- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
İşte bu yüzden açıklamıyorlar çinde ve italyada da insanlar korkuyla kaçıştığı için yayıldıVakalar İstanbul ve Van diyor başka iller de yok mu ki acaba İstanbul da yaşıyorum Tekirdağ da annem var oraya mı gitsem
Aynen katiliyorum 3 hafta daha en fazla esnaf dukkan kapatıp evde acliktan mi ölsün kredisi borcu olan var.Bulasirsa da bulassin der cikar insanlar 15 Nisan a kadar evde oturulur bulunur bir çare belki.hazirana kdr boyle devam edicegini sanmiyorum ben ya milleti 2 gun evde tutamiyorlar hazirana kdr surcek deyince herkes bulasirsa bulassin napalim der veya heryer boyle kapali kalsa ekonomi kaldirmaz
Nette zaten D vitamini sipariş patlamasi var ben zaten her kış kullanirim eşim ve cocuklarima da kendime de..Yazın bitecek demelerinin sebebi D vitaminin den kaynakliymis. D vitamini düşük olanın bağışıklık sistemi düşük oluyormuş. Yazın da D vitamini alabileceğimiz icin hastalığa yakalanma olayımız azalacakmış diye dinledim. Zaten türkiye de çoğu özellikle kadin 'ın hatta bol güneşli olmasına rağmen akdeniz bölgesindeki kadınların D vitamini düşük.
Evet eksikliği gercekten sıkıntı. Yaygın kemik ağrısı da yapiyor. Kullanmak lazımNette zaten D vitamini sipariş patlamasi var ben zaten her kış kullanirim eşim ve cocuklarima da kendime de..
Var tabi bulunduğum yerde yaslilara eve hizmet var MEB teki memurlar iskur elemanlari ve polislere dagitim yaptırılıyor. Bir amca rakı siparişi vermis ciddi ciddi yapmis bunu .Boyle haberlerinin balon olduğunu ve yine saçma sapan halk dedikodusu olduğunu bilmeme rağmen yine de sormak istiyorum.
Doktorlar eve geliyormuş. Bu doğru mu?
Bir de polisler senin biseye ihtiyacın olsa getiriyormuş arıyormuşsun diyormussun ben çıkamıyorum evden o da sana marketten getiriyormuş. Var mı aslı astarı. Sinirlerim bozuldu ya iyice
Sizle evime gelen pofuduğu da paylaşayım, geçen gün söylemiştim "Bi kuş mu alsam napsam?" diye, aldık:
Eki Görüntüle 2608342
Seviyoruz ediyoruz, Corona günlerinde evde bir can daha oldu.
Az ürkek yabani tabi, nasıl alışacak bilmiyoruz.
Ay sinir oldum. Bunu duyunca zaten sinir oldum çünkü bizim insanımız bu durumu buna kullanır yani. Hayretler hayreti. Bir de efendim işyerinde bir insanın geçmişine bakıyorlarmış kac defa hastaneye gitti diye. Bir senede 10.kez gitmişse sen hadi eve diyormuş diger bir kişi bir senede 2 kez gitmişse onu çalıştırmaya devam ediyorlarmış senin bağışıklığın güçlü diyerekten.Var tabi bulunduğum yerde yaslilara eve hizmet var MEB teki memurlar iskur elemanlari ve polislere dagitim yaptırılıyor. Bir amca rakı siparişi vermis ciddi ciddi yapmis bunu .
demesi lazım. Yaşlılara evde kalın bak hayata kalın daha torun seveceksiniz diyor ama torunlar otogarlarda halay çekiyor.Ama dışarda gezip eve taşımayın dememiş mi
Bende istiyorum bir tane almam lazım,vidolarda var elinin baş parmağını kafesin içinde tut bir süre çekme sabit kalsın.
Yabaniyse kaçacaktır yine,sık sık bunu tekrarla mutlaka parmağına gelecektir bir süre sonra.
Dün parmağımda durdu ama ürküyor, bi hareket yapıversem kaçmayı kolluyor.
Şimdi eşim video izliyor, yem yemiyordu ne yapsak diye bakınıyorduk; yemini çay tabağı içinde verdik yere koyduk inip yiyor şimdi. Alıştırma videoları bulmuş youtube'dan onları dinliyor. Evde bebek var gibi oluverdi yine. Uykuları götürmeyen zahmetsiz bebek. Bakabilecekseniz tavsiye ederim kesinlikle. :))
Bizim ufaklık koydu adını. Şeker oldu adı, "Şekeer şekeer" diye sever. Kibariye'nin annesinin "Şefeeer şefeeer" dediği gibi tövbest.
Yazın bitecek demelerinin sebebi D vitaminin den kaynakliymis. D vitamini düşük olanın bağışıklık sistemi düşük oluyormuş. Yazın da D vitamini alabileceğimiz icin hastalığa yakalanma olayımız azalacakmış diye dinledim. Zaten türkiye de çoğu özellikle kadin 'ın hatta bol güneşli olmasına rağmen akdeniz bölgesindeki kadınların D vitamini düşük.
Aynen öyle bizim halkta yokÇünkü güneşlenme kültürü düşük. Güneş olunca kaçılır, evde durulur, ikindi serinliğinde çıkılır vs. Güneş kırıştırır, leke yapar hesabı... Ben akdenizdeyim, takviye D alıyoruz; oğlan olduktan sonra güneşe çıkar olduk. Şimdi onda da eve kapandık ona da başladım tekrar.
Burada görürüm, kışın bir ufak güneş görseler dahi yerleşik Almanlar Finler sokaklara dökülür, şezlonglara yatarlar. Ama bizim halkta yok hakikaten.
Kendine dikkat et ablacim. Hastane ortami geriyor beni.Bugün hastaneye gideceğim randevum var,iğne oluyorum 6 ayda bir ağrılarım başladı yine.
Bugün hastaneye gideceğim randevum var,iğne oluyorum 6 ayda bir ağrılarım başladı yine.
Ateşiniz düştüyse sıkıntınyok diye biliyorum corona düşmeyen ateşle anlaşılıyor 184ü aramanızı önemle tavsiye ederim bide onlara sorunYa ben markete ve eczaneye çıktım sadece 5 dk Boğaz ağrım başladı gargara ile geçti şimdi sadece burnum tıkalı gece de ateşim çıktı parol ile düştü corona dan çok korkuyorum doktora da gitmek istemiyorum
Kendine dikkat et ablacim. Hastane ortami geriyor beni.
Benim de kuru oksurugum var burnum tamamen tikaniyor. Ama oglumu birakacak kimse yok. Onu hastaneye goturmek istemediğim için kendim de gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?