Doğrumuymuş daval ve şaş pozitif mi? Bir yerde pozitif diğer başka yerde negatif.Fatih terim in de testi pozitif cıkmış ve ümit davala ve hasan sas 'ın Testleri de. Üzüldüm ya. Allah yardım etsin
Arkadaşlar zaten en tehlikeli hastalık gripmis. Kanser değilmiş oyle diyim ve siz siz olun grip olmayın deniyordu. Ben bir kitapta okudum açıkçası yeni bir aşı üretileceğini falan. Bunun icinde yeni bir virüs ün ortaya konacağını. Kitap 2019 yada yalan olmasin 2018 tarihli. Gecen sene okumuştum bazen hersey açıklanmıyor açıkça ama zaten grip tehlikeli bir hastalık aslinda gripten cok ölen insan yok muydu geçmiş senelerde ben mi yanlış hatirliyorum ki
Oyle deniyor bende şaşırdımDoğrumuymuş daval ve şaş pozitif mi? Bir yerde pozitif diğer başka yerde negatif.
Baya fazlaymış sayı daÖyle tabi. Geçen sene Almanya’da 25bin kişi ölmüş gripten. Türkiye’de yanlış hatırlamıyorsam 4500 kişi ölmüş.
Davala ve şaş yalan haber olabilir. Galatasarayı futbolculardan biri daha diyordu isim vermiyor. Haber kaynağı atmıştım ama bir pozitif bir negatif diyor. Yalan haber olabilir.Başka kimlerden geldi ümit davala ve hasan şaş harici varmı
Bu denli hızla yayılan virüs aralıktan beri türkiye de olsa, sifir tedbirle, ölümler öyle bu senede zatürre den ölen çok muhabbetinde olmazdi .Öyle tabii.
Mecburi dayanağımız Mart'ta görülmeye başladığı gerisi tamamen muamma.
Evet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.Arkadaşlar zaten en tehlikeli hastalık gripmis. Kanser değilmiş oyle diyim ve siz siz olun grip olmayın deniyordu. Ben bir kitapta okudum açıkçası yeni bir aşı üretileceğini falan. Bunun icinde yeni bir virüs ün ortaya konacağını. Kitap 2019 yada yalan olmasin 2018 tarihli. Gecen sene okumuştum bazen hersey açıklanmıyor açıkça ama zaten grip tehlikeli bir hastalık aslinda gripten cok ölen insan yok muydu geçmiş senelerde ben mi yanlış hatirliyorum ki
Bu denli hızla yayılan virüs aralıktan beri türkiye de olsa, sifir tedbirle, ölümler öyle gündeme de zatürre den ölen çok muhabbetinde olmazdi .
Bir de ölmeden önce solunum yetmezliği çekiyorlar makineye ihtiyaç oluyor ve yetmeyecek hale geliyor
Bunları yaşamadık.
filmdelisi ne katılıyorum.
Belki ilk vaka olduğu tarih değil 1 hafta öncesi hadi 2 hafta.
Daha fazla değil
Gecler kelimesi buyuk harflerle yazilmis. Ben de oyle dusundum.bugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...
Ya da ben paranoyagım
Doğrumuymuş daval ve şaş pozitif mi? Bir yerde pozitif diğer başka yerde negatif.
Bemde aynısını dusunuyorum genc ölen var bencebugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...
Ya da ben paranoyagım
Ben de öyle düşünüyorum, yaklaşık 2 haftadır diye düşünüyorum yani. Geçen haftanın ölümleri de muhtemelen o önceki 2 haftada virüsten enfekte olanlardır.
Hasan Şaş iyiyim ben demiş yokmuş sanirimFatih terim in de testi pozitif cıkmış ve ümit davala ve hasan sas 'ın Testleri de. Üzüldüm ya. Allah yardım etsin
Ama dışarda gezip eve taşımayın dememiş miGecler kelimesi buyuk harflerle yazilmis. Ben de oyle dusundum.
Demek ki neymiş bu süreci atlattıktan sonra da soğuk algınlığı olan herkes maske takmalıymış ki başka insanlara bulaştırmasın.umarım bunu yaparızEvet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.
Yanlış anlamayın ama üzülmek olabilir ama hiç bir zaman yaşlı ölümlerine çok üzülüp önemsediklerini düşünmedimGecler kelimesi buyuk harflerle yazilmis. Ben de oyle dusundum.
Neden 3 ay benimkiler de prematüreEvet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.
Demek ki neymiş bu süreci atlattıktan sonra da soğuk algınlığı olan herkes maske takmalıymış ki başka insanlara bulaştırmasın.umarım bunu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?