Karantinaya almazlar. Sanmıyorum alacak olan coktan alırdı.. Alırsalar herkesin giderlerini karşılamak zorundalar eminim kasa boş... Rabbime havale ediyorum....arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
Yavrucum onlar da deli para ya.Ben de onu düşündüm Allah affetsin. Dedim şimdi İtalya'da otel fiyatları falan düşer turist gelsin diye
Ben 2 yıl önceye kadar güzel geziyordum yurtdışında. Euro fırladıktan sonra içime sinmiyor o paraları vermek. Rotayı Türkiye'ye çevirdim, doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu'nun çoğunu, Ege'yi, Karadeniz'in bir kısmını falan gezdim.
Yurtdışı gezmeyi çok seviyorum ama şu anda Avrupa ülkelerine değmiyor gerçekten. Anca Orta Amerika, Güney Amerika, Orta Afrika falan değer benim için.
Benim gönülden istememe bile gerek yok. En olası olayda bile plan yapsam kafamda bir hayalini geçirsem o iş iptal oluyor. Bizim de bu yaz tatili planları iptal oldu çünkü tatilde ne giyeceğim kombini yapmıştım aklımdaÖyle deme çocukları anneme bırakıp beyimle birkaç gün tatil yapacak, gezecektikbir daha o boşluğu yakalamamız zor.
Ben birşeyi çok gönülden istersem muhakkak bir engel aksilik çıkar da hiç bu kadarını beklemiyordum
Eşimde benden biliyorArkadaşlarım koronanın benden olduğunu düşünüyor, 2 senedir 2020 martta özgürüm hayat beni karşıla diyordum, küçüğü okula verme tarihimdi.
Tekrar insan gibi olacaktım falan filan.
Evren bile bana karşı
Dezanfektanı litrelik 38 tl ye aldım ben ocakta, ilk vaka günü spreyine 100 ml 25 tl verdim.ben zaten kolonya bagimlisiyim evde 500 cesit kolonyam vardi eldivende temizlik amacli ayri ve hamur yogurmak icin ayri aldigim icin 2 kutu vardi 100 erlik ee maskede almistim ben esimi dinlemeyip ama 3m degil iste normal maske ozaman bilmiyordum hangi maske iyi ve o maskeyi 1 tlye aldim hatta adam 100lusu 15 tl alirmisiniz demisti yok dedigime oyle pismanim ki 5 tane almistim simdi 1 tanesi 15 tl saka gibi ama kendim yasadigim icin biliyorum işte lanet olsun ki
iste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delirKarantinaya almazlar. Sanmıyorum alacak olan coktan alırdı.. Alırsalar herkesin giderlerini karşılamak zorundalar eminim kasa boş... Rabbime havale ediyorum....
Ben yurtdışına hiç turla gitmedim, hep bir şekilde kendim ayarlayıp gittim. Güney Amerika vsde yol parası çok tutuyor ama ülkeler ucuz. Şu anki euro kuruyla karşılaştırınca başabaş oluyordur neredeyse ama ah uçak ah uçak işte.Yavrucum onlar da deli para ya.
Biz bir İtalya turu almıştık başka bir tatili alırken, fii tarihi değil yani 2016, 4 bin tl ye 9 gün gidiş dönüş konaklama.
Hatta son kişiler kalmış, bize önerdiler fiyatı çok düşük alın diye.
Tabi orada harcadığınla ucuz olmuyor ama aynı sene tr de yaz tatiline 2 katını vermiştik.
Küba hayallerimden biridir, ne olmuş yahu!
Gitsem dönemem herhalde diye düşünüyorumpara anca gitmeye yeter.
AhshahshshsEşimde benden biliyorhaksız da değil o kadar sey var ki, bu kadarı olmaz diye düşünüp ben o şeyi isteyince olan.
Bazen birşeye niyet ederiz,ne olur sen çok heves etme hatta bu konuyu yokmuş farzet der, öyle kısmetli enerjisi yüksek bir insanım
Lösemi hastası küçük çocuklar da öldü dünyada. Kimse gençler asla ölmeyecek diye beyanda bulunmadi diye biliyorumiste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delir
Kendilerine bulaşsın... Rabbim bütün. Mümin kullarını korusun..iste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delir
İzlanda mı!Ben yurtdışına hiç turla gitmedim, hep bir şekilde kendim ayarlayıp gittim. Güney Amerika vsde yol parası çok tutuyor ama ülkeler ucuz. Şu anki euro kuruyla karşılaştırınca başabaş oluyordur neredeyse ama ah uçak ah uçak işte.
Neyse ki iyice pahalanmadan İzlanda yaptım güzelce, ki o zaman bile aşırı pahalıydı, çok pahalı bir ülke. Şimdi yanına yaklaşılmaz herhalde.
Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı beni,ne yalan söyleyeyimAhshahshshs
Vallahi ben.
Bir gün kutlama yemeğinde çok merak edip ‘bu dilek balonları nereye düşüyor ya’ demiştim.
Tabi ki eve dönmek için arabaya gidince anladım, benim arabanın üzerine düşmüşler.
Öyle ağzımla yaşarım hayatı, evren beni cevapsız hiç bırakmaz hep de ağzımın payını verir
Ben son 23 yıldır yurtiçi gezıyorum yurtdışı kısmı için google earth falan kullanıyorumAy dün Sultanahmet'in, Paris'in, Roma'nın falan bomboş fotoğraflarını videolarını gördüm, "ayy tam gezilecek zaman aslındaaa" dedim
Euro zaten çok yüksek boşver yurtdışınıSon iki yıldır felsefem bu, yurtiçi geziyorum
Yaşlıları veriyorlar sürekli ölüm riski çok yüksek diye gençler için hafif vs deniliyor. Saçma sapan haberler veriyorlar.Lösemi hastası küçük çocuklar da öldü dünyada. Kimse gençler asla ölmeyecek diye beyanda bulunmadi diye biliyorum
Soyle yapiyorum,ben supurecegim arkamdan sen yerleri sileceksin diyorum.Eşim yayılmış tv koltuğuna kucağında da bilgisayar. Evi m.k götürüyor dedim ki ona "şu bilgisayarın kablosunu bir çek kenara, koltuğunu da azıcık öne al da elektrik süpürgesi tutayım bir temiizleyim buraları" eşim sırf totosunu kaldırmaya üşendiği için (bu sebeple yani başka nedeni yok) bana diyor ki "boşver şimdi yapma yarın yaparsın" Sahi sizler temizliği nasıl yapıyorsunuz adamlar evdeyken?
Bu nasıl karamsarlık arkadaşım.Rahat ol biraz.Sebepsiz ölüm yok zaten de kendiniiste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delir
O olayın aslı şöyle; bağışıklık sistemi direnci çok kötü etkileniyor.Yaşlıları veriyorlar sürekli ölüm riski çok yüksek diye gençler için hafif vs deniliyor. Saçma sapan haberler veriyorlar.
Daha neleri var , biz burda bile duyuyoruz agzindaki tukrugu duvardan duvara surenleri . Nasil bir psikolojiyse hala anlamadilar durumun be kadar vahim oldugunu ya da akil sagliklari yok .Bizim önlemler aslında halkımız yeteri kadar umursasa ve uygulasa gayet güzel olacak dediğin gibi. Sadece işe gitmek zorunda olanlar gitse, geri kalan kendini izole etse, işe gidenler muntazam özen gösterse fazla yayılım olmaz belki. Ama işte daha bugün balkondan bakarken gördüm hayvan herifin teki sigarasını içti, boğazındaki pisliği sokağın ortasına bıraktı, iki üç kez öksürüp arabasına binip gitti..
Bedevilik daimaYalnız olmadığımı bilmek rahatlattı beni,ne yalan söyleyeyim
İnanılmaz bir ülke ya. Defalarca gitsem bıkmam, her yeri ayrı masal. Kuzey ışıklarını da izledim kendi gözlerimle.İzlanda mı!
Çok kızgınım sana şuan.
Avrupada merak etmediğim yerlere saçma sapan turcu kakalamasıyla gittim ama İzlanda...
Rüyalarımda kalacak artık of....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?