bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evdeki 3 kişinin grip olması normal mi ya djjdjd ama minik ateşli hayır hepımız corona mı gecırıyoruz acaba ama bizimki hafif geçiyor

Zatürre oldugumda da rahattım ondan coronayı dusundum

Geçmiş olsun. Bende de bir haftadır süren gıcık şeklinde bir boğaz ağrısı ve kuru öksürük var, arada bir burun akıntısı ve gözlerimde sulanma oluyor, ne azalıyor ne çoğalıyor.

sanirim insandan insana gecerken mutasyona ugramasi bekleniyor oyuzden kontrollu gitmek isteniyor mutasyona ugrarsa zararlari daha az olucak

Kontrollu bulaş olmazsa seçim olması kaçılnılmaz ben de isterim olmasın ama her şey bize bağlı
Evet almanya haklı hedefimiz kontrollü bulaşmasını sağlamak diyordu bir anda herkese değilde kademe kademe yayarak diyordu .O zaman hastaneler kaldırır inş.

Dün kardeşimi hastaneye kaldırdık küçücük çocuk resmen panik bozukluk sahibi oldu taşikardisi vardı baya 18 yaşında çocuk
#kovid-19 #EvdeKal

İnsanların hakkına girme

Bilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.

Bilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.
3 gün önce eczaneye gittim adamin tanıdığı geldi sakın sağlık ocagina gitmeyin karantinada dedi saglik ocagida yolun karsisinda ve adam tanidigina soyledi bana degil yani o saglik ocağından ilac almaya illaki o eczaneye geldiler ben pabik atak gecirip kendimi dezenfektana boğdum ama bilmeyen ne yapacak işte

Kati uygulayın..
Eğer bulunduğunuz ilde henuz tespit edilen vaka olmadığını aciklarlarsa, herkes iyice salar.
1 kişi bile varsa, olur size 1000 kişi.
Orada var burada yok diye dusunmeden tedbiri elden bırakmayın
Dün ki açıklamada bakan gayet açık bir şekilde herkes kendi ohal ini ilan etsin dedi, daha ne desin?

Bizim burda var ama mecbur gidiyoruz markete. Siz idare edebiliyorsaniz edin. Tekirdağ'da da olma ihtimali var sonuçta.

Allah aşkına bana o konuşmayı veya bunla ilgili haberi bulur musunuz ? Ben mi kaçırdım ?
Bende duydum konuşma değilde gazeteci sordu Van a İran dan gizli kaçmalar mı var orda sayı fazla tarzında bir şey sordu. O da var ama sayısı 10 u geçmez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…