bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evet saglik sorunu varmi yok mu aciklamada yapilmamis belkide boyle aciklamamalari daha iyi birazda korkmak tedirgin olmak gerekiyor nede olsa kronik rahatsizligim yok diye rahat davranan gencde cok
Bencede zaten millet sokakta fink atıyor.Belki caydırıcı olur.

ben kağıt paralari ceplerimizde makinaya atip yikiyorum
bozukluklarida sudan gecirip bulasik makinasina atiyorum
Bende bozuklukları sabunlayıp yıkıyorum kâğıt paraları sprey kolonya sıkıyorum
Daha neler okuyacağım

Ben hiç önlem almıyormusum onu anladım şuan

Ben dışardan eve getirdigim herşeyi bir süre karantinaya alıyorum yıkamak yerine. Cansız yuzeylerde en fazla aktif olarak 8 saat bulunabiliyor. 72 saate kadar diyorlar ama virüsün bulaşması için olması gereken sayı hızla azaliyormus 72 saatin hepsinde aynı oranda virüs canlı kalmıyor.
Geçen gün sokağa çıkma yasağı olur diye bankadan toplu para çektim onu da poşete koyup banyoya kitledim 4 5 gün sonra aldım ordan:)
Anahtarlık kredi kartı vs dezenfektan sıkıyorum bir süre bekletiyorum cüzdana koymadan

Market alışverişi yapınca poşetleri kilere koyup ertesi gün yerleştiriyorum
Markete de artık gitmiyoruz burda iki tane yerel market online siparişe başladı kapıma kadar geliyor hem marketciler hem bizim için daha güvenli
Doğuma kadar da burnumu dışarı çıkarmam eşime de manifesto cektim hicbi yere gidilmeyecek market olayını da online halledince dışarı olayı bitti

son tweeti espiriliydi biraz genclerden olum yok heralde ya uyari yapildi sadece

Bana 3. Seçenek gibi geldi çünkü açıklamasında yaştan çok ölenlerin kronik hastalıkları olduğunu söyledi.

Umarim bunu cabuk atlatiriz. Evet hala ciddiye almayanlar var malesef.

Fön makinesi tutulan yuzeylerde sıcak modda tabi ki hemen virüs oluyormus kargolara montlara tutulabilir.

Çok iyi yapmışsınız. Biz de terasta mısırla fasulye ektik. Kızım artık camlara tırmanıyor dışarıyı görebilmek için.
Ama soğuk da..
Yoksa cidden terası düzenleyip orada yaşayacağız. En azından açık hava deriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…