Bakalim 3 hafta surecek , gelismeleri gorecegiz. Dedigim gibi keske, ekonomiyi oncelik alacaklarina bastan bu kurallari koysalardi daha az vaka olabilirdi .
Olaylar bittiğinde acaba fiyatlar iner mi malum dünya krizde olmus olacakAy dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedim
Euro zaten çok yüksek boşver yurtdışınıSon iki yıldır felsefem bu, yurtiçi geziyorum
Dünya krizdeyken TL ne olacak acaba?Olaylar bittiğinde acaba fiyatlar iner mi malum dünya krizde olmus olacak
Geçerler umarım.Bakalım bizim durumlar ne olacakAnladım bakalım nasıl olacak önüne geçilebilecek mi
Euro kuruyla pasaportu en ulaşılmaz rafa kaldırdım evde, mecazi değil, gerçek.Ay dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedim
Euro zaten çok yüksek boşver yurtdışınıSon iki yıldır felsefem bu, yurtiçi geziyorum
Dedeleri organize eder kaçarım ahfhaJandarmalar seni de almasın dedelerle
valla ben ta ilk çinde çıktı esime gel dezenfktan maske alalım dedim yek yaaa dedi maskeler ozaman 20 tlydi en son gordugumde 200 kusurde ve suan piyasada yok taa ozamanlar eve stok yapmaliyiz burayada gelecek desim eşim sallamamisti simdi durum ortadaYani kendimize de kızmıyor değilim.
Ocak ayında açıklandı evet ama hala fittiri fittiri gezmeden de eksik kalmadı millet.
Dünyada salgın var, otur bir zahmet ya.
O ülkede olmaması, sen oradayken gelmeyecek değil.
Daha geçen haberlerde izledim gerizekalı bir çifti.
Küçücük çocuğu bırakmışlar, amerikalı karısı ile tatile gitmiş adam, ülke sınır kapamış mahsur kalmış bu mallar!
Diyor beni ülkem türkiye alıyor ama eşim abd vatandaşı, bana destek olun.
Hayde bi .. git çekiyor insan buna da!
Bundan sonraki süreç için ne öngörüyosunuz?valla ben ta ilk çinde çıktı esime gel dezenfktan maske alalım dedim yek yaaa dedi maskeler ozaman 20 tlydi en son gordugumde 200 kusurde ve suan piyasada yok taa ozamanlar eve stok yapmaliyiz burayada gelecek desim eşim sallamamisti simdi durum ortada
Sizde adamlar ne yapsa beğenmiyorsunuzMarketler 9-21 arası çalışacakmış. Zaten böyle değil miydi bi haberim vallahi çalışma saatlerinden.
Yok Tr icin de cok uzuluyorum . Benim bir ayagim burdaysa diger ayagim Tr de sonucta benim vatanim . Ailem de orda . Bence Tr de de cok iyi onlemler aliniyor . Bir kulagim burda digeri T re haberlerinde :)Bizde de aynı üzülme
Öyle deme çocukları anneme bırakıp beyimle birkaç gün tatil yapacak, gezecektikAy dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedim
Öngörülü insanın hali başka:)valla ben ta ilk çinde çıktı esime gel dezenfktan maske alalım dedim yek yaaa dedi maskeler ozaman 20 tlydi en son gordugumde 200 kusurde ve suan piyasada yok taa ozamanlar eve stok yapmaliyiz burayada gelecek desim eşim sallamamisti simdi durum ortada
Ben de onu düşündüm Allah affetsin. Dedim şimdi İtalya'da otel fiyatları falan düşer turist gelsin diyeOlaylar bittiğinde acaba fiyatlar iner mi malum dünya krizde olmus olacak
Ben 2 yıl önceye kadar güzel geziyordum yurtdışında. Euro fırladıktan sonra içime sinmiyor o paraları vermek. Rotayı Türkiye'ye çevirdim, doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu'nun çoğunu, Ege'yi, Karadeniz'in bir kısmını falan gezdim.Euro kuruyla pasaportu en ulaşılmaz rafa kaldırdım evde, mecazi değil, gerçek.
Taşınırsak falan anca o zamana çıkar, o kadar ulaşılmazda
Bir ara tl nin değerli olduğu ülkelere baktım, sonra uçak biletini dolar ya da euroyla ödediğimi görünce ondan da vazgeçtim.
Yok Tr icin de cok uzuluyorum . Benim bir ayagim burdaysa diger ayagim Tr de sonucta benim vatanim . Ailem de orda . Bence Tr de de cok iyi onlemler aliniyor . Bir kulagim burda digeri T re haberlerinde :)
Arkadaşlarım koronanın benden olduğunu düşünüyor, 2 senedir 2020 martta özgürüm hayat beni karşıla diyordum, küçüğü okula verme tarihimdi.Öyle deme çocukları anneme bırakıp beyimle birkaç gün tatil yapacak, gezecektikbir daha o boşluğu yakalamamız zor.
Ben birşeyi çok gönülden istersem muhakkak bir engel aksilik çıkar da hiç bu kadarını beklemiyordum
Öyle deme çocukları anneme bırakıp beyimle birkaç gün tatil yapacak, gezecektikbir daha o boşluğu yakalamamız zor.
Ben birşeyi çok gönülden istersem muhakkak bir engel aksilik çıkar da hiç bu kadarını beklemiyordum
Arkadaşlar sizi ihbar ediyorum şu anArkadaşlarım koronanın benden olduğunu düşünüyor, 2 senedir 2020 martta özgürüm hayat beni karşıla diyordum, küçüğü okula verme tarihimdi.
Tekrar insan gibi olacaktım falan filan.
Evren bile bana karşı
ben zaten kolonya bagimlisiyim evde 500 cesit kolonyam vardi eldivende temizlik amacli ayri ve hamur yogurmak icin ayri aldigim icin 2 kutu vardi 100 erlik ee maskede almistim ben esimi dinlemeyip ama 3m degil iste normal maske ozaman bilmiyordum hangi maske iyi ve o maskeyi 1 tlye aldim hatta adam 100lusu 15 tl alirmisiniz demisti yok dedigime oyle pismanim ki 5 tane almistim simdi 1 tanesi 15 tl saka gibi ama kendim yasadigim icin biliyorum işte lanet olsun kiÖngörülü insanın hali başka:)
Yok, ben sonradan ilk vaka ile cozutanlardanım.
Ama evde yakın zamanda 3 betalıyla yaşadım, bana bulaşmasın diye maskem, dezanfektanım vardı.
Eldiveni senelerdir yemek yaparken yoğurmalı eylemde ve temizlikte kullanırız, doğum yaptığım hastanede ‘yea bunlar daha iyimiş alabilir miyiz diye 3 4 kutu araklamıştık’
Allahın işi, koronadan 3 gün önce senelerdir evimde olmayan kolonyayı görünce marketten alıverdim.
Şans benden yana oldu ama tatil planları tabi iptal.
Evet buna inanmak istiyorum ben de. Arabistan'da ölen yok bildiğim kadarıyla. Sıcak hava güneş belki bu virüsü dağıtırBu akşam NTV yayınında Ateş Kara
havanın ve nemin virüsün yayılımını azaltacağını öngördüklerini söyledi.. DSÖ bu yönde bilimsel bir araştırma olmadığını söylemiş. Ama sıcak ülkelerdeki vaka sayılarını bakarak böyle bir yorum yaptığını belirtti.
Bir dahaki kış için de farklı olasılıklar olduğunu söyledi.. zayıf ihtimaller virüsün tamamen kaybolması yada aynı şekilde devam etmesi..
büyük ihtimalle mevsimsel bir özellik kazanması akciğerleri etkileyen mevsimsel bir gribe dönüşmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?