bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Son 1 ayda umreden 50 bin insan dondu, ilk donen grup karantinaya bile alinmadi.
Bu insanlar turkiyenin heryerine dagildi.
Heryerde vardir o yuzden..
Yakınımda duymasam da varmış gibi davranıyorum, bizi bu hastalıktan tedbirimiz koruyacak, gerisi önemli değil...

Kendi ohalimi iş sebebiyle deldim bugün kendime ceza olarak ellerimi 1567 kere daha yıkayacağım.

Gelirken sokakları gezerek arabayla geldim. Bir önceki ohal delişime kıyasla ortalik sakin. Hava soğuk ve erken saat olmasınin etkisi mi? Çıkınca göreceğim.

Iki fırin gordum içlerinde tek müşteri, dışarı da ise bir metre olmasa da bizim toplum için şaşırtıcı bir mesafe vardı.

Sağlık ocağının girişinde aynı uzaklıkta iki kişi görüldü. Biri muhtemel sağlık görevlisi ( Herkes maskeli eldivenli kim kimdir çözemedim.) diğerinin ateşini ölçüp içeri aldı.

Dedelere şöyle bir baktım; azalma var. Bir kişi gördüm fakat o da elinde ekmek koşturuyordu. Dedelere de ayrı üzüldüm.

Gördüğüm birkaç marketin içinde insanlar vardı fakat aralıklı duruyorlardı. Küçük bir bakkalın dışında da iki kişi uzaktan uzağa konuşuyorlardı. (İsmaiiiiiiilll abiiiiiii/ Mecnuuuuuuun mod on!)

Bir tek halı ya da yolluk da olabilir satan bir bey gördüm. Halilar transitin içinde, kendisi eldiven maskeliydi. Seyyar halıcı ne ola ki?

Şimdi kurumumda izole haldeyim. Kendi ohalimden çıkıp kurum sahibinin ohaline misafirliğe gelmis gibiyim.

Missisim Istabul'dan bildirdi.

belki oyuzden dunku aciklama yapildi genclerde cok yuz buldu sizde oturun deniliyor o videoyu izledim simariklikdan baska birsey degil yapilan ustelik amcada ne kadar sakin cevap veriyor

Ankara emniyet müdürlüğü almış evinden

InsAllah yüklü bir maddi ceza ve hapis cezası alır, Benim okul döneminde kendini polis, asker jandarma savcı vs gösterip (kurum zedeleme) kandirmak(dolandirmak) ağır suçlardı InsAllah bununla yargilanir

InsAllah yüklü bir maddi ceza ve hapis cezası alır, Benim okul döneminde kendini polis, asker jandarma savcı vs gösterip (kurum zedeleme) kandirmak(dolandirmak) ağır suçlardı InsAllah bununla yargilanir
Peki simdi cezaevinden suclulari çıkarma gibi bişey gündemde nasil cezaevine atacaklar

Ben de az önce izledim o videoyu amcaya çok üzüldüm; çok üzgün, mahçup, dışlanmış gibi hisseden bir hali vardı. Kötü davranmayalım yaşlılara, güzellikle anlatalım. Bu yasak onları korumak için var, psikolojilerini bozup onları hasta edelim diye değil.

Ne olmuş, bilmiyorum ben.

Çok iyi olmuş içim soğudu biraz. Gece yatmadan hemen önce gördüm videoyu yatamadım sonra, çok üzüldüm
Her şeyin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Amcaların üzerine su atanlar da yakalanmali. Benim babama yapsalar onları parçalamak isterdim kim bilir onların çocukları nasıl sinir oldu. Kadıköy, Arnavutköy sahilinde gezen tozan bir şeyler içen sanki sırf yaşlılar. Kamp sandalyesini alan sahile koşmuş.

İlaveten devletin maaşlı memurunu kaymakamıni bakanıni şu zor zamanlarda fuzuli yere meşgul etmekten de yargılanmalı..

Devlet enerjisini bir de bunlar için harcıyor

Peki simdi cezaevinden suclulari çıkarma gibi bişey gündemde nasil cezaevine atacaklar
O da ayri bir olay. Ne yapalim o zaman millet birbirini ben polisim savciyim diye kandirsin korkan korktugu ile kalsin. Yazık o dedenin çoluk çocuğu yok mu? Bu yaştan sonra kendini rezil olmuş hissediyordur inşAllah o genç hak ettiğini bulur

Kızlar şöyle bir haber var, inşallah doğru değildir.
Ya da amaaan zaten sınırlar kapalı, şimdi Çin düşünsün.

Çin'e yakınlığıyla bilinen ve İngilizce yayın yapan Global Times'ın haberine göre; Yunnan'dan Shandong'a otobüsle dönen bir kişi hayatını kaybetti ve yapılan testte Hanta Virüsü'nün pozitif olduğu belirlendi. Otobüsteki diğer 32 yolcuya da test yapıldı.

Ay valla kendi dedem falan geldi aklıma, içim acıdı

Hepimiz yaşanacağız bir gün, babamız dedemiz var, hiç kimsenin hakkı yok böyle insanları rezil etmeye üzmeye, yaşlılara çıkmayın diyoruz evet ama belki kimsesi yok belki bir rahatsızlığı var. Polisler belediye görevlileri bile ne kadar düzgünce davranıyor gorduklerinde arabaya alıp evine kadar bırakıyorlar, ihtiyaçlarını gideriyorlar ben gerçekten çok üzüldüm umarım bunu yapan ne olduğu belirsiz serseri iyi bir ceza alır.

Videoyu bilen varsa atabilir mi

Aynen öyle ben de nefret ediyorum yaşlıların böyle dalga malzemesi yapılmasından. Önce sokaklarda gezen genç olup cahil beyinli olanları toplasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…