Bir sürü tiye alan gırgır video izledim .Ama orada yaşlılar kendi istekleriyle oynamış hem kendileride eğlenmiş.Bu videoda resmen yalan söylemiş dalga geçiyor. Neyse dedenin gönlünü almışlar evini ziyaret etmiş başkanlar. Hoş oda olmamış belki virüs görürdünüz dedenin evine ..Telefon yeterdi aslındaBu olayi kizim anlatti az once uzulerek,ben gormemistim.
Ben onlar ve o amcalara su atanlar hakkinda islem yapilmasini istiyorum,insallahta yapilir.
Herkes tiynetini gosteriyor iste,korona oncesi neysen,korona sirasinda da o sun.
Bunlar da boyle terbiyesiz insanlarmis...
O kadar çok yaşlı vurgusu yapıldı ki okuduğunu anlamada zaten zorlanan tipler yaşlıların risk altında olduğunu bu yüzden korumamız gerektiğini anlayacağına yaşlılardan hastalık bulaşıyor gibi düşündü. Zaten dezavantajlı grupta olan yaşlıları iyice üzdük, yıprattık, depresyona soktuk, bunu yapmaya da devam ediyoruz. Şimdi de genç vurgusu yapmaya başladılar, bakalım. Bence bunun çözümü bu değil ama hayırlısı.
Yasaklar tedbirler yerinde güzel ama gerektiği durumda insiyatif kullanılabilmeli, amca polislerle konuşup izin almış zaten. Hastaneye gitmesi gerekiyormuş. Gidip evinde ziyaret etmiş kaymakam, iç işleri bakanıyla da telefonda görüşmüş gayet yüzü gülüyordu içim rahatladı o yüzden. İnşallah abartmamayı öğreniriz artık millet olarak böyle mahçup anadolu insanları sokak serserilerinin diline dolanmasın asla dayanamıyorum
Tertemiz delirmek istiyorum şuanKemirgenlerden bulaşıyormuş bu da.
Benim karsi komsum cok yasli bi kadin ogluyla kaliyor beyin kanamasi gecirip uzun bi sure hastanede kaldi smdun mecburiyetten markete gitmek zorunda kaldim coplerimi de dokucem baktim kapisina cop koymus korkmus disari cikmayaBu olayi kizim anlatti az once uzulerek,ben gormemistim.
Ben onlar ve o amcalara su atanlar hakkinda islem yapilmasini istiyorum,insallahta yapilir.
Herkes tiynetini gosteriyor iste,korona oncesi neysen,korona sirasinda da o sun.
Bunlar da boyle terbiyesiz insanlarmis...
Geçmiş olsun. İmkanınız varsa doktorunuza zencefili bir danışın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum ama zencefilin bağışıklık sistemini güçlendirdiği ateş düşürücü özelliği olduğu biliniyor (bu yüzden grip çaylarında kullanılıyor) ancak içinde iburifendeki etken madde bulunuyormuş ve virüsün akciğere tutunma ihtimalini arttırabiliyormuş, bu yüzden önerilmiyor.Cok gecmis olsun sana da ablacim.
Tavsiyelerini uyguluycam. Bugun eaime zencefil aldirayim da.
Hey yavrum hey tarihe bak
Benim karsi komsum cok yasli bi kadin ogluyla kaliyor beyin kanamasi gecirip uzun bi sure hastanede kaldi smdun mecburiyetten markete gitmek zorunda kaldim coplerimi de dokucem baktim kapisina cop koymus korkmus disari cikmayaalio copunu attim yeter ki cikmasin ben atarim copunu yaparim alisverisini
Her yerde var ki onu da söylüyor. Bu il bilgisi verilmemesini ben de doğru bulmuyorum bu aşamada, zaten bir yerde tek vaka bile yeter. İnsanlar oradan oraya gittikçe bulaş oranı artacak herkes olduğu yerde kalsın.adam diyor ki lütfen il bilgisi vermeyin biri ağzından alıyor bilgiyi başlıyor yaygaraya...
hadi Van'ı boşaltın şimdi olmayan yerlere de yayın...
Cok iyi yapmissiniz ben mecbur kalmadikca cikmiyorum ama ciktigimda denk gelirlerse tabiki yardim ederim karsi komsumun oglu aksam geliyor kapiya birakmisti alisverisini oglu yapiyor sıkıntı olmuyor apartmanda yanliz kalan yok olursa bizde yardim ederiz kesinlikleBenim apartmanımda da çok yaşlı insan var. Evden de çıkmıyorlar. Çocukları, torunları yurt dışında/şehir dışında olanlar var. Onların kapılarını çaldım alışverişlerini yapabileceğimi, ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi söyledim; numaramı verdim. O kadar mutlu oluyorlar ki, dua ediyorlar, iyi dileklerde bulunuyorlar. Bir insanı mutlu etmek yerine üzmek ve aşağılamaktan ne zevk alıyorlar anlamak güç.
Babama benziyor
Adamın gözleri dolu dolu otobüs almadı beni diyor, kim bilir nereden nereye yürüdü
O kadar çok yaşlı vurgusu yapıldı ki okuduğunu anlamada zaten zorlanan tipler yaşlıların risk altında olduğunu bu yüzden korumamız gerektiğini anlayacağına yaşlılardan hastalık bulaşıyor gibi düşündü. Zaten dezavantajlı grupta olan yaşlıları iyice üzdük, yıprattık, depresyona soktuk, bunu yapmaya da devam ediyoruz. Şimdi de genç vurgusu yapmaya başladılar, bakalım. Bence bunun çözümü bu değil ama hayırlısı.
ip işkence geliyor bana, ağda bantları iyi aslında bu konuda. Parça büyük olmayacak, bütün dudağa yapıştırmayacaksınız, önce bir taraf sonra diğer taraf, sonra ortası. Çekerken de deriyi germek lazım. Aynı bölgeye iki defadan fazla yapıştırılmayacak, üçüncüde morarıyor.İple bıyık almayı öğrenin. Ben bir kaç deneme sonrası öğrendim. İlk başta sanki elektrik vereceklermiş gibi bir korkum oluyor ama sonra alışıyorum. Hatta öncesinde buz koymak da mantıklı. Ağda bantlarını ben daha önce bacaklarım için denemiştim, tüm kıl köklerim morarmıştı. Nokta nokta morluktan sonra başka cesaret edemedim.
nasıl çocuk yetiştirmek bu. Milli eğitimin zihniyetine bak.Ya gerçekten hayret ediyorum, bizim devlet okullarımızda bunlar mı gösteriliyor bunlar mı öğretiliyor? Dün idam yayınladılar bugün de bunu mu gostermisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?