Benim esimde çalışıyor şimdi haftada 1 kere gideck ama evden çıkıyor, gelince temizleniyor ama o olduysa zaten bizde oluruz bunu engellemek cok zor
Oyle zaten , annemin ayri odasi var , ama good kayinvalide illa yaninda olacak . Bana diyor ki ayip olur yaninda oturalim . O kadar calisiyor adam yemekleri bereber yiyoruz ama Ben habire kapi kollarini wc leri temizliyorum elimde Bez habire kosturuyorum :)Annenize ayrı bir oda ayarlasanız evin içinde ve eşiniz o odaya girmese, eşiniz de mümkün olduğu kadar dezenfekte etse kendisini olmaz inşallah birşey korkmayın o kadar, fazla endişe de iyi değil
Oyle zaten , annemin ayri odasi var , ama good kayinvalide illa yaninda olacak . Bana diyor ki ayip olur yaninda oturalim . O kadar calisiyor adam yemekleri bereber yiyoruz ama Ben habire kapi kollarini wc leri temizliyorum elimde Bez habire kosturuyorum :)
Insallah hepimizi Allah korusun :)Çok sevimli geldi anneniz :) allah korusun inşallah
Evet dönüşümlü çalışıyorlar hepsi, eşim izin almaz söyleniyor böyle seyler,kronik hastalığı olanları zaten gönderiler. Ya biz birlikte yatıyoruz eşimle:)) ama tabi ki is yerini bilmiyorum cok görüşme yakin temasları yok birbirleriyle gerekmedikçe, odadan çıkmıyorlar ama asansör vs olayindan canım sıkılıyor, dokunuyorlar tuşlara eve gelene kadar yüzüne dokunmuyorms ama öyle, wc kullanma dedim ama sabah gidip aksama kadar illa kullanıyor. Hayrlisi olsun ya ne deyim bazen tedbir alirsin ama yinede olur bazi seyler insallab bu olmazEvet ama evde yaşlı varsa dışarı çıkıp gelen mümkün olduğu kadar az temasa geçecek, başka yolu yok. Bugün Ateş Hoca NTV de açıklıyordu, bir kişiden enfekte olabilmek için 1 metre mesafeden az alanda 10 dakika kadar durmak gerekiyormuş. Yani yan yana geldik bitti tamam enfekte olduk olayı yok anladığım kadarıyla. O yüzden fazla temasa girmeden, belirti görür görmez kendimizi izole ederek yaşayacağız başka yolu yok
Eşiniz hakimdi galiba değil mi? Adliyelerde dönüşümlü çalışma başlamış o yüzden mi haftada 1 gün gidecek? Çoğu hakim izin almış ve gitmiyormuş öyle duydum arkadaşlarımdan
Son dakika haberi: Bakanlık'tan 81 ile genelge: Marketten müşteri çıkmadan yeni müşteri içeri alınmayacak
Evet dönüşümlü çalışıyorlar hepsi, eşim izin almaz söyleniyor böyle seyler,kronik hastalığı olanları zaten gönderiler. Ya biz birlikte yatıyoruz eşimle:)) ama tabi ki is yerini bilmiyorum cok görüşme yakin temasları yok birbirleriyle gerekmedikçe, odadan çıkmıyorlar ama asansör vs olayindan canım sıkılıyor, dokunuyorlar tuşlara eve gelene kadar yüzüne dokunmuyorms ama öyle, wc kullanma dedim ama sabah gidip aksama kadar illa kullanıyor. Hayrlisi olsun ya ne deyim bazen tedbir alirsin ama yinede olur bazi seyler insallab bu olmaz
Evet ben zatture de yaşamıştım ama 20 sene oldu neredeyse 10 gun neredeyse okula gidememiştim. Gerci simdi hastalıklar da değişti.. belki şimdiki daha farklı bir versiyonudur zatürre nin. Sasirmam yani. Grip tehlikeli bir hastalık. Tabi çoğu kişi kendini grip zannediyor bence ama onlar da alerjik rinit. Yanlış tanı cok fazla.Evet size katılıyorum, bebeğim prematüre doğmuştu ve asla gripli biri yaklasmasin 3 ay koru demişlerdi gripseniz zatürre dönüş kolaymış.
Tabiki de vardi aksini kim nasil düsünür aklim almiyor.Daha ülkede virüs vakkası tespit edilmemişken
Ülkede var ve belki ölümle bile yaşanmış olabilir demiştim
Çok büyük tepki aldım
Ülkede olup olmadığı bilmiyorduk çünkü test yapılmıyordu
Benim kendi fikrimdir lakin virüs vardı bakanın açıklamasından çok daha önce
Cinde baslangic tarihi kasim deniyor burda Almanyada. Neyse fazla ortaligi karistirmayim burda cok masum, resmi aciklanan herseye ictenlikle inanan insanlar var gördügüm kadariyla.Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Yılbaşından bu yana bir iyi bir kötü seyrediyor. Özellikle ocak başında çok ağır geçirdim rahatsızlığı. Tek fark yüksek ateşim yoktu ama titreme geliyordu sürekli üşüyordum. Şiddetli baş ağrısı, öksürük, boğaz ağrısı, bitmeyen balgam sökme çabaları. Ara ara kusma ve hatta ishal.. çocuklar ve eşim daha hafif atlattı ama ben pert oldum
düşünüyorum da Çin'in verdiği başlangıç tarihi doğru olmayabilir.. yayılma hızı artınca saklamak imkansız olunca bildirdiler belki de..
zaten ilk virüsü fark edip arkadaşlarına haber veren doktora dedikodu yayıyor bahanesiyle soruşturma açmışlar. Sonuç adam haklı çıkmış, enfekte olmuş, vefat etmiş ne yazık ki
Ay ben şok nasıl yaniiiiSon dakika haberi: Bakanlık'tan 81 ile genelge: Marketten müşteri çıkmadan yeni müşteri içeri alınmayacak
Çok zor olur bencede ama artık adamlar napsın bank bile söktüler laf dinletemediler ve marketler gerçekten kalabalık baya. Bilinclilerin tek gittiği yer orası oda mecburiyet ten..Ay ben şok nasıl yaniiii
Doğru valla. Mantıklı ama başarılı olur mu nasi olacak bakalım izleyip gorcez ozamanÇok zor olur bencede ama artık adamlar napsın bank bile söktüler laf dinletemediler ve marketler gerçekten kalabalık baya. Bilinclilerin tek gittiği yer orası oda mecburiyet ten..
Pek zannetmiyorumDoğru valla. Mantıklı ama başarılı olur mu nasi olacak bakalım izleyip gorcez ozaman
Afedersiniz ama dünyada 65 yas alti bircok ölüm var. Evet genelde bagisiklik sistemi zayif, bir cesit hastaligi olanlar cok daha fazla tehdit altinda. Bir de yaslilar ve en cok yasli erkekler.İngiltere de 18 yaşında ölüm varmış.Detaylarını bilmiyorum ama belki hastalığı vardır
Bilgi olmamasi da bilgidir.Bende onu merak ettim hiçbir bilgi yok
Bu küçük marketlerde mi olcak acaba ya. Büyük marketler da nasıl olcak sıra olur buseferdePek zannetmiyorumbizim burada bir market masa koymuş kapının önüne. Içeri girilmesin diye,içeri girilmeyecek şekilde yerleştirmiş 3 tane de sandalye koymuş onune oturuyor müşteri bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?