bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

O kadar laf söylediler İngiltereye ama bizden önce aksiyon aldılar...

Artık otobusler kapasitesinin yüzde 50 si kadar yolcu taşıyacak
Ve marketler falan sanırım en fazla 9 21 arası çalışacak

sicakla alakasi yok ki suan bizde soguk diye baska ulkelerde sicak gayet guzel yayilmaya devam ediyor 65 derecede oluyor diye bi aciklama var 65 dereceyede hangi insan dayanabilir
Ben sıcakla alakalı birşey yazmadım.Prof dr İlhami Çelik kendisi Corona bilim kurulu üyesiymiş bugün tv de Haziran gibi bitmesini öngörüyoruz dedi sıcakla ilgisi yok

Çok tepki alınca o kararlarından vazgeçtiler.İşe gitmeyen vatandaşlarında maaşlarının %80 nini ödeyeceklermiş
Tepki alınca değil aslında, bilimsel raporlar sürü bağışıklığına bırakmanın işleri daha da kötüye götüreceğini ortaya koydu. İngilteredeki yatak sayısı ve sağlık hizmetleri doğrultusunda grafik hazırladılar ve gördüler ki öyle kendi haline bırakmayla çözülmeyecek. Ondan sonra tedbir kararları bir bir çıkmaya başladı.

Keske bastan ipleseydi de , gerceklesen vakalarin biraz daha onune gecilseydi

Umarım işe yarar, tam anlamıyla sokağa çıkma yasağı değil anladığım kadarıyla, işe gidenler yine gidebilecekmiş sanırım değil mi?
Keşke burada da öyle birşey olsa ama uygulanabileceğini zannetmiyorum

Artık otobusler kapasitesinin yüzde 50 si kadar yolcu taşıyacak
Ve marketler falan sanırım en fazla 9 21 arası çalışacak
Evet ve içeri belirli sayıda müşteri alacaklarmış.Mesala 100 metrekarelik bir markette en fazla 10 kişi olacakmış

Son 1 senedir bahçeli ya da teraslı eve geçmek istiyorum azmanlar sebebiyle.
Erteledik, bu sebeple eve birkaç çekidüzen verdik çocuklar için tehlikeli olabilecek şeyleri kaldırttık, değiştirdik falan.
Tahmin edin ne zaman, tam da ilk vakadan birkaç gün önce tamamlandı!!!

Şuan ne sövüyorum bir bahçeli eve geçseydik diye, kocanın suratını her gördüğümde beynini yiyorum

İç işleri bakanlığı yeni genelge yayınladı
Daha radikal kararlar alsalar keşke

Lyanna Mormont

İyi yapmışlar o zaman adamların öngörüleri varmış.Olabilecekleri öngörüp ona göre tedbir almışlar.Bu gidişle o doğal bağışıklığı biz kazanacağız.

hep planlar yapıyorduk hayallerimiz vardı. şimdi ise oturup kara kara düşünüp üzülüyoruz neydik ne olduk diye.
bir virüs tüm dünyayı bir anda altüst etti

Teşekkür ederim.

İki saat Survivor izleyeyim dedim, hemen yeni genelgeler çıkmış arkadaş ya, ülkeyi 5 dakika bırakmaya gelmiyor.

İyi yapmışlar o zaman adamların öngörüleri varmış.Olabilecekleri öngörüp ona göre tedbir almışlar.Bu gidişle o doğal bağışıklığı biz kazanacağız.

Aslında detayları okuyunca onların yaptığı da bizimkiyle hemen hemen aynı ama uygulanması daha mı kolay orada bilemiyorum zaman gösterecek. Mazereti olan çıkabilecek, işine sporuna gidebilecek, parklar vs açık, sadece ticari faaliyetler durdurulmuş anladığım kadarıyla. Bir de aynı aileden olmaması durumunda dışarıda yan yana 2 kişiden fazla durulmaması gerekiyormuş. Enteresan, bakalım nasıl olacak heyecanla takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…