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Yılbaşından bu yana bir iyi bir kötü seyrediyor. Özellikle ocak başında çok ağır geçirdim rahatsızlığı. Tek fark yüksek ateşim yoktu ama titreme geliyordu sürekli üşüyordum. Şiddetli baş ağrısı, öksürük, boğaz ağrısı, bitmeyen balgam sökme çabaları. Ara ara kusma ve hatta ishal.. çocuklar ve eşim daha hafif atlattı ama ben pert oldum

düşünüyorum da Çin'in verdiği başlangıç tarihi doğru olmayabilir.. yayılma hızı artınca saklamak imkansız olunca bildirdiler belki de..
zaten ilk virüsü fark edip arkadaşlarına haber veren doktora dedikodu yayıyor bahanesiyle soruşturma açmışlar. Sonuç adam haklı çıkmış, enfekte olmuş, vefat etmiş ne yazık ki

Bilemiyorum sadece aklım mantığım bana bu yaşananların bize anlattıkları gibi olmadını söylüyor
Olmayabilir.
İhtimal var.
Ama ben şu açıdan bakıyorum, sade vatandaş olarak bu kadar hakim olmak zorunda mıyım?
Velev ki hasta sayısı 5 bin, ölüm 500.
Benim ya da sizin hayatınızda ne değişir?

Sadece ülkede vaka olduğunu açıklamak zorundalar, gerisi kendilerine kalmış.
Sağlık bakanının her gece gün sonu bilgisi vermesi kendi insiyatifidir.
WHO’ya gerekli bilgileri verdikten sonra, şeffaflık ya da gizlilik onların elinde.
Bu durum hoşuma gidiyor, milletçe bir bütünün parçası oluyoruz, birimizin hatasının hepimizi etkileyebildiği bilincine varıyoruz.
Tüm siyasi düşünceler üzerinde şuan bakanlığın ve bakanın durumu, ülkece güç birliği yaptıysak çok da gerisi gerçekten ilgi alanımda değil.

İnanmadığımızı nereden çıkartıyorsunuz? Öyle bir cümlem mi var?
Şeffaf değil, ama şeffaf olmasına da gerek yok ihtiyacımız olan bilgiyi veriyor onda herhangi bir sıkıntı yok benim için. Herşeyi bilmek istemiyorum zaten. Ama bakan da daha önce alıştıra alıştıra henüz tespit etmedik, türkiyede vaka olabilir diye açıklama yaptı. Zatürre vakası coronayla ilgili de olmayabilir dediğiniz gibi öyle olsaydı bütün adliyenin kırılması gerekirdi coronadan, ben sadece zatürreden ölüm olmasına alışkın değilim bu sene çok duydum diye söylüyorum.

Bunlar goreceli iddialar.
Geçen yıl ayni dönemde de zatürre hastası çoktu.
Gripten de insanlar ölüyordu.
Hemşirenin birinin söylediği bir iddianın dayanağı olamaz ki
Öyle tabii.
Mecburi dayanağımız Mart'ta görülmeye başladığı gerisi tamamen muamma.

Herkesin aklında şu sorular vardı, bu sene de aşırı fazla zatürre hastalığı mevcuttu.
Ama lokal mi bilmiyorum, Ankara’da geçtiğimiz 2 sene içinde çok hastanede yatan tanıdığımız oldu zatürreden.
Salgın dediler, bir şeyler oldu falan filan ama 15 günü aşan hastane yoğunbakımları gördüler.
O sebeple inandırıcılık kalmıyor, karıştırılıyor olabilir.

Arkadaşlar zaten en tehlikeli hastalık gripmis. Kanser değilmiş oyle diyim ve siz siz olun grip olmayın deniyordu. Ben bir kitapta okudum açıkçası yeni bir aşı üretileceğini falan. Bunun icinde yeni bir virüs ün ortaya konacağını. Kitap 2019 yada yalan olmasin 2018 tarihli. Gecen sene okumuştum bazen hersey açıklanmıyor açıkça ama zaten grip tehlikeli bir hastalık aslinda gripten cok ölen insan yok muydu geçmiş senelerde ben mi yanlış hatirliyorum ki

Fatih terim in de testi pozitif cıkmış ve ümit davala ve hasan sas 'ın Testleri de. Üzüldüm ya. Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…