abla hangi il olduğuna dair bir kaos olmaması için açıklama yapılmadı.
Cok sukur artan vaka yokmusDün bakan vanda var ama 10u geçmedi diye açık açık açık söyledi
ama şöyle bir sey var daha virusun etkileri sonuclari ne hala bilinmiyor bilinen bir bağışıklıkta yok genc insan atlatiyor ama akcigerde tahribat bırakıyor ardindan bir daha olsa o ciğer onu kurtaramaz ki ben hic biyerde bağışıklık kazaniliyor diye duymadimaslinda cozumlerden birisi bagisiklik kazanilmasi ama ingiltere bunu saldim cayira mevlam kayira yontemiyle yaptigi icin olmadi:) ilk once durumu kontrol altina alip vakalarin hastanelerin kapasitesine gore ilerlemesi lazim saglik sistemi cokmesin yayilimda kontrol altina alinsin turkiye bu konuda daha hesapli ilerliyor
Evet Gazeteciler özellikle vani sordular sanılan kadar çok değil dediDün bakan vanda var ama 10u geçmedi diye açık açık açık söyledi
Asıl ipin ucu kaçmasın diye en baştan beri yapılması gereken buydu bence ama kit yetersizdi.Temalıların temaslıları başladı diyor bakan , bu da ipin ucu kaçtı demek oluyor maalesef ..
Gerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canımtek iyi haber yeniden enfekte olunmuyormuş bir kere atlatınca.
Tek sorun atlatman gerekıyor ilkini yaşamak gerekıyor orası minnicik sorunGerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canım
Gerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canım
Gerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canım
Anladım umarım hiç uğramaz bizlere de yaşamayız ben gribim yatıyorum evde izole ettim kendimi 2 gün oldu ateşlendim 40.2 yi gördüm ama düşüyor ateşim öksürük yok bulantı kusma var halsizlik.Tek sorun atlatman gerekıyor ilkini yaşamak gerekıyor orası minnicik sorun
Emin misiniz?tek iyi haber yeniden enfekte olunmuyormuş bir kere atlatınca.
Zaten öksürük değil mi birinci belirti seninki enfeksiyon gibi sanki .Bence iyi yapmışsın zaten başka hastalığın varsa bide virüs kapsan vücut kaldırmazAnladım umarım hiç uğramaz bizlere de yaşamayız ben gribim yatıyorum evde izole ettim kendimi 2 gün oldu ateşlendim 40.2 yi gördüm ama düşüyor ateşim öksürük yok bulantı kusma var halsizlik.
Dün kanuniye gittim dolu burası dedi girişteki sağlık çalışanımız belirtileriniz neler dedi sıtma arada ateş baş ağrısı bulantı kusma dedim evde kendini izole et takip edin düşüyorsa korkmayın dedi içeri girerseniz içerisi corona ile dolu riske girmeyin dedi
Kontrollu bulaş olmazsa seçim olması kaçılnılmaz ben de isterim olmasın ama her şey bize bağlıArkadaşlar inş.bizim ülkemizdede olmaz diyorlar ya öncelik gençleri tedavi ediyoruz yaşlılar ölüme terk ediliyor .Şu anda bazı ülkelerde öyle geçen bakanımız 25.000 yatak kapasitemiz var dedi .Bziim ülkemizde bu durumların yaşanmayacağına inanıyorum. Çünkü son zamanlarda sağlık sektöründe büyük gelişmeler var.Ben 4 ay önce doğum yaptım şehir hastanesinde riskli gebelikten. Çok hoşuma gitti her şey dört dörtlük yapılmıştı .Yemekleri falan güzeldi. Çarşafları sürekli değiştirmeye çalışıyorlardı.Sürekli kontrole 5 dr birlikte geliyordu.Büyük Oğlım da aynı apandisten ameliyat oldu 2 hafta sonra doğumumdan .Hep sağlıklı yiyecekler getirmişler hiç hazır ürün yoktu hep el emeği kek kurabiye meyve suyu eti tavuğu salatası..Yani gerçekten tebrik ettim inş.bu olaylardada alnının akıyla çıkar sağlık ekiplerimiz hastanelerimiz .
Gribal sanırım öksürük yok canım cok şükür zaten sağlıkcımızda sordu öksürük nefes darlığı gögüs agrısı diye yok dedimZaten öksürük değil mi birinci belirti seninki enfeksiyon gibi sanki .Bence iyi yapmışsın zaten başka hastalığın varsa bide virüs kapsan vücut kaldırmaz
Tekrar enfekte olan hasta örnekleri var yalnızGerçekten bu doğrumu eğer doğru ise çok iyimiş canım
Bencede yapilmasinnabla hangi il olduğuna dair bir kaos olmaması için açıklama yapılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?