İngiltere'de sokağa çıkmaya sınırlama getirildi
İngiltere'de insanların sadece gerekli alışveriş ve tek başına spor yapmaları için evden çıkmalarına izin verilmesi kararı alındı
Kaynak:AA
Ben sıcakla alakalı birşey yazmadım.Prof dr İlhami Çelik kendisi Corona bilim kurulu üyesiymiş bugün tv de Haziran gibi bitmesini öngörüyoruz dedi sıcakla ilgisi yoksicakla alakasi yok ki suan bizde soguk diye baska ulkelerde sicak gayet guzel yayilmaya devam ediyor 65 derecede oluyor diye bi aciklama var 65 dereceyede hangi insan dayanabilir
Çok tepki alınca o kararlarından vazgeçtiler.İşe gitmeyen vatandaşlarında maaşlarının %80 nini ödeyeceklermişO kadar laf söylediler İngiltereye ama bizden önce aksiyon aldılar...
Çok tepki alınca o kararlarından vazgeçtiler.İşe gitmeyen vatandaşlarında maaşlarının %80 nini ödeyeceklermiş
Keske bastan ipleseydi de , gerceklesen vakalarin biraz daha onune gecilseydiİplemeyen adam bile sokağa çıkmaya müdahale ediyor vay arkadaş.
Tepki alınca değil aslında, bilimsel raporlar sürü bağışıklığına bırakmanın işleri daha da kötüye götüreceğini ortaya koydu. İngilteredeki yatak sayısı ve sağlık hizmetleri doğrultusunda grafik hazırladılar ve gördüler ki öyle kendi haline bırakmayla çözülmeyecek. Ondan sonra tedbir kararları bir bir çıkmaya başladı.Çok tepki alınca o kararlarından vazgeçtiler.İşe gitmeyen vatandaşlarında maaşlarının %80 nini ödeyeceklermiş
Nerde okudun ahdha odun herif gibi oldumArtık otobusler kapasitesinin yüzde 50 si kadar yolcu taşıyacak
Ve marketler falan sanırım en fazla 9 21 arası çalışacak
Keske bastan ipleseydi de , gerceklesen vakalarin biraz daha onune gecilseydi
Hiç yoktan iyidir, bizimkiler hala sahilde düğün halayı çekiyor.Keske bastan ipleseydi de , gerceklesen vakalarin biraz daha onune gecilseydi
Evet ve içeri belirli sayıda müşteri alacaklarmış.Mesala 100 metrekarelik bir markette en fazla 10 kişi olacakmışArtık otobusler kapasitesinin yüzde 50 si kadar yolcu taşıyacak
Ve marketler falan sanırım en fazla 9 21 arası çalışacak
Son 1 senedir bahçeli ya da teraslı eve geçmek istiyorum azmanlar sebebiyle.Çok iyi yapmışsınız. Biz de terasta mısırla fasulye ektik. Kızım artık camlara tırmanıyor dışarıyı görebilmek için.
Ama soğuk da..
Yoksa cidden terası düzenleyip orada yaşayacağız. En azından açık hava deriz.
Nerde okudun ahdha odun herif gibi oldum
Şaka bir yana otobüs mevzu nerde açıklandı?
[/https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-icisleri-bakanligindan-bir-genelge-daha-5698405/
[/https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-icisleri-bakanligindan-bir-genelge-daha-5698405/
Lyanna Mormont
İyi yapmışlar o zaman adamların öngörüleri varmış.Olabilecekleri öngörüp ona göre tedbir almışlar.Bu gidişle o doğal bağışıklığı biz kazanacağız.Tepki alınca değil aslında, bilimsel raporlar sürü bağışıklığına bırakmanın işleri daha da kötüye götüreceğini ortaya koydu. İngilteredeki yatak sayısı ve sağlık hizmetleri doğrultusunda grafik hazırladılar ve gördüler ki öyle kendi haline bırakmayla çözülmeyecek. Ondan sonra tedbir kararları bir bir çıkmaya başladı.
Son 1 senedir bahçeli ya da teraslı eve geçmek istiyorum azmanlar sebebiyle.
Erteledik, bu sebeple eve birkaç çekidüzen verdik çocuklar için tehlikeli olabilecek şeyleri kaldırttık, değiştirdik falan.
Tahmin edin ne zaman, tam da ilk vakadan birkaç gün önce tamamlandı!!!
Şuan ne sövüyorum bir bahçeli eve geçseydik diye, kocanın suratını her gördüğümde beynini yiyorum
Teşekkür ederim.İçişleri Bakanlığı'ndan bir genelge daha!
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliklerine yeni bir ek genelge gönderdi. Genelgeye göre küçük ya da büyük bütün marketler sabah saat 09:00'da açılacak ve akşam saat 21:00'da kapatılacak. Ayrıca toplu taşıma araçları da kapasitesinin yüzde 50'si kadar yolcu alabilecek.www.sozcu.com.tr Lyanna Mormont
İyi yapmışlar o zaman adamların öngörüleri varmış.Olabilecekleri öngörüp ona göre tedbir almışlar.Bu gidişle o doğal bağışıklığı biz kazanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?