bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Adamın gözleri dolu dolu otobüs almadı beni diyor, kim bilir nereden nereye yürüdü
Yaaa cok uzuldum yazik falan filan diyor bide dalga gecer gibi serefsiz kopek ha ben bu hakareti yazdim diye ban yiyeceksem yiyim yoksa icim sogumayacak. 65 yas ustunun sokaga cikmasi yasaklamasi iyi olmadi tamam o duraktan inip bos bos o duraga kadar gidip tekrar donenlere iyi oldu ama yapacaksa ya tamamen sokaga cikma yasagi yapacaklar di okullar kapatildi anne baba calisiyor oldu mi boyle yasak ama bu insanlar evde tek yasiyordur mecbur ekmegini suyunu alicak bu yasta hastaneye mecbur gidicekler yaptiklari ic degil hastaligi olanlara yasak islemeyecek rahat rahat gidip gelecekler olmaz boyle gencler de bokunu cikartmislar yazik degil mi amcaya bizim babamiz da olabirdi bu amca cok uzuldum

Adamın gözleri dolu dolu otobüs almadı beni diyor, kim bilir nereden nereye yürüdü
Yazık günah ya en çok kurunun yanındaki yaşlara üzülüyorum bir yanda masumlar bir yanda bıçak çekecek kadar beyinsiz mahluklar. Allahım yardım etsin şu günleri atlatalm istiyorum sadece.

Yasaklar tedbirler yerinde güzel ama gerektiği durumda insiyatif kullanılabilmeli, amca polislerle konuşup izin almış zaten. Hastaneye gitmesi gerekiyormuş. Gidip evinde ziyaret etmiş kaymakam, iç işleri bakanıyla da telefonda görüşmüş gayet yüzü gülüyordu içim rahatladı o yüzden. İnşallah abartmamayı öğreniriz artık millet olarak böyle mahçup anadolu insanları sokak serserilerinin diline dolanmasın asla dayanamıyorum

Yazık günah ya en çok kurunun yanındaki yaşlara üzülüyorum bir yanda masumlar bir yanda bıçak çekecek kadar beyinsiz mahluklar. Allahım yardım etsin şu günleri atlatalm istiyorum sadece.

Aynen öyle bir tarafta sağa sola bıçak sallayıp polisin suratına tükürenler, bir tarafta da böyle mahçup yaşlı dedeler nineler. Böyle saçma sapan görüntüleyip sırf beğeni almak için insanları mahçup etmenin cezası olur inşallah olacağına inanıyorum ben.

Bemde cok zoruma gitti

Kiyamam ya icim acidi, gozlerim doldu. Yanimda olsaydi elini oper, bu densiz adina ozur dilerdim o amcadan .

Bu alinan karar onlarin iyiligi icin, onlari korumak icin. Ama bizim beyni kit insanimiz bunu bile anlayamiyor. Bu karari yaslilar coronavirusu yayiyormus gibi algilayan cok oldu. Dalga gecmeler, ustlerine su dokmeler.

Elzem ihtiyac olmadikca genci, yaslisi kimse evden cikmamali..

Aslında kadın erkek farkı yok. Bizim ülkede durumu bilmiyorum ama erkeklerde D vitamin eksikliği daha da fazla çıkabiliyormuş. Kadınlarda daha çok dikkat ediliyor çünkü menopoz sonrası kemik erimesi görülüyor kadınlarda. Evet bağışıklık için önemli.
D vitamini için güneşten yararlanmak lazım ama UV ışınları zararlı, UV ışınlarının yoğun olduğu öğle saatlerinde aslında güneşten kaçınmak lazım.

Bu olayi kizim anlatti az once uzulerek,ben gormemistim.
Ben onlar ve o amcalara su atanlar hakkinda islem yapilmasini istiyorum,insallahta yapilir.
Herkes tiynetini gosteriyor iste,korona oncesi neysen,korona sirasinda da o sun.
Bunlar da boyle terbiyesiz insanlarmis...

Benim d vitamini yerlerde. En son 19 du.
Sonra 3 ay suresince haftada 1 olmak kaydia hap aldim 39 a cikti.
Bir iki ay sonra yine 19 a dustu. Boyle hizli dusmesi normal mi bilmiyorum ama sanirim surekli takviye almam gerek ki normal duzeylerde sabit kalsin.

Ya daha Korona ile ilgili terimlere yeni alışıyorduk. RNA DNA hepsi çorbayken Hanta nedir?

Bu nerenin virüsü, hangi organa saldırıyor? Sirke iyi gelir mi? Kaç derece kolonya kullanacağız?
Kafamda deli sorular...

O kadar çok yaşlı vurgusu yapıldı ki okuduğunu anlamada zaten zorlanan tipler yaşlıların risk altında olduğunu bu yüzden korumamız gerektiğini anlayacağına yaşlılardan hastalık bulaşıyor gibi düşündü. Zaten dezavantajlı grupta olan yaşlıları iyice üzdük, yıprattık, depresyona soktuk, bunu yapmaya da devam ediyoruz. Şimdi de genç vurgusu yapmaya başladılar, bakalım. Bence bunun çözümü bu değil ama hayırlısı.

Çok haklısınız. Bu konuşmaların sırası değil derken ben karşı tarafı kastettim . Sizi değil. Aksine bizlerin konuşması lazım. sizin konuşmanız lazım.
Yani yetkililerin bu komik tartışmaları artık kesmesi ve görevlerini olması gerektiği şekilde yapması lazım.
söylediğiniz herşey çok doğru. Gelişmemiş 3. Dünya ülkeleriyle çevriliyiz. Onların ( o ülkelerin ) verilerine hiçbirşekilde güven olmaz. Bizimkinde de bariz test sayısı eksikliği var. Gerekli tarama sayısının yakınında bile değiliz.

Son düzenleme:

çok uzuluyorum ben de yaşlılarımıza, hepimiz aslında onlar için evden çıkmıyoruz, ama bu zorbalığı onlara yaşatmaya hakkımız yok, ustune su atmak,korkutmak ne demek, yazıktır. alay malzemesi olmayı haketmiyorlar. sanki biz hiç 75 yaşına falan gelmiycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…