bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İple bıyık almayı öğrenin. Ben bir kaç deneme sonrası öğrendim. İlk başta sanki elektrik vereceklermiş gibi bir korkum oluyor ama sonra alışıyorum. Hatta öncesinde buz koymak da mantıklı. Ağda bantlarını ben daha önce bacaklarım için denemiştim, tüm kıl köklerim morarmıştı. Nokta nokta morluktan sonra başka cesaret edemedim.

karakolumu aramalari gerekiyo
dun site yonetimi kapiya bir yazi asmis hastalik vardir diye okadar.
simdi bu arkadasin esi ise nasil gidecek ?
Test yapmadan gitmesi çokta sağlıklı değil. Belki kendi bağışıklık sistemi güçlü onda belirti olmaz ama dışarı çıktığında yolda, iş yerinde temasta bulunduğu birine geçip onda ölüme neden olabilir. Kendileri de diyorlar artık yurt dışı teması falan kalmadı diye. Onun için herkesin evde durması lazım. Kendileri sağlık kuruluşunu arasınlar apartmanda vaka görüldü ne yapmalıyız. Yönetici de ayrı kafada aslında onun arayıp haber vermesi lazım. Büyük ihtimalle kimsede belirti olmadığı için yoktur gözüyle bakıyorlar.

Nereden duydunuz bunu?? Adres verin, Haluk Levent açıklama yaptı. Yalan diye! Devlet isim istiyor hangi hastahane?
Kimse açıklamak istemez çünkü hemen soruşturma açılıyor. Devlette çalışanlara beş adet maske verildiğini ve imza karşılığı verildiğini arkadaşlardan biliyorum. Kaç kişi internetten kampanya başlattı. Hemen yalan demeden önce hangi nedenlerle insanlar çalıştığı kurumu sosyal medyada şikayet edemez onu düşünmek lazım.

Burada kimse takmıyor ha korona falan.
Millat fellik fellik geziyor.
Bi de doğuda kar malum 5 ay yolları kapatıyor.
Şimdi de bahar geldi. Tutabilene askolsun

Muhtesem anlatim ayakta alkısliyorum suan

Allah iyiligini versin sesli güldüm

Yaşlılara sokağa çıkma yasağı Onlar virüsü yayıyor diye değil,zor atlattıkları için verildi.Maalesef kimileri dalga konusu yapmış.Videolara alan ,dalga geçenler,kandıranlar olmuş.Çoğu bilmemiş yasağı otobüs bile almamış.Hastane işi varmış,yürüyerek geldim diyorBir de marifet gibi paylaşılmış sosyal medyada. Yazık .Yaşayabilirsek bizler de yaşlanacağız.Çevrenizde görürseniz sokakta yaşlı,hemen kızmayın ,makul bir dille anlatın,çoğu çocuk gibi.

O gencin hakkında yasal işlem başlamadı mı, dün gördüm dedenin korkusu hala hafızamda

Valla üniversite hariç hep burda yaşadım bana güneş kremi fayda etmiyor. 50 faktör kullanıyorum hep ona rağmen yaz sonu marsık gibiyim bronz falan değil böyle 3 aydır yıkanmamışım gibi bir karalık, gerçekten bezdim. Kızım doğduğunda pamuk gibiydi. Şimdi yanımda bakıyorum baya buğday tenli olmuş 4 ay sonra zenci karası olacak biliyorum. Biz herşeyi denedik en güzeli akşam 6 gibi çıkmak. Denize de 4ten önce gitmiyoruz. Tenimiz şöyle alıştı ama yanık olmuyoruz artık. Kremi tekrarlamasan bile kırmızılaşmıyorsun. Başka türlü alışılmıyor. Zaten %60 nemle hissedilen 42 derece olunca sadece klimayla düzeyli ilişki yaşamak istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…