bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kızlar bizim mahalleyi şu temizleme araçlariyla temizleyip yikadilar hala disarida olan gerzek yaslilar vardi takim elbiseli bir adam gelip uyardı ve bi araba sürekli anons yapiyor evde kalın diye ama hala karsi binamdaki araç turning tarzi biyer açık ya kim gelecekse ben anlamadim

ama şöyle bir sey var daha virusun etkileri sonuclari ne hala bilinmiyor bilinen bir bağışıklıkta yok genc insan atlatiyor ama akcigerde tahribat bırakıyor ardindan bir daha olsa o ciğer onu kurtaramaz ki ben hic biyerde bağışıklık kazaniliyor diye duymadim

Dün bakan vanda var ama 10u geçmedi diye açık açık açık söyledi
Evet Gazeteciler özellikle vani sordular sanılan kadar çok değil dedi
Her yere yayıldı ilerde gizli tutulan konular hakkında da açıklama yapacaklarını söyledi

Temalıların temaslıları başladı diyor bakan , bu da ipin ucu kaçtı demek oluyor maalesef ..
Asıl ipin ucu kaçmasın diye en baştan beri yapılması gereken buydu bence ama kit yetersizdi.

Gerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canım

burda göreceklerdir ingilizce bilenler,çok rahatlatıcı yeniden enfekte etmemesi bir kez atlatınca ama ne yazık ki hayvanlar ustunde uygulanmış olması uzucu yine de.

Tek sorun atlatman gerekıyor ilkini yaşamak gerekıyor orası minnicik sorun
Anladım umarım hiç uğramaz bizlere de yaşamayız ben gribim yatıyorum evde izole ettim kendimi 2 gün oldu ateşlendim 40.2 yi gördüm ama düşüyor ateşim öksürük yok bulantı kusma var halsizlik.
Dün kanuniye gittim dolu burası dedi girişteki sağlık çalışanımız belirtileriniz neler dedi sıtma arada ateş baş ağrısı bulantı kusma dedim evde kendini izole et takip edin düşüyorsa korkmayın dedi içeri girerseniz içerisi corona ile dolu riske girmeyin dedi

Arkadaşlar inş.bizim ülkemizdede olmaz diyorlar ya öncelik gençleri tedavi ediyoruz yaşlılar ölüme terk ediliyor .Şu anda bazı ülkelerde öyle geçen bakanımız 25.000 yatak kapasitemiz var dedi .Bziim ülkemizde bu durumların yaşanmayacağına inanıyorum. Çünkü son zamanlarda sağlık sektöründe büyük gelişmeler var.Ben 4 ay önce doğum yaptım şehir hastanesinde riskli gebelikten. Çok hoşuma gitti her şey dört dörtlük yapılmıştı .Yemekleri falan güzeldi. Çarşafları sürekli değiştirmeye çalışıyorlardı.Sürekli kontrole 5 dr birlikte geliyordu.Büyük Oğlım da aynı apandisten ameliyat oldu 2 hafta sonra doğumumdan .Hep sağlıklı yiyecekler getirmişler hiç hazır ürün yoktu hep el emeği kek kurabiye meyve suyu eti tavuğu salatası..Yani gerçekten tebrik ettim inş.bu olaylardada alnının akıyla çıkar sağlık ekiplerimiz hastanelerimiz .

Zaten öksürük değil mi birinci belirti seninki enfeksiyon gibi sanki .Bence iyi yapmışsın zaten başka hastalığın varsa bide virüs kapsan vücut kaldırmaz

Kontrollu bulaş olmazsa seçim olması kaçılnılmaz ben de isterim olmasın ama her şey bize bağlı

Zaten öksürük değil mi birinci belirti seninki enfeksiyon gibi sanki .Bence iyi yapmışsın zaten başka hastalığın varsa bide virüs kapsan vücut kaldırmaz
Gribal sanırım öksürük yok canım cok şükür zaten sağlıkcımızda sordu öksürük nefes darlığı gögüs agrısı diye yok dedim
Ateşte yok dün geceden beri biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…