...
nasıl çocuk yetiştirmek bu. Milli eğitimin zihniyetine bak.
Çok doğru söylüyorsunuz bu ayrıştırmaktan başka şeye yaramıyor, insanlar paniklemesin diye yaşlı vurgusu yapıldı, ki o da saçma da, bu sefer iyice rahatlattı bir kesimi bu açıklamalar.
İnsanlar paniklemesin ama salmasınlar da. Hee nasılsa yaşlılar ölüyormuş bize bir şey olmaz her gün pekmez yiyoruz diye düşünen gençler türedi, genç vurgusu biraz da bundan yapılmaya başladı tabi.
Şu Vuhan marketini hala kapatmadılar mı?
91 yaşında bir kişi ölmüş 2 tane 50 ile 60 yaş aralığında vefat eden var geri kalanlar 61 yaş ve üzeri dedi.Yaşlılara yazık. Ama bu işin böyle olacağını bildim ben. İnsanlar yaşlı nefretinden haberdar değiller galiba. Zaten bizim ülkede çok değil azıcık bile öngörünüz aklınız olursa çok mutsuz olursunuz.
Resmî açıklama ciddiyetsiz. “ Ölenler Yaşlı “
Sayı söyle kaç yaş üstünden bahsediyorsun.
Algılar cehennemi.
Ben yoktan dert çıkarırım çok isterseKız seni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
Yak valla 2020 yılı felaketler yılı:)Çin'den şimdi de hantavirüs çıktı
Korona virüsün dünyaya yayıldığı Çin'den bir virüs daha çıktı. Yunnan eyaletinde otobüsle seyahat eden bir kişinin hantavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ve otobüsteki 32 kişinin karantinaya alındığı öğrenildi.
Çin'den şimdi de hantavirüs çıktı
Korona virüsün dünyaya yayıldığı Çin'den bir virüs daha çıktı. Yunnan eyaletinde otobüsle seyahat eden bir kişinin hantavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ve otobüsteki 32 kişinin karantinaya alındığı öğrenildi.
Mesala kelle paça kokoreç şırdan gibi :))Cine bir aşçı gönderip Türk yemeklerini tanıtmak lazim
Eba asıyor kesiyor hiç acımıyorYenı neler oldu yaa ne gostermiş meb acaba
Meb ebada zaten sınıfta kaldı bana göre
Ikinci kez yakalananlar var diyorlar.Bu virüse yakalandıktan sonra bağışıklık kazanılıyor mu
kemirgenlerin diskisindan geciyormus insandan insana bulasicilik yokmusÇin'den şimdi de hantavirüs çıktı
Sakiiinnn:)))İşte bu algı yaratma durumları artık midemi bulandırıyor, her neyse durum anlatsınlar ve kenara çekilsinler istiyorum artık herkes kendi beyniyle kapasitesiyle ne anlıyorsa anlasın. Bulmaca çözüyoruz resmen her açıklama sonrası fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?