Geçmiş olsun. Bende de bir haftadır süren gıcık şeklinde bir boğaz ağrısı ve kuru öksürük var, arada bir burun akıntısı ve gözlerimde sulanma oluyor, ne azalıyor ne çoğalıyor.Günaydın kızlar, durumlar nasıl sizlerde?
Ben grip oldum, baya baya gözüm sulanır, öksürürüm filan.
Korona değildir diye düşünüyorum, geçtiğimiz aylarda da böyle ağır grip olmuştum.
Evden kvmler için erzak alış-verişi, birkaç kez yalnız bisiklet sürme, çocuğu annemlere götürme ve geri alıp gelme, kedilere mama verme harici çıkmadım. :/
sanirim insandan insana gecerken mutasyona ugramasi bekleniyor oyuzden kontrollu gitmek isteniyor mutasyona ugrarsa zararlari daha az olucakama şöyle bir sey var daha virusun etkileri sonuclari ne hala bilinmiyor bilinen bir bağışıklıkta yok genc insan atlatiyor ama akcigerde tahribat bırakıyor ardindan bir daha olsa o ciğer onu kurtaramaz ki ben hic biyerde bağışıklık kazaniliyor diye duymadim
Dün bakan vanda var ama 10u geçmedi diye açık açık açık söyledi
Evet almanya haklı hedefimiz kontrollü bulaşmasını sağlamak diyordu bir anda herkese değilde kademe kademe yayarak diyordu .O zaman hastaneler kaldırır inş.Kontrollu bulaş olmazsa seçim olması kaçılnılmaz ben de isterim olmasın ama her şey bize bağlı
Atayim atabilirsem dunku aciklamayi saniyesiyle :)Allah aşkına bana o konuşmayı veya bunla ilgili haberi bulur musunuz ? Ben mi kaçırdım ?
Tekirdağ'da var gitme zaten orda oraya gitmenin mantığı ne ki?Yolda yakalanma riskin de fazla otur oturduğun yerde bence :)
Asi konusunda da destek vereceklerini söyledi üniversitelere davet gitmiş çok sevindim
31:40'taKazen abi.. gozden kaçirmis olabilirsin
Daha farkli sekilde atamadim ama bu dakikada bahsediyor
Bnde merK ediyorum tekirdağ dayım hic yerel basında çıkmıyor, en azindan şehrimizi bilsekTekirdag'da oldugu kesin mi?
Bakan dediki her yerde var genelde var dedi kaçış ancak dizimizi kırıp oturmak da zaman kazanalıöTekirdag'da oldugu kesin mi?
Insallah canim bakalim neler goreceğizAsi konusunda da destek vereceklerini söyledi üniversitelere davet gitmiş çok sevindim
3 gün önce eczaneye gittim adamin tanıdığı geldi sakın sağlık ocagina gitmeyin karantinada dedi saglik ocagida yolun karsisinda ve adam tanidigina soyledi bana degil yani o saglik ocağından ilac almaya illaki o eczaneye geldiler ben pabik atak gecirip kendimi dezenfektana boğdum ama bilmeyen ne yapacak işteBilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.
Bilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.
Bilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.
Bizim burda var ama mecbur gidiyoruz markete. Siz idare edebiliyorsaniz edin. Tekirdağ'da da olma ihtimali var sonuçta.Bilsek daha kati uygulariz izolasyonu. Ben eczane ve markete kontrollu gittim. Bilsem gider miyim? Evde ne bulursam.
Bende duydum konuşma değilde gazeteci sordu Van a İran dan gizli kaçmalar mı var orda sayı fazla tarzında bir şey sordu. O da var ama sayısı 10 u geçmez dedi.Allah aşkına bana o konuşmayı veya bunla ilgili haberi bulur musunuz ? Ben mi kaçırdım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?