Kendine dikkat et ablacim. Hastane ortami geriyor beni.
Benim de kuru oksurugum var burnum tamamen tikaniyor. Ama oglumu birakacak kimse yok. Onu hastaneye goturmek istemediğim için kendim de gidemiyorum.
Geçmiş olsun ne ağrıları? Diz filan mı?
Annemlerde de var diz ağrıları kronik; eklem sıvıları bitmiş. Doktor ameliyat demişti en son, virüs olayları olunca kaldı.
Sevdiğim bir teyzemde de romatoid artrit var, o da mecbur iğne olur. Zor rahatsızlıklar.
Ben Mersinde yaşıyorum. Baharda falan geziyoruz tabi güneşte ama yazın acıyor ya. Baya güneş değen yer yanıp acıyor. Güneşlenmek için 50 faktöre falan ihtiyaç var, onda da kafanı kapatman lazım tepene güneş geçer çünkü. Geçen yaz gidiş dönüş bir yarım saat yürüdüm öğle sıcağında güneş altında, 2 saat sonra ateşim çıktı, hastanelik oldum. Fırında geziyormuşsun gibi ortam. Paşa paşa içer d vitamini mi otururum. Vampirella gibi güneş gidene kadar evde saklanıyoruz yazın faydadan çok zararı var.Çünkü güneşlenme kültürü düşük. Güneş olunca kaçılır, evde durulur, ikindi serinliğinde çıkılır vs. Güneş kırıştırır, leke yapar hesabı... Ben akdenizdeyim, takviye D alıyoruz; oğlan olduktan sonra güneşe çıkar olduk. Şimdi onda da eve kapandık ona da başladım tekrar.
Burada görürüm, kışın bir ufak güneş görseler dahi yerleşik Almanlar Finler sokaklara dökülür, şezlonglara yatarlar. Ama bizim halkta yok hakikaten.
Bir de bakarsın onların amaçladığı ama başaramayıp vazgeçtiği modeli bu gidişle biz başarmışız :)arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.
Dr. Fahrettin Koca
Korona virüs yayılma haritası!
Ülkelere göre Koronavirüs istatistiği
Kim Dedi. Sadece van Istanbulda oldugunu. HeryerdevarVakalar İstanbul ve Van diyor başka iller de yok mu ki acaba İstanbul da yaşıyorum Tekirdağ da annem var oraya mı gitsem
Nerdesiniz sizYok Tr icin de cok uzuluyorum . Benim bir ayagim burdaysa diger ayagim Tr de sonucta benim vatanim . Ailem de orda . Bence Tr de de cok iyi onlemler aliniyor . Bir kulagim burda digeri T re haberlerinde :)
Ben Mersinde yaşıyorum. Baharda falan geziyoruz tabi güneşte ama yazın acıyor ya. Baya güneş değen yer yanıp acıyor. Güneşlenmek için 50 faktöre falan ihtiyaç var, onda da kafanı kapatman lazım tepene güneş geçer çünkü. Geçen yaz gidiş dönüş bir yarım saat yürüdüm öğle sıcağında güneş altında, 2 saat sonra ateşim çıktı, hastanelik oldum. Fırında geziyormuşsun gibi ortam. Paşa paşa içer d vitamini mi otururum. Vampirella gibi güneş gidene kadar evde saklanıyoruz yazın faydadan çok zararı var.
Kim Dedi. Sadece van Istanbulda oldugunu. Heryerdevar
Çok geçmiş olsun, yine de takip et kendini. Daha dün birinin aynı grip semptomlarıyla korona olduğunu öğrendim. Hafif geçirenlerdenmiş.Günaydın kızlar, durumlar nasıl sizlerde?
Ben grip oldum, baya baya gözüm sulanır, öksürürüm filan.
Korona değildir diye düşünüyorum, geçtiğimiz aylarda da böyle ağır grip olmuştum.
Evden kvmler için erzak alış-verişi, birkaç kez yalnız bisiklet sürme, çocuğu annemlere götürme ve geri alıp gelme, kedilere mama verme harici çıkmadım. :/
Çok geçmiş olsun, yine de takip et kendini. Daha dün birinin aynı grip semptomlarıyla korona olduğunu öğrendim. Hafif geçirenlerdenmiş.
Allah gecinden versin ama zaten eceli ile ölen için üç türlü ölüm şekli var: ya daha az yaygın olan beyin ölümü, ya da en yaygın olan diğer ikisi yani kardiyak arrest/kalp durması ve akciğer arrest / solunum durması.iste hepimiz ölecez ben artik yaslilar ölüyor kısminada inanmiyorum bugun elime bi ölüm belgesi gecti 44 yasindaydi hic bir seye inanamiyorum artik hayir yani kac yüz milyonluk dunyada bize denk gelmeside çok üzücü caresizce beklemek daha uzucu felaket tellalı gibi konusuyorum ama çok korkuyorum neye guvenecez ki bir guvencemizde yok hadi normal hayatta tabiki olecektik ama nezaman nasil öleceğiz bilmiyordur.Ama Simdi bakinca disari cikinca coronami olacaz vay yakandik nefes alamicaz bogularak olecez dusun dur delir
Ya yok dun bakanda Dedi on Dan fazla degil Dedi be her yerde oldugunu soyledi.ki var Ben kac sehirde duydum ve biliyorum 1500vaka sadece Istanbulda Vanda olurmu hicİran'a yakın diye Van'da karantina merkeze kuruldu, haberi nasıl dinlediyse birileri Van'da var diye yazıp çiziyorlar.
Ben de gribim ve kardeşlerim de grip çözemedimGünaydın kızlar, durumlar nasıl sizlerde?
Ben grip oldum, baya baya gözüm sulanır, öksürürüm filan.
Korona değildir diye düşünüyorum, geçtiğimiz aylarda da böyle ağır grip olmuştum.
Evden kvmler için erzak alış-verişi, birkaç kez yalnız bisiklet sürme, çocuğu annemlere götürme ve geri alıp gelme, kedilere mama verme harici çıkmadım. :/
Ya yok dun bakanda Dedi on Dan fazla degil Dedi be her yerde oldugunu soyledi.ki var Ben kac sehirde duydum ve biliyorum 1500vaka sadece Istanbulda Vanda olurmu hic
aslinda cozumlerden birisi bagisiklik kazanilmasi ama ingiltere bunu saldim cayira mevlam kayira yontemiyle yaptigi icin olmadi:) ilk once durumu kontrol altina alip vakalarin hastanelerin kapasitesine gore ilerlemesi lazim saglik sistemi cokmesin yayilimda kontrol altina alinsin turkiye bu konuda daha hesapli ilerliyorarkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
Aynen bende vandayimYa yok dun bakanda Dedi on Dan fazla degil Dedi be her yerde oldugunu soyledi.ki var Ben kac sehirde duydum ve biliyorum 1500vaka sadece Istanbulda Vanda olurmu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?