- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Yakınımda duymasam da varmış gibi davranıyorum, bizi bu hastalıktan tedbirimiz koruyacak, gerisi önemli değil...Son 1 ayda umreden 50 bin insan dondu, ilk donen grup karantinaya bile alinmadi.
Bu insanlar turkiyenin heryerine dagildi.
Heryerde vardir o yuzden..
Çok üzüldüm buna, yazık günah ya. Tamam kızıyoruz ama kendi iyilikleri için kızıyoruz, bu insanları korkutmaya, alay etmeye kimsenin hakkı yok. Resmen hedef tahtasına yerleşti yaşlılar.
belki oyuzden dunku aciklama yapildi genclerde cok yuz buldu sizde oturun deniliyor o videoyu izledim simariklikdan baska birsey degil yapilan ustelik amcada ne kadar sakin cevap veriyorYaşlılara sokağa çıkma yasağı Onlar virüsü yayıyor diye değil,zor atlattıkları için verildi.Maalesef kimileri dalga konusu yapmış.Videolara alan ,dalga geçenler,kandıranlar olmuş.Çoğu bilmemiş yasağı otobüs bile almamış.Hastane işi varmış,yürüyerek geldim diyorBir de marifet gibi paylaşılmış sosyal medyada. Yazık .Yaşayabilirsek bizler de yaşlanacağız.Çevrenizde görürseniz sokakta yaşlı,hemen kızmayın ,makul bir dille anlatın,çoğu çocuk gibi.
O gencin hakkında yasal işlem başlamadı mı, dün gördüm dedenin korkusu hala hafızamda
Ankara emniyet müdürlüğü almış evinden
Ankara emniyet müdürlüğü almış evinden
Kaymakam ziyaret etmiş, Bakanla görüntülu görüşmüş
Peki simdi cezaevinden suclulari çıkarma gibi bişey gündemde nasil cezaevine atacaklarInsAllah yüklü bir maddi ceza ve hapis cezası alır, Benim okul döneminde kendini polis, asker jandarma savcı vs gösterip (kurum zedeleme) kandirmak(dolandirmak) ağır suçlardı InsAllah bununla yargilanir
Ay valla kendi dedem falan geldi aklıma, içim acıdıÇok iyi olmuş içim soğudu biraz. Gece yatmadan hemen önce gördüm videoyu yatamadım sonra, çok üzüldüm
Ne olmuş, bilmiyorum ben.InsAllah yüklü bir maddi ceza ve hapis cezası alır, Benim okul döneminde kendini polis, asker jandarma savcı vs gösterip (kurum zedeleme) kandirmak(dolandirmak) ağır suçlardı InsAllah bununla yargilanir
Her şeyin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Amcaların üzerine su atanlar da yakalanmali. Benim babama yapsalar onları parçalamak isterdim kim bilir onların çocukları nasıl sinir oldu. Kadıköy, Arnavutköy sahilinde gezen tozan bir şeyler içen sanki sırf yaşlılar. Kamp sandalyesini alan sahile koşmuş.Çok iyi olmuş içim soğudu biraz. Gece yatmadan hemen önce gördüm videoyu yatamadım sonra, çok üzüldüm
InsAllah yüklü bir maddi ceza ve hapis cezası alır, Benim okul döneminde kendini polis, asker jandarma savcı vs gösterip (kurum zedeleme) kandirmak(dolandirmak) ağır suçlardı InsAllah bununla yargilanir
O da ayri bir olay. Ne yapalim o zaman millet birbirini ben polisim savciyim diye kandirsin korkan korktugu ile kalsin. Yazık o dedenin çoluk çocuğu yok mu? Bu yaştan sonra kendini rezil olmuş hissediyordurPeki simdi cezaevinden suclulari çıkarma gibi bişey gündemde nasil cezaevine atacaklar
Daha irdelense neler çıkacak, korku yaratma , kişinin itibarını zedeleme..İlaveten devletin maaşlı memurunu kaymakamıni bakanıni şu zor zamanlarda fuzuli yere meşgul etmekten de yargılanmalı..
Devlet enerjisini bir de bunlar için harcıyor
Ay valla kendi dedem falan geldi aklıma, içim acıdı
Videoyu bilen varsa atabilir miHepimiz yaşanacağız bir gün, babamız dedemiz var, hiç kimsenin hakkı yok böyle insanları rezil etmeye üzmeye, yaşlılara çıkmayın diyoruz evet ama belki kimsesi yok belki bir rahatsızlığı var. Polisler belediye görevlileri bile ne kadar düzgünce davranıyor gorduklerinde arabaya alıp evine kadar bırakıyorlar, ihtiyaçlarını gideriyorlar ben gerçekten çok üzüldüm umarım bunu yapan ne olduğu belirsiz serseri iyi bir ceza alır.
Her şeyin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Amcaların üzerine su atanlar da yakalanmali. Benim babama yapsalar onları parçalamak isterdim kim bilir onların çocukları nasıl sinir oldu. Kadıköy, Arnavutköy sahilinde gezen tozan bir şeyler içen sanki sırf yaşlılar. Kamp sandalyesini alan sahile koşmuş.
65+ bir dedeyi genç biri ben polisim diye korkuttu. Dede hastaneden gelmiş zaten yaşlı olduğu için otobüste almamışNe olmuş, bilmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?