bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Olaylar bittiğinde acaba fiyatlar iner mi malum dünya krizde olmus olacak

Euro kuruyla pasaportu en ulaşılmaz rafa kaldırdım evde, mecazi değil, gerçek.
Taşınırsak falan anca o zamana çıkar, o kadar ulaşılmazda
Bir ara tl nin değerli olduğu ülkelere baktım, sonra uçak biletini dolar ya da euroyla ödediğimi görünce ondan da vazgeçtim.

valla ben ta ilk çinde çıktı esime gel dezenfktan maske alalım dedim yek yaaa dedi maskeler ozaman 20 tlydi en son gordugumde 200 kusurde ve suan piyasada yok taa ozamanlar eve stok yapmaliyiz burayada gelecek desim eşim sallamamisti simdi durum ortada

Bundan sonraki süreç için ne öngörüyosunuz?

Öyle deme çocukları anneme bırakıp beyimle birkaç gün tatil yapacak, gezecektik bir daha o boşluğu yakalamamız zor.
Ben birşeyi çok gönülden istersem muhakkak bir engel aksilik çıkar da hiç bu kadarını beklemiyordum

Öngörülü insanın hali başka:)

Yok, ben sonradan ilk vaka ile cozutanlardanım.
Ama evde yakın zamanda 3 betalıyla yaşadım, bana bulaşmasın diye maskem, dezanfektanım vardı.
Eldiveni senelerdir yemek yaparken yoğurmalı eylemde ve temizlikte kullanırız, doğum yaptığım hastanede ‘yea bunlar daha iyimiş alabilir miyiz diye 3 4 kutu araklamıştık’
Allahın işi, koronadan 3 gün önce senelerdir evimde olmayan kolonyayı görünce marketten alıverdim.

Şans benden yana oldu ama tatil planları tabi iptal.

Olaylar bittiğinde acaba fiyatlar iner mi malum dünya krizde olmus olacak
Ben de onu düşündüm Allah affetsin. Dedim şimdi İtalya'da otel fiyatları falan düşer turist gelsin diye

Ben 2 yıl önceye kadar güzel geziyordum yurtdışında. Euro fırladıktan sonra içime sinmiyor o paraları vermek. Rotayı Türkiye'ye çevirdim, doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu'nun çoğunu, Ege'yi, Karadeniz'in bir kısmını falan gezdim.

Yurtdışı gezmeyi çok seviyorum ama şu anda Avrupa ülkelerine değmiyor gerçekten. Anca Orta Amerika, Güney Amerika, Orta Afrika falan değer benim için.

Beni iyice korku saldı.. Virüs den değil insa lardan korkuyorum resmen.. Mecburi sokağa çıktım esnaflar içerde yemek yediriyor yaşlı dedeler sokaklarda denetim yok.. İç içe oturmuş sohbet edenler dolu.. Kolaya elimde dolaştım atkı ile ağızımı yüzümü kapattım.. 30 dk da evime koştum.. Ne kadar sürüngen beyinli insan dolu bu ülkede...

arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım

Yok Tr icin de cok uzuluyorum . Benim bir ayagim burdaysa diger ayagim Tr de sonucta benim vatanim . Ailem de orda . Bence Tr de de cok iyi onlemler aliniyor . Bir kulagim burda digeri T re haberlerinde :)

Bizim önlemler aslında halkımız yeteri kadar umursasa ve uygulasa gayet güzel olacak dediğin gibi. Sadece işe gitmek zorunda olanlar gitse, geri kalan kendini izole etse, işe gidenler muntazam özen gösterse fazla yayılım olmaz belki. Ama işte daha bugün balkondan bakarken gördüm hayvan herifin teki sigarasını içti, boğazındaki pisliği sokağın ortasına bıraktı, iki üç kez öksürüp arabasına binip gitti..

Arkadaşlarım koronanın benden olduğunu düşünüyor, 2 senedir 2020 martta özgürüm hayat beni karşıla diyordum, küçüğü okula verme tarihimdi.
Tekrar insan gibi olacaktım falan filan.
Evren bile bana karşı

Arkadaşlar sizi ihbar ediyorum şu an

ben zaten kolonya bagimlisiyim evde 500 cesit kolonyam vardi eldivende temizlik amacli ayri ve hamur yogurmak icin ayri aldigim icin 2 kutu vardi 100 erlik ee maskede almistim ben esimi dinlemeyip ama 3m degil iste normal maske ozaman bilmiyordum hangi maske iyi ve o maskeyi 1 tlye aldim hatta adam 100lusu 15 tl alirmisiniz demisti yok dedigime oyle pismanim ki 5 tane almistim simdi 1 tanesi 15 tl saka gibi ama kendim yasadigim icin biliyorum işte lanet olsun ki

Evet buna inanmak istiyorum ben de. Arabistan'da ölen yok bildiğim kadarıyla. Sıcak hava güneş belki bu virüsü dağıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…