bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yazın bitecek demelerinin sebebi D vitaminin den kaynakliymis. D vitamini düşük olanın bağışıklık sistemi düşük oluyormuş. Yazın da D vitamini alabileceğimiz icin hastalığa yakalanma olayımız azalacakmış diye dinledim. Zaten türkiye de çoğu özellikle kadin 'ın hatta bol güneşli olmasına rağmen akdeniz bölgesindeki kadınların D vitamini düşük.

hazirana kdr boyle devam edicegini sanmiyorum ben ya milleti 2 gun evde tutamiyorlar hazirana kdr surcek deyince herkes bulasirsa bulassin napalim der veya heryer boyle kapali kalsa ekonomi kaldirmaz
Aynen katiliyorum 3 hafta daha en fazla esnaf dukkan kapatıp evde acliktan mi ölsün kredisi borcu olan var.Bulasirsa da bulassin der cikar insanlar 15 Nisan a kadar evde oturulur bulunur bir çare belki.

Nette zaten D vitamini sipariş patlamasi var ben zaten her kış kullanirim eşim ve cocuklarima da kendime de..

Boyle haberlerinin balon olduğunu ve yine saçma sapan halk dedikodusu olduğunu bilmeme rağmen yine de sormak istiyorum.
Doktorlar eve geliyormuş. Bu doğru mu?
Bir de polisler senin biseye ihtiyacın olsa getiriyormuş arıyormuşsun diyormussun ben çıkamıyorum evden o da sana marketten getiriyormuş. Var mı aslı astarı. Sinirlerim bozuldu ya iyice

Var tabi bulunduğum yerde yaslilara eve hizmet var MEB teki memurlar iskur elemanlari ve polislere dagitim yaptırılıyor. Bir amca rakı siparişi vermis ciddi ciddi yapmis bunu .

Bende istiyorum bir tane almam lazım,vidolarda var elinin baş parmağını kafesin içinde tut bir süre çekme sabit kalsın.
Yabaniyse kaçacaktır yine,sık sık bunu tekrarla mutlaka parmağına gelecektir bir süre sonra.

Var tabi bulunduğum yerde yaslilara eve hizmet var MEB teki memurlar iskur elemanlari ve polislere dagitim yaptırılıyor. Bir amca rakı siparişi vermis ciddi ciddi yapmis bunu .
Ay sinir oldum. Bunu duyunca zaten sinir oldum çünkü bizim insanımız bu durumu buna kullanır yani. Hayretler hayreti. Bir de efendim işyerinde bir insanın geçmişine bakıyorlarmış kac defa hastaneye gitti diye. Bir senede 10.kez gitmişse sen hadi eve diyormuş diger bir kişi bir senede 2 kez gitmişse onu çalıştırmaya devam ediyorlarmış senin bağışıklığın güçlü diyerekten.
Bir insanın hastaneye gitme sayısıyla bağışıklığını n güçlü olup olmadığını anlamakta ancak bizim kilerin yapabileceği bir tespit zaten.

Dün parmağımda durdu ama ürküyor, bi hareket yapıversem kaçmayı kolluyor.

Şimdi eşim video izliyor, yem yemiyordu ne yapsak diye bakınıyorduk; yemini çay tabağı içinde verdik yere koyduk inip yiyor şimdi. Alıştırma videoları bulmuş youtube'dan onları dinliyor. Evde bebek var gibi oluverdi yine. Uykuları götürmeyen zahmetsiz bebek. Bakabilecekseniz tavsiye ederim kesinlikle. :))

Bizim ufaklık koydu adını. Şeker oldu adı, "Şekeer Şekeer" diye sever. Kibariye'nin annesinin "Şefeeer şefeeer" dediği gibi tövbest.

Sabit kalmak gerekiyor alışması için,youtube videoları var bunlar için.
Daha önce bakmıştım zaten,konuşuyordu bizimki 6,5 yıl yaşadı.
Adıda çok şekermiş kendisi gibi.
Ben adını bile hazırladım,paşa olacak:))

Çünkü güneşlenme kültürü düşük. Güneş olunca kaçılır, evde durulur, ikindi serinliğinde çıkılır vs. Güneş kırıştırır, leke yapar hesabı... Ben akdenizdeyim, takviye D alıyoruz; oğlan olduktan sonra güneşe çıkar olduk. Şimdi onda da eve kapandık ona da başladım tekrar.

Burada görürüm, kışın bir ufak güneş görseler dahi yerleşik Almanlar Finler sokaklara dökülür, şezlonglara yatarlar. Ama bizim halkta yok hakikaten.

Aynen öyle bizim halkta yok
Kaçıyorlar köşe bucak güneşten. Alışkanlık mi nedir bende anlamadım bir ara güneş soyle boyle deniyordu sonra Hayir güneşe çıkın edin dendi. Hep farklı seyler söyleniyor her konuda olduğu gibi bu konuda da.

Bugün hastaneye gideceğim randevum var,iğne oluyorum 6 ayda bir ağrılarım başladı yine.
Kendine dikkat et ablacim. Hastane ortami geriyor beni.
Benim de kuru oksurugum var burnum tamamen tikaniyor. Ama oglumu birakacak kimse yok. Onu hastaneye goturmek istemediğim için kendim de gidemiyorum.

Bugün hastaneye gideceğim randevum var,iğne oluyorum 6 ayda bir ağrılarım başladı yine.

Geçmiş olsun ne ağrıları? Diz filan mı?
Annemlerde de var diz ağrıları kronik; eklem sıvıları bitmiş. Doktor ameliyat demişti en son, virüs olayları olunca kaldı.
Sevdiğim bir teyzemde de romatoid artrit var, o da mecbur iğne olur. Zor rahatsızlıklar.

Ya ben markete ve eczaneye çıktım sadece 5 dk Boğaz ağrım başladı gargara ile geçti şimdi sadece burnum tıkalı gece de ateşim çıktı parol ile düştü corona dan çok korkuyorum doktora da gitmek istemiyorum

Ateşiniz düştüyse sıkıntınyok diye biliyorum corona düşmeyen ateşle anlaşılıyor 184ü aramanızı önemle tavsiye ederim bide onlara sorun

Kendine dikkat et ablacim. Hastane ortami geriyor beni.
Benim de kuru oksurugum var burnum tamamen tikaniyor. Ama oglumu birakacak kimse yok. Onu hastaneye goturmek istemediğim için kendim de gidemiyorum.

Çok sağol derincim,randevum vardı mecburum gitmeye.
Kemik erimesi var onun için 6 ayda bir iğne olmak zorundayım,değerlerim yüksek çıkıyor.
Sanada çok geçmiş olsun vtaminlerle filan geçirmeye çalışacaksın.
Öksürük için bal zencefil limon çok işe yarıyor,yada 1 bardak sütün içine 1 tatlı kaşığı nişasta kat pişir içinede bal katabilirsin hem göğsü yumuşatıyor hemde öksürüğe iyi geliyor.
Burnun içnde tuzlu su yapıp burnuna çekebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…