korkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyorbugun beklenmeyen ölüm ya da vaka oldu yaş gruplarından gençlere uyarı ve teselli sözcükleri olarak kullanılan yaşlı ve kronik sözcükleri yok...
Ya da ben paranoyagım
Sizin kadar iyi niyetli değilim bu açıklamanın ardından ezbere bildiğimiz kronik ve yaşlı sözcükleri gelıyordukorkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyorben boyle insanlara uzulmuyorum artik onlar yuzunden masumlarin olmesine ve daha uzun sure eve kapancak olusumuza uzuluyorum
İngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardırkorkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyorben boyle insanlara uzulmuyorum artik onlar yuzunden masumlarin olmesine ve daha uzun sure eve kapancak olusumuza uzuluyorum
Ve şu elleri yüze getirmemek +Demek ki neymiş bu süreci atlattıktan sonra da soğuk algınlığı olan herkes maske takmalıymış ki başka insanlara bulaştırmasın.umarım bunu yaparız
2 kilo çıkmıştı kuvezden toparlansin demişti ... Hastalık olma ihtimali icinNeden 3 ay benimkiler de prematüre
Doğru aslında bu kadar tedbirle yayılım sürerken tedbirsiz felaketi görürdük. Haklısıniz.Bu denli hızla yayılan virüs aralıktan beri türkiye de olsa, sifir tedbirle, ölümler öyle bu senede zatürre den ölen çok muhabbetinde olmazdi .
Bir de ölmeden önce solunum yetmezliği çekiyorlar makineye ihtiyaç oluyor ve yetmeyecek hale geliyor
Bunları yaşamadık.
filmdelisi ne katılıyorum.
Belki ilk vaka olduğu tarih değil 1 hafta öncesi hadi 2 hafta.
Daha fazla değil
Evet herkes dedelere taktı ama onlar da büyük tehlike. Bugün 6 7 genç piknik yapmaya gidii6orlardi poşetleri de mangal ekmek alışveriş poşetleri....korkutma amaclida olabilir az once instagramda gordum bugun cekilmis yol kenarinda gelin damat ve 15-20 kisi halay cekiyorben boyle insanlara uzulmuyorum artik onlar yuzunden masumlarin olmesine ve daha uzun sure eve kapancak olusumuza uzuluyorum
evet saglik sorunu varmi yok mu aciklamada yapilmamis belkide boyle aciklamamalari daha iyi birazda korkmak tedirgin olmak gerekiyor nede olsa kronik rahatsizligim yok diye rahat davranan gencde cokİngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardır
Bak işte o konu biraz zorluyor. Kaç kere yakaladım kendimi öyle Dışarı çıksam corona oldum diye kendimi eve kapatırdım çok şükür evdeyken yaptım lakin yapmamaya çalışıyorum.Ve şu elleri yüze getirmemek +
44 yasindakinimi diyorsunuz banada ulaştıBana bir yerden bir ölüm belgesi ulaştı, umarım photoshop falandır, hiç bir şeyin gerçekliğine inanmıyorum, yaşı da genç
11 günün sonunda bugün dışarı çıktık ailece.Tabi, gerçek tablo da aslında haftaya hafta ortasında netleşir biraz daha
Tabi totolarinin üstünde evde oturursa ve düzgün tedbir alırlarsa.
Yoksa artmaya devam.
Maalesef en dikkat ettiğim gün 30 kez yakaladım kendimi... Yavrulara bu alışkanlık kazandirilmaliBak işte o konu biraz zorluyor. Kaç kere yakaladım kendimi öyle Dışarı çıksam corona oldum diye kendimi eve kapatırdım çok şükür evdeyken yaptım lakin yapmamaya çalışıyorum.
Burk Akkul ne oldu acaba o da 40 li yaşlardaydi.Bana bir yerden bir ölüm belgesi ulaştı, umarım photoshop falandır, hiç bir şeyin gerçekliğine inanmıyorum, yaşı da genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?