bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Son dakika haberi: Bakanlık'tan 81 ile genelge: Marketten müşteri çıkmadan yeni müşteri içeri alınmayacak

hadi ben evden cikmiyorum ama esim cikacak ona bulassa banada bulasir bin turlu ihtimali kafamdan silemiyorum elimde degil evde otururum o asla sorun degila ama esim ise gidince ne anlami var devlet neyi bekliyor ya zaten hastaliga yakalansam nefes alamayinca panikleyip panikten ölürüm muhtemelen hastaliktan ölmesem bile

İnanılmaz bir ülke ya. Defalarca gitsem bıkmam, her yeri ayrı masal. Kuzey ışıklarını da izledim kendi gözlerimle.
Neyse konu dışına çıkmayalım, bilahare konuşuruz
Get, ne konuşacam.
Kuzey ışıkları!!!
Allahım sana geliyorum, (bknz haset elti modu)

İşte ben ölemem yani kapı deliğine antiseptik sıkıp, her yeri sirkelerim gerekirse sirke içerim o ışıklara gideceğim ya, gitmem lazım

Corona nın bana öğrettikleri:
-Kendi elin hayatını tehtit eden bir silah olabilirmiş. -İnsanlar sadece suda ya da bir katilin iki elinin ortasında boğulmuyormuş. - Camekanın ardından ufacık kollarını sana açmış almanı bekleyen bir bebek dokunsan seni öldürebilirmiş. - Yaşlılar sandığım gibi ölümden çokta korkmuyorlarmış. - İnsanlarla arana mesafe koymak hayat kurtarabilirmiş. - Fırsatçılık dünya tehlikede iken bile değişmeyen kötü bir huymuş.​
  • - Gülmek hastalığa karşı direnci artırıyormuş.

Son dakika haberi: Bakanlık'tan 81 ile genelge: Marketten müşteri çıkmadan yeni müşteri içeri alınmayacak
Bu haberin içeriği böyle mi çok saçma oran şeklinde olması gerekır
Benim aklım almadı pek
Türk halkına fazla normalde de fazla

Atatürk bile halifeliğe izin vermişti alışma sürecinde
Ondan dolayı oran olmalı bence bilemedim

Yaşlıların ölmekten korkmadıgına katılmamakla birlikte
Bunların ortak yönü var insan aklıyla kendi kalbine sıkan tek canldır

O konuda haklısın bir yasak gelmedikçe çözüme ulaşacağını bende düşünüyorum.Ama sen yine de içini ferah tut eşinde hijyenine dikkat ettiği sürece şu an için başka yapılacak birşey yok tedbir bizden takdir Allah’tan.

Allah korusun ümidini kesmeyin zaten, siz de ümitli olun ölüm oranı çok çok yüksek bir hastalık değil. İzole bir hayat yaşayın tedbirinizi alın yeterli, allah sağlıklı uzun ömür versin annenize ben de yaşlılara hiç kıyamıyorum, hiç suçları yok, alışılmadık şeylere hemen ayak uyduramiyorlar gayet normal. Az önce bir video izledim gözlerim doldu yaşlı bir amcayı korkutuyor pisliğin teki. Bizim böyle serserilere değil deneyimli bilgili yaşlılara ihtiyacımız var, allah hepsine sağlık uzun ömür versin.

Biz enerjilerimizi birleştirirsek olur bence bu iş yada dünya bambaşka bir felaketle karşı karşıya gelebilir.
Denemeden bilemeyiz

Haberin linki burada
Sadece başlık ekledim ben

Biz enerjilerimizi birleştirirsek olur bence bu iş yada dünya bambaşka bir felaketle karşı karşıya gelebilir.
Denemeden bilemeyiz
Elele tutuşup hepberaber Selena,Selena,Selana
Denemeden bilemeyiz
Birkişi birkişi alınmayacak tabi öyle olsa akşama kadar 10 müşteri olmadan market kapanır100 metrekarelik bir markette en fazla 10 kişi gibi olacakmış

Aynen , izole bir hayat yasamak istiyorum ama esim calismak zorunda . Ona bile soyledim dun sana bir oda tutalim burda eve gelme :) cunku annemin hayati soz konusu .” Neyyyy “dedi “beni eve almiyacak misin :” valla gerekirse almam da , tek basina nasil ne yapacak cok kotu ve karisik durumlar :)

Oran derken

Annenize ayrı bir oda ayarlasanız evin içinde ve eşiniz o odaya girmese, eşiniz de mümkün olduğu kadar dezenfekte etse kendisini olmaz inşallah birşey korkmayın o kadar, fazla endişe de iyi değil

ne zaman karantina gelecek acabayakın zamanda işe başlayacağım eğer tatili uzatmazlarsa.metro kullanmak zorunda olduğum için strese giriyorum.

Annenize ayrı bir oda ayarlasanız evin içinde ve eşiniz o odaya girmese, eşiniz de mümkün olduğu kadar dezenfekte etse kendisini olmaz inşallah birşey korkmayın o kadar, fazla endişe de iyi değil
Benim esimde çalışıyor şimdi haftada 1 kere gideck ama evden çıkıyor, gelince temizleniyor ama o olduysa zaten bizde oluruz bunu engellemek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…