bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...

Ya da ben paranoyagım
korkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyor ben boyle insanlara uzulmuyorum artik onlar yuzunden masumlarin olmesine ve daha uzun sure eve kapancak olusumuza uzuluyorum

A haber de Prof İlhami Çeliği dinledim adam Corona bilim kurulu üyesiymiş.Spiker hocam ne zaman bitmesini öngörüyorsunuz?diye sordu.Cevap:Haziran gibi

Tabii genclerden de kayip kabul edilebilir demedilermi bagisikligi zayif veya kronik rahatsizligi olan kisi zaten covid e yenik dusebilir.Tedbir bizden takdir Allahtan insallah iyi seyler olacak , sebep sonuc bizi yikmasin yiprandik epeyce zaten.Cocuklarim bugun a desem agladi onlarda yiprandi evde.Tek duam bi an once bitmesi bende iyi degilim psikoloji bagisikligi etkiliyor guclenmeliyiz

korkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyor ben boyle insanlara uzulmuyorum artik onlar yuzunden masumlarin olmesine ve daha uzun sure eve kapancak olusumuza uzuluyorum
Sizin kadar iyi niyetli değilim bu açıklamanın ardından ezbere bildiğimiz kronik ve yaşlı sözcükleri gelıyordu
Bunları yazıp arkasından diğer kısmı yazabilirdi

Şimdi yığılmanın daha fazla olacagını dusunuyorlar olabılır
Genç nufus fazla biz de farklı yaş gruplarına dagılması hoş değil

İngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardır

Doğru aslında bu kadar tedbirle yayılım sürerken tedbirsiz felaketi görürdük. Haklısıniz.
Hızla düşünebilme yetimi yitirip tüm komplolara teslim oluyor olabilirim.

Evet herkes dedelere taktı ama onlar da büyük tehlike. Bugün 6 7 genç piknik yapmaya gidii6orlardi poşetleri de mangal ekmek alışveriş poşetleri....

İngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardır
evet saglik sorunu varmi yok mu aciklamada yapilmamis belkide boyle aciklamamalari daha iyi birazda korkmak tedirgin olmak gerekiyor nede olsa kronik rahatsizligim yok diye rahat davranan gencde cok

Tabi, gerçek tablo da aslında haftaya hafta ortasında netleşir biraz daha
Tabi totolarinin üstünde evde oturursa ve düzgün tedbir alırlarsa.
Yoksa artmaya devam.
11 günün sonunda bugün dışarı çıktık ailece.
Şehirden 50 km uzaklaşıp göletimsi boş arazi gibi bir yer bulduk.
Gördüğüm insan sayısı toplam 15 falandır,
3 ü ambulans görevlileriydi, diğer 3 ü dede avlayan jandarma, 2 si dede, 2 de bizim gibi çocuklu aile. 300 400metre aralıklarla arabayı parkedip, su kenarında hava aldık.
Ördek falan besledik, çocuklar çimde koşturdu azıcık.
Totomuzu ne bir yere koyduk ne de bebek arabası dışında bir şeye dokunduk, sadece ayakkabılarımız yere değdi yani.
Herhangi bir insana bağırsam sesim gitmez mesafedeydik.
Şaka maka ama insan yok yani, beklemiyordum bu kadar.
Ya da fazla uzaklaştık biz, şehir içi kalabalıktır belki bilemiyorum.

İyi gelmedi değil...

Bak işte o konu biraz zorluyor. Kaç kere yakaladım kendimi öyle Dışarı çıksam corona oldum diye kendimi eve kapatırdım çok şükür evdeyken yaptım lakin yapmamaya çalışıyorum.
Maalesef en dikkat ettiğim gün 30 kez yakaladım kendimi... Yavrulara bu alışkanlık kazandirilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…