bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
Karantinaya almazlar. Sanmıyorum alacak olan coktan alırdı.. Alırsalar herkesin giderlerini karşılamak zorundalar eminim kasa boş... Rabbime havale ediyorum....

Yavrucum onlar da deli para ya.
Biz bir İtalya turu almıştık başka bir tatili alırken, fii tarihi değil yani 2016, 4 bin tl ye 9 gün gidiş dönüş konaklama.
Hatta son kişiler kalmış, bize önerdiler fiyatı çok düşük alın diye.
Tabi orada harcadığınla ucuz olmuyor ama aynı sene tr de yaz tatiline 2 katını vermiştik.

Küba hayallerimden biridir, ne olmuş yahu!
Gitsem dönemem herhalde diye düşünüyorumpara anca gitmeye yeter.

Benim gönülden istememe bile gerek yok. En olası olayda bile plan yapsam kafamda bir hayalini geçirsem o iş iptal oluyor. Bizim de bu yaz tatili planları iptal oldu çünkü tatilde ne giyeceğim kombini yapmıştım aklımda

Eşimde benden biliyor haksız da değil o kadar sey var ki, bu kadarı olmaz diye düşünüp ben o şeyi isteyince olan.
Bazen birşeye niyet ederiz,ne olur sen çok heves etme hatta bu konuyu yokmuş farzet der, öyle kısmetli enerjisi yüksek bir insanım

Dezanfektanı litrelik 38 tl ye aldım ben ocakta, ilk vaka günü spreyine 100 ml 25 tl verdim.
Niye verdim onu da anlamadım, millet kapışıyordu ben de alayım 1 tane çanta boy dedim.
Sürü psikolojisi hep bunlar.

Karantinaya almazlar. Sanmıyorum alacak olan coktan alırdı.. Alırsalar herkesin giderlerini karşılamak zorundalar eminim kasa boş... Rabbime havale ediyorum....
iste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delir

Ben yurtdışına hiç turla gitmedim, hep bir şekilde kendim ayarlayıp gittim. Güney Amerika vsde yol parası çok tutuyor ama ülkeler ucuz. Şu anki euro kuruyla karşılaştırınca başabaş oluyordur neredeyse ama ah uçak ah uçak işte.

Neyse ki iyice pahalanmadan İzlanda yaptım güzelce, ki o zaman bile aşırı pahalıydı, çok pahalı bir ülke. Şimdi yanına yaklaşılmaz herhalde.

Ahshahshshs
Vallahi ben.

Bir gün kutlama yemeğinde çok merak edip ‘bu dilek balonları nereye düşüyor ya’ demiştim.
Tabi ki eve dönmek için arabaya gidince anladım, benim arabanın üzerine düşmüşler.
Öyle ağzımla yaşarım hayatı, evren beni cevapsız hiç bırakmaz hep de ağzımın payını verir

Lösemi hastası küçük çocuklar da öldü dünyada. Kimse gençler asla ölmeyecek diye beyanda bulunmadi diye biliyorum

Kendilerine bulaşsın... Rabbim bütün. Mümin kullarını korusun..

İzlanda mı!
Çok kızgınım sana şuan.
Avrupada merak etmediğim yerlere saçma sapan turcu kakalamasıyla gittim ama İzlanda...
Rüyalarımda kalacak artık of....

Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı beni,ne yalan söyleyeyim

Ben son 23 yıldır yurtiçi gezıyorum yurtdışı kısmı için google earth falan kullanıyorum

Tavsiye ederım oradada çok dolu gorunmuyor
Gezılecek zamanda gezıyorsun

Lösemi hastası küçük çocuklar da öldü dünyada. Kimse gençler asla ölmeyecek diye beyanda bulunmadi diye biliyorum
Yaşlıları veriyorlar sürekli ölüm riski çok yüksek diye gençler için hafif vs deniliyor. Saçma sapan haberler veriyorlar.

Soyle yapiyorum,ben supurecegim arkamdan sen yerleri sileceksin diyorum.

Bu nasıl karamsarlık arkadaşım.Rahat ol biraz.Sebepsiz ölüm yok zaten de kendini
böyle şartlandırma.Bu kadar olumsuz düşünmek psikolojik olarak seni çok yorar.Hepimiz aynı durumdayız şu an.Evden çıkmayarak hijyenimize dikkat ederek süreci takip ediyoruz.Bu günlerde geçecek inşallah biraz sabır sadece...

Yaşlıları veriyorlar sürekli ölüm riski çok yüksek diye gençler için hafif vs deniliyor. Saçma sapan haberler veriyorlar.
O olayın aslı şöyle; bağışıklık sistemi direnci çok kötü etkileniyor.
Zaten hali hazırda bir hastalık var ise, bünyenin bunlarla savaşması mümkün olmuyor.
Gençlerde kronik hastalık yaşlılara oranla neredeyse yok, tam denilmek istenen bu.
Ayrı cephelerde aynı anda savaşılmaz yani.

Daha neleri var , biz burda bile duyuyoruz agzindaki tukrugu duvardan duvara surenleri . Nasil bir psikolojiyse hala anlamadilar durumun be kadar vahim oldugunu ya da akil sagliklari yok .
hukumetin ciddi cezalar vermesi lazim ki anlasinlar. Yasli kesim biraz eski kafali olabiliyor biraz inatcilar . Aman bize bisey olmaz zaten yakinda asi cikar ilaclar hazirlanir sanki biraz da saflik bu.Onlara kizmiyorum aslinda cok tatlilar bizlere dusen onlari bilinclendirmek .
Annem bile , hergun asi cikmis , ilac bulunmus diye bana sabah kalktiginda anlatiyor :) umudunu kesmek istemiyorum bir sey demiyorum. Umudunu kaybetmesin morali bozulmasin , tansiyonu cikmasin

İzlanda mı!
Çok kızgınım sana şuan.
Avrupada merak etmediğim yerlere saçma sapan turcu kakalamasıyla gittim ama İzlanda...
Rüyalarımda kalacak artık of....
İnanılmaz bir ülke ya. Defalarca gitsem bıkmam, her yeri ayrı masal. Kuzey ışıklarını da izledim kendi gözlerimle.
Neyse konu dışına çıkmayalım, bilahare konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…