bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Çok sağol canım,kemik erimesi var menapoz sonrası çıkıyor maalesef.
Değerlerde yüksek çıktığı için iğne veriyorlar.
Annenede çok geçmişler olsun,yaş ilerleyince çıkıyor bu sıkıntılarda.

Gunaydin arkadaslar, onceki sayfalardz paylasildimi bilmiyorum ama bir de ben yazayim zarari olmaz. IBUPROFEN (advil, nurofen,...) kullanmayin agri kesici olarak. Fransasa ve italyada olen gençlerin ibuprofen kullandigi tespit edildi. Fransiz saglik bakani acikladi bunu.
Bize soyle dendi, normalde bir kronik hastalik icin kullaniyorsaniz doktorunuza danisin, kendiniz agrilariniz icin kullanmayin

Ben Mersinde yaşıyorum. Baharda falan geziyoruz tabi güneşte ama yazın acıyor ya. Baya güneş değen yer yanıp acıyor. Güneşlenmek için 50 faktöre falan ihtiyaç var, onda da kafanı kapatman lazım tepene güneş geçer çünkü. Geçen yaz gidiş dönüş bir yarım saat yürüdüm öğle sıcağında güneş altında, 2 saat sonra ateşim çıktı, hastanelik oldum. Fırında geziyormuşsun gibi ortam. Paşa paşa içer d vitamini mi otururum. Vampirella gibi güneş gidene kadar evde saklanıyoruz yazın faydadan çok zararı var.

arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
Bir de bakarsın onların amaçladığı ama başaramayıp vazgeçtiği modeli bu gidişle biz başarmışız :)

ALLAH vatanımızı milletimizi ve tüm insanları bu iletten kurtarsın inşallah. Hayat evde bir başka demek istiyorum bende. aslında sokakta çıkıp yürümek. sahilde bir simit yemek çay içmek ... öyle lüks şeylere hiç gerek yok çekirdek bile çıtlatmak çok güzel olurdu. Yıl 2020 ve tüm milletler olarak temizliği öğrendik. 90 lı yıllarda ki gibi herkesin tek bir konusu var korona! Savaş , siyaset, karşıt görüşler bir anda bitiverdi. Aile olarak her yer kapalı olduğu için uzun zaman sonra ilk kez masa etrafına toplanıp yemek yiyor muhabbet ediyoruz. Elimize telefon bile almıyoruz. herkes birbirini dinler , eğlenir haldeyiz. Annem yıllardır evde tek başına bırakıldığı için herkes işe gittiğinden bu günlerde çok kişi ile yaşamaya çalışıyor :)

Biz beyaz tenle oturdukça ten güneş görmedikçe yeteri kadar bronzlaşıp hassasiyet yitirmiyor.
Vaktinde bir güneş yanığı oldum, lisedeydim; onda bildiğin bir eşeklik edip güneşe direkt çıktım hastanelik oldum zaten. Ama seneler sonra işi kavradım; günlük belli dakikalarda güneş kremini sürüp çıkıp cildi alıştırmak gerekiyor, şapkanı da takacaksın bol da su içeceksin, terledikçe sileceksin. Terleyince mercek gibi oluyor o taneler, yüzü vb. bol bol sileceksin yani. Oturup öğle güneşinde 1 saat duramazsın zaten ama 5-10-15erli dakikalarda saat 3-4 civarı alıştırmaya başlarsın vücudu. Sonrası daha rahat gelişir. Ten koyulaştıkça, hassasiyet azalır.

Sonrasında yaz sonu bir hamam. Ohhh... :)

Çok geçmiş olsun, yine de takip et kendini. Daha dün birinin aynı grip semptomlarıyla korona olduğunu öğrendim. Hafif geçirenlerdenmiş.

Saglik bakani Van da vaka olarak 10 u gecik deģil one cikan sehirlerden deģil dedi. Soruldu kendisine dün.
Ki zaten heryerde var artik.

Çok geçmiş olsun, yine de takip et kendini. Daha dün birinin aynı grip semptomlarıyla korona olduğunu öğrendim. Hafif geçirenlerdenmiş.

Çok teşekkür ederim. Ateş yok, burun akıntısı, göz akıntısı ve öksürük olarak var... Evden çıkmıyorum, eşim mecbur işe gidiyor, onda da benim daha hafif halim var gibi. İnşallah değildir. Sigara kullanırım, beslenmem pek iyi değildir, kendime eziyet gibi beslenirim, spor pek yapmam, bi arada bisiklet zamanlarım tutar, onun harici klasik ev işleri arada... Korona filan olsa beni yıkar geçer diye düşünüyorum Allah korusun tabi, bilinmez.

bir akrabamin binasinda koronaviruslu 2 kişi cikmiş
simdi bu akrabamin esi ise gidip geliyordu
bu binada yasadigi icin is yerine gitmemesi gerekmez mi ?
yani binadakilere 14 gun karantina olmazmi?
bilgi amacli soruyorum

Allah gecinden versin ama zaten eceli ile ölen için üç türlü ölüm şekli var: ya daha az yaygın olan beyin ölümü, ya da en yaygın olan diğer ikisi yani kardiyak arrest/kalp durması ve akciğer arrest / solunum durması.

İran'a yakın diye Van'da karantina merkeze kuruldu, haberi nasıl dinlediyse birileri Van'da var diye yazıp çiziyorlar.
Ya yok dun bakanda Dedi on Dan fazla degil Dedi be her yerde oldugunu soyledi.ki var Ben kac sehirde duydum ve biliyorum 1500vaka sadece Istanbulda Vanda olurmu hic

Ben de gribim ve kardeşlerim de grip çözemedim

Ya yok dun bakanda Dedi on Dan fazla degil Dedi be her yerde oldugunu soyledi.ki var Ben kac sehirde duydum ve biliyorum 1500vaka sadece Istanbulda Vanda olurmu hic

abla hangi il olduğuna dair bir kaos olmaması için açıklama yapılmadı.

arkadaslar ingiltere bile karantinaya alinmis ki ingiltere herkes bagisiklik kazansin ölen ölsün kalan kalır mantigindaydi biz mahvolduk artik ölecez gözüyle bakmaya net bir şekilde başladım
aslinda cozumlerden birisi bagisiklik kazanilmasi ama ingiltere bunu saldim cayira mevlam kayira yontemiyle yaptigi icin olmadi:) ilk once durumu kontrol altina alip vakalarin hastanelerin kapasitesine gore ilerlemesi lazim saglik sistemi cokmesin yayilimda kontrol altina alinsin turkiye bu konuda daha hesapli ilerliyor

Aynen bende vandayim
Dikkat ettim konusmasina soruldu yani öne ćikan sehirlerdenmi diye
10 u gecik deģil dendi vaka olarak.
Ama hepsi pozitif vakami orasini blmiyorum.
Artan vaka yok yani van genelinde.
Heryere yayildi zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…