bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim esimde çalışıyor şimdi haftada 1 kere gideck ama evden çıkıyor, gelince temizleniyor ama o olduysa zaten bizde oluruz bunu engellemek cok zor

Evet ama evde yaşlı varsa dışarı çıkıp gelen mümkün olduğu kadar az temasa geçecek, başka yolu yok. Bugün Ateş Hoca NTV de açıklıyordu, bir kişiden enfekte olabilmek için 1 metre mesafeden az alanda 10 dakika kadar durmak gerekiyormuş. Yani yan yana geldik bitti tamam enfekte olduk olayı yok anladığım kadarıyla. O yüzden fazla temasa girmeden, belirti görür görmez kendimizi izole ederek yaşayacağız başka yolu yok

Eşiniz hakimdi galiba değil mi? Adliyelerde dönüşümlü çalışma başlamış o yüzden mi haftada 1 gün gidecek? Çoğu hakim izin almış ve gitmiyormuş öyle duydum arkadaşlarımdan

Annenize ayrı bir oda ayarlasanız evin içinde ve eşiniz o odaya girmese, eşiniz de mümkün olduğu kadar dezenfekte etse kendisini olmaz inşallah birşey korkmayın o kadar, fazla endişe de iyi değil
Oyle zaten , annemin ayri odasi var , ama good kayinvalide illa yaninda olacak . Bana diyor ki ayip olur yaninda oturalim . O kadar calisiyor adam yemekleri bereber yiyoruz ama Ben habire kapi kollarini wc leri temizliyorum elimde Bez habire kosturuyorum :)

Çok sevimli geldi anneniz :) allah korusun inşallah

Evet dönüşümlü çalışıyorlar hepsi, eşim izin almaz söyleniyor böyle seyler,kronik hastalığı olanları zaten gönderiler. Ya biz birlikte yatıyoruz eşimle:)) ama tabi ki is yerini bilmiyorum cok görüşme yakin temasları yok birbirleriyle gerekmedikçe, odadan çıkmıyorlar ama asansör vs olayindan canım sıkılıyor, dokunuyorlar tuşlara eve gelene kadar yüzüne dokunmuyorms ama öyle, wc kullanma dedim ama sabah gidip aksama kadar illa kullanıyor. Hayrlisi olsun ya ne deyim bazen tedbir alirsin ama yinede olur bazi seyler insallab bu olmaz

Son dakika haberi: Bakanlık'tan 81 ile genelge: Marketten müşteri çıkmadan yeni müşteri içeri alınmayacak

Bunu cek cumhuriyetinde soyle yapiyorlar, sabah yaslilar ogleden sonra gencler gidiyor markete, az sayida insan aliniyor iceri..
Ogle arasi yaslilarin saati dolunca icerisi dezenfekte edilip gencler aliniyor.
1000 kusur kisi hasta 1 olu vaka var,olen kisi de 95 yasinda biri,bu virus oraya italyayla birlikte girdi yani 1 ayi geckin suredir var ama sIki tuttular herseyi.

Ya hayır ben eşinizin virüsü kapmaması için söylemiştim yoksa eşlerimiz kaparsa muhtemelen biz de enfekte oluruz :))
Mesele eve gelmesin.

Evet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.
Evet ben zatture de yaşamıştım ama 20 sene oldu neredeyse 10 gun neredeyse okula gidememiştim. Gerci simdi hastalıklar da değişti.. belki şimdiki daha farklı bir versiyonudur zatürre nin. Sasirmam yani. Grip tehlikeli bir hastalık. Tabi çoğu kişi kendini grip zannediyor bence ama onlar da alerjik rinit. Yanlış tanı cok fazla.

İyi de arkadaşım, benim kardeşim özel sektörde çalışıyor, onlara izin mizin yok, ee kamu çalışanları insan da özel sektör çalışanları ve aileleri insan değil mi! Patronların insafına bırakırsan ohoo yani, kapatır mı adam işyerini? Nolacak bilmiyorum ALLAH korusun bizleri.

Arkadaşlar mehmet oz ün uzunca bir yazısı vardi acaba bilen atabilir mi çevreme yollamak istiyorum ne yazık ki kaybettim ya bulamıyorum. Korona ile ilgili

Tabiki de vardi aksini kim nasil düsünür aklim almiyor.

Cinde baslangic tarihi kasim deniyor burda Almanyada. Neyse fazla ortaligi karistirmayim burda cok masum, resmi aciklanan herseye ictenlikle inanan insanlar var gördügüm kadariyla.

Doğru valla. Mantıklı ama başarılı olur mu nasi olacak bakalım izleyip gorcez ozaman
Pek zannetmiyorum bizim burada bir market masa koymuş kapının önüne. Içeri girilmesin diye,içeri girilmeyecek şekilde yerleştirmiş 3 tane de sandalye koymuş onune oturuyor müşteri bekliyor.

İngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardır
Afedersiniz ama dünyada 65 yas alti bircok ölüm var. Evet genelde bagisiklik sistemi zayif, bir cesit hastaligi olanlar cok daha fazla tehdit altinda. Bir de yaslilar ve en cok yasli erkekler.

Pek zannetmiyorum bizim burada bir market masa koymuş kapının önüne. Içeri girilmesin diye,içeri girilmeyecek şekilde yerleştirmiş 3 tane de sandalye koymuş onune oturuyor müşteri bekliyor.
Bu küçük marketlerde mi olcak acaba ya. Büyük marketler da nasıl olcak sıra olur buseferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…