bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Öyle tabi. Geçen sene Almanya’da 25bin kişi ölmüş gripten. Türkiye’de yanlış hatırlamıyorsam 4500 kişi ölmüş.

bugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...

Ya da ben paranoyagım

Öyle tabii.
Mecburi dayanağımız Mart'ta görülmeye başladığı gerisi tamamen muamma.
Bu denli hızla yayılan virüs aralıktan beri türkiye de olsa, sifir tedbirle, ölümler öyle bu senede zatürre den ölen çok muhabbetinde olmazdi .
Bir de ölmeden önce solunum yetmezliği çekiyorlar makineye ihtiyaç oluyor ve yetmeyecek hale geliyor
Bunları yaşamadık.
filmdelisi ne katılıyorum.
Belki ilk vaka olduğu tarih değil 1 hafta öncesi hadi 2 hafta.
Daha fazla değil

Evet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.

Ben de öyle düşünüyorum, yaklaşık 2 haftadır diye düşünüyorum yani. Geçen haftanın ölümleri de muhtemelen o önceki 2 haftada virüsten enfekte olanlardır.

bugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...

Ya da ben paranoyagım
Gecler kelimesi buyuk harflerle yazilmis. Ben de oyle dusundum.

Ya da ben paranoyagım
Bemde aynısını dusunuyorum genc ölen var bence

Ben de öyle düşünüyorum, yaklaşık 2 haftadır diye düşünüyorum yani. Geçen haftanın ölümleri de muhtemelen o önceki 2 haftada virüsten enfekte olanlardır.

Tabi, gerçek tablo da aslında haftaya hafta ortasında netleşir biraz daha
Tabi totolarinin üstünde evde oturursa ve düzgün tedbir alırlarsa.
Yoksa artmaya devam.

Evet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.
Demek ki neymiş bu süreci atlattıktan sonra da soğuk algınlığı olan herkes maske takmalıymış ki başka insanlara bulaştırmasın.umarım bunu yaparız

Gecler kelimesi buyuk harflerle yazilmis. Ben de oyle dusundum.
Yanlış anlamayın ama üzülmek olabilir ama hiç bir zaman yaşlı ölümlerine çok üzülüp önemsediklerini düşünmedim
Çünkü beklenen buydu hatta teselliydi

Hala da önemsediklerini düşünmüyorum zaten en riskli gruptalardı
Bundan sonra işte sokağa çıkma yasağı gundem de olabilir

Bana da bugün sağlık bakanımız daha enerjik daha umutlu geldi nedense.Gencleri uyarmasi konusu da genc ölümünü degil ama tasıyıcı olduklarını vurgulamak amaciyla yapildı diye düsünüyorum.Neyse.Koronalı günler , acaba hangi sehirlerde varki bu korona dedigimiz noktalardan arkadasımın kuzeni veya falanca saglik ocaginin personeli noktasina dogru geldi.Artik cevremden duymaya basladim pozitifleri.Acaba benim duydugumu dedikodu dahi olsa bu gencler veya yaslilar yada disarda gezenler duymuyorlar mı?Duyup da umursamiyorlar mı?Bir biz mi korkuyoruz yaw...

Demek ki neymiş bu süreci atlattıktan sonra da soğuk algınlığı olan herkes maske takmalıymış ki başka insanlara bulaştırmasın.umarım bunu yaparız

İnşallah bu kötü sürecin iyi getirileri de olur da halkımız bu tip şeyleri öğrenir. Fazla mıç mıç öpüşmemeyi, el yıkamayı, maske takmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…