- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Var okuyun haberlerde yaziiAllah aşkına bana o konuşmayı veya bunla ilgili haberi bulur musunuz ? Ben mi kaçırdım ?
Çok iyi inşallah kısa sürede olumlu dönüş olurEttim dün sonuç bekliyorum
Canım Erzurum da halamların karşı apartmanda tamda bu dediğin gibi bir durum oldu. Umreden gelenlerde çıkmış polis gelip bütün apartmanı karantina için doktora götürmüş. Boşaltılan apartmanada giriş çıkış yasak önünde polis bekliyor. Büyük ihtimalle dezenfektan yapılacak.bir akrabamin binasinda koronaviruslu 2 kişi cikmiş
simdi bu akrabamin esi ise gidip geliyordu
bu binada yasadigi icin is yerine gitmemesi gerekmez mi ?
yani binadakilere 14 gun karantina olmazmi?
bilgi amacli soruyorum
Çok sağol derincim,randevum vardı mecburum gitmeye.
Kemik erimesi var onun için 6 ayda bir iğne olmak zorundayım,değerlerim yüksek çıkıyor.
Sanada çok geçmiş olsun vtaminlerle filan geçirmeye çalışacaksın.
Öksürük için bal zencefil limon çok işe yarıyor,yada 1 bardak sütün içine 1 tatlı kaşığı nişasta kat pişir içinede bal katabilirsin hem göğsü yumuşatıyor hemde öksürüğe iyi geliyor.
Burnun içnde tuzlu su yapıp burnuna çekebilirsin.
Calisan insnalar kendi ohalini nasil ilan edecek,özel sektör var toplu taşımayla gitmek zorunda olanlar var. Zaten bu kişiler yolda belde kaparsa otomatikman günde 10 dan fazla kisiye bulastitacak. Yazik ki o insanlar hicbir sekilde koruyamıyor kendiniKati uygulayın..
Eğer bulunduğunuz ilde henuz tespit edilen vaka olmadığını aciklarlarsa, herkes iyice salar.
1 kişi bile varsa, olur size 1000 kişi.
Orada var burada yok diye dusunmeden tedbiri elden bırakmayın
Dün ki açıklamada bakan gayet açık bir şekilde herkes kendi ohal ini ilan etsin dedi, daha ne desin?
Ateşiniz var mı?
onlarin apartmani kimse bosaltmadi polis falanda gelmedi henuzCanım Erzurum da halamların karşı apartmanda tamda bu dediğin gibi bir durum oldu. Umreden gelenlerde çıkmış polis gelip bütün apartmanı karantina için doktora götürmüş. Boşaltılan apartmanada giriş çıkış yasak önünde polis bekliyor. Büyük ihtimalle dezenfektan yapılacak.
Ne güzel bir günaydın oldu.Bana moral kaynağı olan sevgili dostlarım günaydın.
Bugün buralarda oldukça sisli bir hava var. Size yine bulutlu bir havada çektiğim bir gün doğumu resmi ve kır çiçekleri gönderiyorum; gününüzün iyi geçmesi dileği ile..
.Eki Görüntüle 2608338 Eki Görüntüle 2608340
Hatırı kalmasın bu kedicik de Günaydın diyormuş sizlere:
Eki Görüntüle 2608341
Var okuyun haberlerde yazii
Normal bir grip gibi seyrediyor onlarda hastalaniyorlar tedaviyle atlatiyorlar ve tabiki negativ cikiyor sonucBu iyileşenler diye yazdıkları mesela önce pozitif test çıkıp sonra negatif mi çıkıyor sonuç?
bilemedim
Ortama yabancı oluyorlar ilk günlerde doğal olarak.Sizle evime gelen pofuduğu da paylaşayım, geçen gün söylemiştim "Bi kuş mu alsam napsam?" diye, aldık:
Eki Görüntüle 2608342
Seviyoruz ediyoruz, Corona günlerinde evde bir can daha oldu.
Az ürkek yabani tabi, nasıl alışacak bilmiyoruz.
Bildirmeleri lazım temas olmuştur. Gerçi bildirmeye de gerek yok aynı aile gibi apartmandaonlarin apartmani kimse bosaltmadi polis falanda gelmedi henuz
karakolumu aramalari gerekiyoBildirmeleri lazım temas olmuştur. Gerçi bildirmeye de gerek yok aynı aile gibi apartmanda
Ne güzel şekillendirmişsiniz, elinize sağlık.Eki Görüntüle 2608374
Corona sağolsun yeni hobim ekşi mayalı ekmek yapmak.
Annem zaten dışarıdan ekmek almıyordu. Evde canım sıkılmasın diye bu sefer bende yaptım.
Cok gecmis olsun sana da ablacim.
Tavsiyelerini uyguluycam. Bugun eaime zencefil aldirayim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?