bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın kızlar, durumlar nasıl sizlerde?
Ben grip oldum, baya baya gözüm sulanır, öksürürüm filan.
Korona değildir diye düşünüyorum, geçtiğimiz aylarda da böyle ağır grip olmuştum.
Evden kvmler için erzak alış-verişi, birkaç kez yalnız bisiklet sürme, çocuğu annemlere götürme ve geri alıp gelme, kedilere mama verme harici çıkmadım. :/

Geçmiş olsun kuzu

Çok geçmiş olsun .

Geçmiş olsun inşaAllah daha fazla ilerlemeden iyileşirsin

Teşekkür ederim, kaptık şifayı ya. Eşimde de var grip belirtisi, ondan bulaştı herhalde. Mecbur işe gidip geliyor. Sıradan geçeceğiz gibi... Oğlana da bulaşır kesin. :/
Nedir biz insanların şu virüslerden çektiği
Bizede hastalığı ben getirdim
Ben eşim kadar ağır atlatmadım
Dinlenemeyecekse Eşin için zor olacak

Bana moral kaynağı olan sevgili dostlarım günaydın.
Bugün buralarda oldukça sisli bir hava var. Size yine bulutlu bir havada çektiğim bir gün doğumu resmi ve kır çiçekleri gönderiyorum; gününüzün iyi geçmesi dileği ile..
.

Hatırı kalmasın bu kedicik de Günaydın diyormuş sizlere:

Vakalar İstanbul ve Van diyor başka iller de yok mu ki acaba İstanbul da yaşıyorum Tekirdağ da annem var oraya mı gitsem
Kesinlikle eviniz de bulundugunuz ilde durun
Ben iç anadoluda yaşıyorum ve bulundugum ilde çok yakınım 3 kişi pozitif ikisi yogun bakimda

Geçmis olsun
Havalardandır belki tam grip mevsimi normalde de
Bende de dünden beri bogaz agrisi var ve sırt ağrisi
Temizlik yapmiştım ben ona bağladım

hazirana kdr boyle devam edicegini sanmiyorum ben ya milleti 2 gun evde tutamiyorlar hazirana kdr surcek deyince herkes bulasirsa bulassin napalim der veya heryer boyle kapali kalsa ekonomi kaldirmaz
Bilim kurulu öyle öngörüyor çinin o kadar sıkı olduğu halde 3 4 ayda atlattığını düşünürsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…