bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir sürü tiye alan gırgır video izledim .Ama orada yaşlılar kendi istekleriyle oynamış hem kendileride eğlenmiş.Bu videoda resmen yalan söylemiş dalga geçiyor. Neyse dedenin gönlünü almışlar evini ziyaret etmiş başkanlar. Hoş oda olmamış belki virüs görürdünüz dedenin evine ..Telefon yeterdi aslında

Vurgudaki maksat yaşlılarımızı korumakti.İnsanlarin bunu anlayamamalari hiç normal değil.Edebi ahlakı da devlet mi öğretecek

Mesajı görünce benim de içim rahatladı. O gençlere de gerekli cezayı uygularlar inşallah.

Bu amcayla alay eden pisliğe ne ceza verildi kizlar bilen var mi? İnsallah caydirici bi ceza verirler baska bi gencte yapmaya cesaret edemez. Pislik ya.
Daha yeni gördüm videoyu cok üzgünüm

Benim karsi komsum cok yasli bi kadin ogluyla kaliyor beyin kanamasi gecirip uzun bi sure hastanede kaldi smdun mecburiyetten markete gitmek zorunda kaldim coplerimi de dokucem baktim kapisina cop koymus korkmus disari cikmaya alio copunu attim yeter ki cikmasin ben atarim copunu yaparim alisverisini

Cok gecmis olsun sana da ablacim.
Tavsiyelerini uyguluycam. Bugun eaime zencefil aldirayim da.
Geçmiş olsun. İmkanınız varsa doktorunuza zencefili bir danışın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum ama zencefilin bağışıklık sistemini güçlendirdiği ateş düşürücü özelliği olduğu biliniyor (bu yüzden grip çaylarında kullanılıyor) ancak içinde iburifendeki etken madde bulunuyormuş ve virüsün akciğere tutunma ihtimalini arttırabiliyormuş, bu yüzden önerilmiyor.

Bu dedeye yapılan ne ya tamam diyorum dışarı çıkmasınlar ama üzüldüm adama
Bunlar hakkında soruşturma dava falan açsalar
Yazık be adama

Benim apartmanımda da çok yaşlı insan var. Evden de çıkmıyorlar. Çocukları, torunları yurt dışında/şehir dışında olanlar var. Onların kapılarını çaldım alışverişlerini yapabileceğimi, ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi söyledim; numaramı verdim. O kadar mutlu oluyorlar ki, dua ediyorlar, iyi dileklerde bulunuyorlar. Bir insanı mutlu etmek yerine üzmek ve aşağılamaktan ne zevk alıyorlar anlamak güç.

adam diyor ki lütfen il bilgisi vermeyin biri ağzından alıyor bilgiyi başlıyor yaygaraya...

hadi Van'ı boşaltın şimdi olmayan yerlere de yayın...
Her yerde var ki onu da söylüyor. Bu il bilgisi verilmemesini ben de doğru bulmuyorum bu aşamada, zaten bir yerde tek vaka bile yeter. İnsanlar oradan oraya gittikçe bulaş oranı artacak herkes olduğu yerde kalsın.

Cok iyi yapmissiniz ben mecbur kalmadikca cikmiyorum ama ciktigimda denk gelirlerse tabiki yardim ederim karsi komsumun oglu aksam geliyor kapiya birakmisti alisverisini oglu yapiyor sıkıntı olmuyor apartmanda yanliz kalan yok olursa bizde yardim ederiz kesinlikle

Çok doğru söylüyorsunuz bu ayrıştırmaktan başka şeye yaramıyor, insanlar paniklemesin diye yaşlı vurgusu yapıldı, ki o da saçma da, bu sefer iyice rahatlattı bir kesimi bu açıklamalar.

ip işkence geliyor bana, ağda bantları iyi aslında bu konuda. Parça büyük olmayacak, bütün dudağa yapıştırmayacaksınız, önce bir taraf sonra diğer taraf, sonra ortası. Çekerken de deriyi germek lazım. Aynı bölgeye iki defadan fazla yapıştırılmayacak, üçüncüde morarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…