bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hep planlar yapıyorduk hayallerimiz vardı. şimdi ise oturup kara kara düşünüp üzülüyoruz neydik ne olduk diye.
bir virüs tüm dünyayı bir anda altüst etti
Yani kendimize de kızmıyor değilim.
Ocak ayında açıklandı evet ama hala fittiri fittiri gezmeden de eksik kalmadı millet.
Dünyada salgın var, otur bir zahmet ya.
O ülkede olmaması, sen oradayken gelmeyecek değil.
Daha geçen haberlerde izledim gerizekalı bir çifti.
Küçücük çocuğu bırakmışlar, amerikalı karısı ile tatile gitmiş adam, ülke sınır kapamış mahsur kalmış bu mallar!
Diyor beni ülkem türkiye alıyor ama eşim abd vatandaşı, bana destek olun.
Hayde bi .. git çekiyor insan buna da!

Ben de umuyorum baska caremiz yok ummaktan baska :) ise sadece doktorlar , hemsireler , yasli hasta bakicilar ve delivery yapan kisiler ve delivery mudurleri ve polisler bazi ogretmenler onlara key worker deniliyor simdi . Bu saydigim ise gitmek zorunda olan kisilerin cocuklari hala okula gitmek zorunda olduklari icin.
Gunde bir defa bir kisi olarak spor yapabilir , yuruyus bisiklet gibi
Cok onemli olmadikca , ilac ya da cok onemli yiyecek alisverisi disari cikamazsin .
Arkadas ve ailenle gorusmek yasak , cenaze disinda o da aile bireyleri

Ya ben nedense ülkeyi yani türkiyeyi tedbirli buluyorum bunu kötü hala getıren insanlar
Beyın naklı yapacak zamanımız yok malesef

Sokağa çıkma yasağı şu aşamada iyi olabilir
Ama ekonomik olarak güçlü değiliz ilaç almak maske almak yatak kapasitesini arttırmak solunum malzemeleri için para lazım bize

Ayrıca virüsten sonrasını da dusunmek zorundayız

Bence yine diyorum sokağa asker dikmek ve sokağa çıkanlara ağır para cezaları gerek en azından bir katkısı ekonomiye

Ve korku açıkçası itilmeleri kakılmaları gerek
Her şeyi devlet yapamaz

Halk değişmeyecegıne göre şu durumda benim insan hakları umrumda olmazdı açıkçası

Güzel bir uygulama o zaman inşallah başarılı olur

Arkadaşım var orada 3 hafta boyunca yasak devam edecekmiş.Sadece ticari mi bilmiyorum çünkü sokağa çıkanları polis yakalayacakmış insanların sokaktan sesleri geliyor herkes markete koşuyor yazmış.

Hiç yoktan iyidir, bizimkiler hala sahilde düğün halayı çekiyor.
Bakmayin burda da insanlar kendilerini park , gol kenarlari vb atmislardi coluk cocuk okullar da kapali zaten . Cok iyi anliyorum onlari temiz hava bol oxigen ama bu sefer oralarda cok yogunluk oldu . Bu karar iyi oldu sonucta
Umarim Tr de de daha fazla guvenlik alinir .

Çoğumuz ciddeyetinde değil ki canım en azından biz değildik. Ocak Ayı'nda bilet almıştık,Nisan Ayı'nda yurt dışına gitmek için. O zaman işin buralara geleceğini hiç düşünmezdim.

Hayaller Paris gerçekler evden çıkamadığımız günler oldu

Arkadaşım var orada 3 hafta boyunca yasak devam edecekmiş.Sadece ticari mi bilmiyorum çünkü sokağa çıkanları polis yakalayacakmış insanların sokaktan sesleri geliyor herkes markete koşuyor yazmış.

Anladım bakalım nasıl olacak önüne geçilebilecek mi

Marketler 9-21 arası çalışacakmış. Zaten böyle değil miydi bi haberin vallahi çalışma saatlerinden.
Tekellerden bahsetmiş olabilir fkdk sanırım 22 de son ya alkol satın alma bir de onlar daha geç kapanıyor
Başka ürünlerden de satıyorlar

Ama Nisan, haberleri izleyince zaten gitmezdiniz, dünyadan yok da olabilirdi.
Bu gerizekalılar gittiğinde İtalya’da tavandı, avrupaya çok noktalı sıçramış, ülkemiz direniyordu.
Ağız dolusu gerçekten gerizekaaaalı diyorum.
Bu cehalet başka bir şey.
E yakınlarımızdan şubat sonu avrupaya giden oldu, onlar da öyle, beyin yerine süngerle yaşıyorlar herhalde.

Fıttırı fıttırı.Bu tabir bize has (bizim aile) sanıyordum

Hayaller Paris gerçekler evden çıkamadığımız günler oldu
Ay dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedim

Euro zaten çok yüksek boşver yurtdışını Son iki yıldır felsefem bu, yurtiçi geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…