- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
Yani kendimize de kızmıyor değilim.hep planlar yapıyorduk hayallerimiz vardı. şimdi ise oturup kara kara düşünüp üzülüyoruz neydik ne olduk diye.
bir virüs tüm dünyayı bir anda altüst etti
Ben de umuyorum baska caremiz yok ummaktan baska :) ise sadece doktorlar , hemsireler , yasli hasta bakicilar ve delivery yapan kisiler ve delivery mudurleri ve polisler bazi ogretmenler onlara key worker deniliyor simdi . Bu saydigim ise gitmek zorunda olan kisilerin cocuklari hala okula gitmek zorunda olduklari icin.Umarım işe yarar, tam anlamıyla sokağa çıkma yasağı değil anladığım kadarıyla, işe gidenler yine gidebilecekmiş sanırım değil mi?
Keşke burada da öyle birşey olsa ama uygulanabileceğini zannetmiyorum
Ben de umuyorum baska caremiz yok ummaktan baska :) ise sadece doktorlar , hemsireler , yasli hasta bakicilar ve delivery yapan kisiler ve delivery mudurleri ve polisler bazi ogretmenler onlara key worker deniliyor simdi . Bu saydigim ise gitmek zorunda olan kisilerin cocuklari hala okula gitmek zorunda olduklari icin.
Gunde bir defa bir kisi olarak spor yapabilir , yuruyus bisiklet gibi
Cok onemli olmadikca , ilac ya da cok onemli yiyecek alisverisi disari cikamazsin .
Arkadas ve ailenle gorusmek yasak , cenaze disinda o da aile bireyleri
Djjdjsd evet who ya göre gençsin dkkddk çıtırsınBakan bize bir ayar daha çekmiş.
Genç oluyorum ben değil mi, boşuna üzerime alınmayayım
Arkadaşım var orada 3 hafta boyunca yasak devam edecekmiş.Sadece ticari mi bilmiyorum çünkü sokağa çıkanları polis yakalayacakmış insanların sokaktan sesleri geliyor herkes markete koşuyor yazmış.Aslında detayları okuyunca onların yaptığı da bizimkiyle hemen hemen aynı ama uygulanması daha mı kolay orada bilemiyorum zaman gösterecek. Mazereti olan çıkabilecek, işine sporuna gidebilecek, parklar vs açık, sadece ticari faaliyetler durdurulmuş anladığım kadarıyla. Bir de aynı aileden olmaması durumunda dışarıda yan yana 2 kişiden fazla durulmaması gerekiyormuş. Enteresan, bakalım nasıl olacak heyecanla takip edeceğim
Bakmayin burda da insanlar kendilerini park , gol kenarlari vb atmislardi coluk cocuk okullar da kapali zaten . Cok iyi anliyorum onlari temiz hava bol oxigen ama bu sefer oralarda cok yogunluk oldu . Bu karar iyi oldu sonuctaHiç yoktan iyidir, bizimkiler hala sahilde düğün halayı çekiyor.
Çoğumuz ciddeyetinde değil ki canım en azından biz değildik. Ocak Ayı'nda bilet almıştık,Nisan Ayı'nda yurt dışına gitmek için. O zaman işin buralara geleceğini hiç düşünmezdim.Yani kendimize de kızmıyor değilim.
Ocak ayında açıklandı evet ama hala fittiri fittiri gezmeden de eksik kalmadı millet.
Dünyada salgın var, otur bir zahmet ya.
O ülkede olmaması, sen oradayken gelmeyecek değil.
Daha geçen haberlerde izledim gerizekalı bir çifti.
Küçücük çocuğu bırakmışlar, amerikalı karısı ile tatile gitmiş adam, ülke sınır kapamış mahsur kalmış bu mallar!
Diyor beni ülkem türkiye alıyor ama eşim abd vatandaşı, bana destek olun.
Hayde bi .. git çekiyor insan buna da!
Bugün markette gezerken "hayat sokakta yaa" diyordum, kesin beni duyduBakan bize bir ayar daha çekmiş.
Genç oluyorum ben değil mi, boşuna üzerime alınmayayım
Arkadaşım var orada 3 hafta boyunca yasak devam edecekmiş.Sadece ticari mi bilmiyorum çünkü sokağa çıkanları polis yakalayacakmış insanların sokaktan sesleri geliyor herkes markete koşuyor yazmış.
Tekellerden bahsetmiş olabilir fkdk sanırım 22 de son ya alkol satın alma bir de onlar daha geç kapanıyorMarketler 9-21 arası çalışacakmış. Zaten böyle değil miydi bi haberin vallahi çalışma saatlerinden.
Bende aynı şeyi düşündüm, bizden gizli mi çalışıyor bu marketler diyeMarketler 9-21 arası çalışacakmış. Zaten böyle değil miydi bi haberin vallahi çalışma saatlerinden.
Ama Nisan, haberleri izleyince zaten gitmezdiniz, dünyadan yok da olabilirdi.Çoğumuz ciddeyitinde değil ki canım en azından biz değildik. Ocak Ayı'nda bilet almıştık,Nisan Ayı'nda yurt dışına gitmek için. O zaman işin buralara geleceğini hiç düşünmezdim.
Hayaller Paris gerçekler evden çıkamadığımız günler oldu
Fıttırı fıttırı.Bu tabir bize has (bizim aile) sanıyordumYani kendimize de kızmıyor değilim.
Ocak ayında açıklandı evet ama hala fittiri fittiri gezmeden de eksik kalmadı millet.
Dünyada salgın var, otur bir zahmet ya.
O ülkede olmaması, sen oradayken gelmeyecek değil.
Daha geçen haberlerde izledim gerizekalı bir çifti.
Küçücük çocuğu bırakmışlar, amerikalı karısı ile tatile gitmiş adam, ülke sınır kapamış mahsur kalmış bu mallar!
Diyor beni ülkem türkiye alıyor ama eşim abd vatandaşı, bana destek olun.
Hayde bi .. git çekiyor insan buna da!
Bende aynı şeyi düşündüm, bizden gizli mi çalışıyor bu marketler diye
Jandarmalar seni de almasın dedelerleBugün markette gezerken "hayat sokakta yaa" diyordum, kesin beni duydu
Siz kaçın beni tanıdılar
Bakalim 3 hafta surecek , gelismeleri gorecegiz. Dedigim gibi keske, ekonomiyi oncelik alacaklarina bastan bu kurallari koysalardi daha az vaka olabilirdi .Güzel bir uygulama o zaman inşallah başarılı olur
Ay dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedimHayaller Paris gerçekler evden çıkamadığımız günler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?