Tansiyon ve şeker hastasıymış diye okumustumBelki bağışıklığı düşüktür sigara kullanımı da olabilir
"Salginin disinda degilsiniz. Evde kalin" demis. " hayat disarda ama bir sure hayati yavaslatin" demis.Ama dışarda gezip eve taşımayın dememiş mi
Hadi ya o zaman daha kötü şeker hastalarını daha çok etkilediğini okumuştumTansiyon ve şeker hastasıymış diye okumustum
o cocugun durumu ne acaba suan turkiyeye yayilmia oldugu icim imkansiz denilemezGünlerdir bununla yatıp kalkıyoruz, psikolojik olabilir bilmiyorum ama yine de durumu özet geçeyim de yorum yapın nolur. Astım hastasıyım ve ilacımı illik sıkıştığımda kullanıyorum devamlı değil. Bi hastalandığım zaman mutlaka hastane yatışı oluyor o derece ağır geçiriyorum. 3 gündür özellikle akşamları nefes almakta çok zorlaniyorum sabahları da boğaz ağrım oluyor halsizlik var. Sadece ateş yok.. özel eğitimde öğretmenlik yapıyorum ve tatilden 4 gün önce fransadan öğrencimiz geldi ama aşırı hastaydı çocuk. Çarşamba ve cuma günleri geldi 4 hocamız derse aldı bizde asansörde vs karşılaştık. Çocukta varsa bize de bulaşmış olabilir mi? Yaşım genç diye ateşli vs olmayabilir miyim? İyice paranoyak olmuş olabilirim...
Insallah yanlis bilgidir de bir an evvel iyilesirHadi ya o zaman daha kötü şeker hastalarını daha çok etkilediğini okumuştum
Covid-19 dan hiç haberiniz olmasa ve Türkiye genelinde yaşları 60’ın üzerinde ve kronik hastalıkları olan 30 kişi zatürreden ölse dikkatinizi çeker miydi?
Bimer Cimer gibi kurumlara şikayet etseniz isminiz gizli tutulur mu?Daha sert yaptırım gerekiyor.
Ben mesela bugün işten akşam 10 da çıktım
Evet doğru okudunuz. Böyle bir dönemde üniversiteler boşken bizi 10a kadar çalıştırdılar.
sicakla alakasi yok ki suan bizde soguk diye baska ulkelerde sicak gayet guzel yayilmaya devam ediyor 65 derecede oluyor diye bi aciklama var 65 dereceyede hangi insan dayanabilirHaziran diyorlar
Aslında 184 ü aradım ama ateş olmayınca yönlendirme yapmıyor yarın bi daha şansımı denemek istiyorum devletin kurumunu da gereksiz oyalamış olmak da istemiyorumo cocugun durumu ne acaba suan turkiyeye yayilmia oldugu icim imkansiz denilemezumarim degildir ama her ihtimale karsi hastaneye gitseniz daha iyi olur sanki..
Ya yok öyle birşey demişlerdi ben burda paylaşmıştım biri yollamıştıFön makinesi tutulan yuzeylerde sıcak modda tabi ki hemen virüs oluyormus kargolara montlara tutulabilir.
Bizde buna benzer bir durum yaşadıkGünlerdir bununla yatıp kalkıyoruz, psikolojik olabilir bilmiyorum ama yine de durumu özet geçeyim de yorum yapın nolur. Astım hastasıyım ve ilacımı illik sıkıştığımda kullanıyorum devamlı değil. Bi hastalandığım zaman mutlaka hastane yatışı oluyor o derece ağır geçiriyorum. 3 gündür özellikle akşamları nefes almakta çok zorlaniyorum sabahları da boğaz ağrım oluyor halsizlik var. Sadece ateş yok.. özel eğitimde öğretmenlik yapıyorum ve tatilden 4 gün önce fransadan öğrencimiz geldi ama aşırı hastaydı çocuk. Çarşamba ve cuma günleri geldi 4 hocamız derse aldı bizde asansörde vs karşılaştık. Çocukta varsa bize de bulaşmış olabilir mi? Yaşım genç diye ateşli vs olmayabilir miyim? İyice paranoyak olmuş olabilirim...
İngiltere'de sokağa çıkmaya sınırlama getirildi
İngiltere'de insanların sadece gerekli alışveriş ve tek başına spor yapmaları için evden çıkmalarına izin verilmesi kararı alındı
Kaynak:AA
Fön makinesi tutulan yuzeylerde sıcak modda tabi ki hemen virüs oluyormus kargolara montlara tutulabilir.
Ah çok geçmiş olsunBizde buna benzer bir durum yaşadık
Eşimde ağır bir grip yaşayor
Hiç böyle bir gribine şahit olmamıştım
Bağazı tahriş olmuştu sanırım
Ağzından kan gelmeye başladı
Hiç ilaç almadı sadece terleyerek bol sıvı tüketerek atlatmaya çalışıyor
Şimdi durumu daha iyi
Panik yapmamaya çalışın
Eğer durumunuz kötüye giderse test yapın
Her ne kadar ben eşimi ilna edemedin isede
sicakla alakasi yok ki suan bizde soguk diye baska ulkelerde sicak gayet guzel yayilmaya devam ediyor 65 derecede oluyor diye bi aciklama var 65 dereceyede hangi insan dayanabilir
1-2 ay sonrasına bakarsanız dünyanın her yerine yayılmış bir hastalık olur ama. 1-2 ay öncesine bakmak lazım. Çin bile uzunca süre sakladı bu salgını.Ama bu 1 haftada olan sonuç.
1 2 ay sonrasını düşünsenize farkedilmemiş olsaydı virüs falan bilmeseydik.
O zaman emin olun duyulurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?