Bencede zaten millet sokakta fink atıyor.Belki caydırıcı olur.evet saglik sorunu varmi yok mu aciklamada yapilmamis belkide boyle aciklamamalari daha iyi birazda korkmak tedirgin olmak gerekiyor nede olsa kronik rahatsizligim yok diye rahat davranan gencde cok
24 var yurtdisinda çünkü kronik,sigara bağımlıları da risk grubu44 yasindakinimi diyorsunuz banada ulaştı
Bende onu merak ettim hiçbir bilgi yokBurk Akkul ne oldu acaba o da 40 li yaşlardaydi.
ben kağıt paralari ceplerimizde makinaya atip yikiyorum
bozukluklarida sudan gecirip bulasik makinasina atiyorum
Bende bozuklukları sabunlayıp yıkıyorum kâğıt paraları sprey kolonya sıkıyorum
Daha neler okuyacağım
Ben hiç önlem almıyormusum onu anladım şuan
Yalnız değilsiniz, evet kişisel hijyene daha fazla dikkat eder oldum ama paralar, evin anahtarı gibi şeyleri dezenfekte etmiyorum, gidici miyim hemşireler
@su-doku geçmiş olsun, bu ara farenjit salgını da var galiba, umarım eşiniz öyle bir şey olmuştur.
Bana 3. Seçenek gibi geldi çünkü açıklamasında yaştan çok ölenlerin kronik hastalıkları olduğunu söyledi.Genç vurgusunun altında yatan nedenler:
Genç ölüm artmış olabilir
Genç vaka sayısı artmış olabilir
Sürekli yaşlı vurgusu ndan dolayı gençlerin gevşek davrandığı görülmüş olabilir..
İnşallah 3.seçenektir
Bu arada 48 yaşındaymışBurk Akkul ne oldu acaba o da 40 li yaşlardaydi.
stabilmis onun durumu zaten tedavi goruyormus son zamanlarda bademciklerden heralde ondan etkilendiBende onu merak ettim hiçbir bilgi yok
Umarim bunu cabuk atlatiriz. Evet hala ciddiye almayanlar var malesef.Yanlış anlamayın ama üzülmek olabilir ama hiç bir zaman yaşlı ölümlerine çok üzülüp önemsediklerini düşünmedim
Çünkü beklenen buydu hatta teselliydi
Hala da önemsediklerini düşünmüyorum zaten en riskli gruptalardı
Bundan sonra işte sokağa çıkma yasağı gundem de olabilir
En son daha iyi yazmıştı eşi ama kendisi de hastanede ve bakmıyormuş pek.Burk Akkul ne oldu acaba o da 40 li yaşlardaydi.
Tasiyiciliktan bahsedilmişson tweeti espiriliydi birazgenclerden olum yok heralde ya uyari yapildi sadece
Muhakkak...Maalesef en dikkat ettiğim gün 30 kez yakaladım kendimi... Yavrulara bu alışkanlık kazandirilmali ☝
Belki bağışıklığı düşüktür sigara kullanımı da olabilirstabilmis onun durumu zaten tedavi goruyormus son zamanlarda bademciklerden heralde ondan etkilendi
aynen sanirim olay bu evde oturun tasimayin demek istiyor tweetleride analiz ediyoruz artik:)Tasiyiciliktan bahsedilmiş
olabilir devamli esinin sayfasina bakiyorum bir haber varmi diyeBelki bağışıklığı düşüktür sigara kullanımı da olabilir
11 günün sonunda bugün dışarı çıktık ailece.
Şehirden 50 km uzaklaşıp göletimsi boş arazi gibi bir yer bulduk.
Gördüğüm insan sayısı toplam 15 falandır,
3 ü ambulans görevlileriydi, diğer 3 ü dede avlayan jandarma, 2 si dede, 2 de bizim gibi çocuklu aile. 300 400metre aralıklarla arabayı parkedip, su kenarında hava aldık.
Ördek falan besledik, çocuklar çimde koşturdu azıcık.
Totomuzu ne bir yere koyduk ne de bebek arabası dışında bir şeye dokunduk, sadece ayakkabılarımız yere değdi yani.
Herhangi bir insana bağırsam sesim gitmez mesafedeydik.
Şaka maka ama insan yok yani, beklemiyordum bu kadar.
Ya da fazla uzaklaştık biz, şehir içi kalabalıktır belki bilemiyorum.
İyi gelmedi değil...
Haziran diyorlarUmarim bunu cabuk atlatiriz. Evet hala ciddiye almayanlar var malesef.
kargolari sirketler dezenfekte ediyormus heralde yurticikargo paylasmistiFön makinesi tutulan yuzeylerde sıcak modda tabi ki hemen virüs oluyormus kargolara montlara tutulabilir.
son tweeti espiriliydi birazgenclerden olum yok heralde ya uyari yapildi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?