bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
vucudu yeterli antikor uretmeyen kisilerde ikinci kez oluyormus

benim D vitamini yerlerde doktorun verdiği damlaları kullanıyım bari

almanyada yatay seyre gecmis yukselme yokmus 1 haftalik onlemle oldu diyorlar
Daha dun 4 bin kusur yeni vaka vardi Almanya'da. Ne ara yatay seyre gecmis Bugun 1000 kusur. Belki bugunden sonra dusus olur. Umarim dedikleri dogrudur.

Benim bulundugum ulkede 875 vaka var suan. Bir onceki gun 100 kusur artti. Dun 73 artti. Asagi dogru gidiyor gibi.. Bakalim bugun ne olacak. Umarim dunden daha az olur.

Cine bir aşçı gönderip Türk yemeklerini tanıtmak lazim
Bütün mutfaklardan bu tarz enfeksiyonlar çıkar.
mers deve etinden bulaşmıştı.
deli dana büyük baş hayvanlardan
Şarbon büyük ve küçük baş hayvanlardan
Kuş gribi kuşlardan.
hele de bizim mutfak bize de denk gelebilirdi. Sucuktan buna benzer bir salgın başlamayacağını nerden biliyorsunuz.

az once okudum hatta 2 haftaya normal hayata donulebilcegini soylemisler

vucudu yeterli antikor uretmeyen kisilerde ikinci kez oluyormus
Antikor dediniz de dün seyrettiğim bir video geldi aklıma, İtalya olması lazım 59 yaşında bir kadın Corona oluyor, tedavi sonrası atlatıyor, evinde nekahat dönemindeymiş şu anda, yerel mi artık yoksa ülkenin bilindik bir tv kanalı mı bilmiyorum, kadının evinin oraya gidip uzaktan çekim yapmışlar, telefon aracılığıyla da röportaj.
Tedavi gördüğü hastane antikorlarından diğer hastalarda yararlansın diye kan bağışı yapmasını istemiş, bu da bir çözüm yolu olur mu bilemiyorum ama enfekte olup hastalığı yenenlerin antikorlarını kullanacak sanırım İtalya.

Ya gerçekten hayret ediyorum, bizim devlet okullarımızda bunlar mı gösteriliyor bunlar mı öğretiliyor? Dün idam yayınladılar bugün de bunu mu gostermisler?
Tarihteki önemli şahsiyetlerin anlatıldı kısa videolar bunlar ders değil, ders aralarında ya da boşluklarda gösteriliyor sanırım .
Kilometre taşları adı altında nette bir çok video var. Dün Einstein videosu yayınlandı.

Mune

Ne desek siyaset olacak, o yüzden yorum yapmıyorum teşekkürler bilgi için :)

Heh süper tam da izlediğim video üzerine destekleyici bir haber olmuş, o kadar çok video izledim ki, o videoyu bulsam da eklesem buraya, hem belki umut olur insanlara.
İyileşenlerin antikorları umarım çözüm olur.

Kafayı yiyeceğim sanırım ben artık

Daha Turkiye'de yeni basladi.
Bizim burda da ilk vaka 29 subatta cikti. Ama hep cevre ulkelerde vardi oyuzden esimle biz dikkatli davranmaya basladik. Cunku ulkeler arasi sinir yok girenin cikanin haddi hesabi yok. Buraya sicramasi an meselesiydi. Zaten ilk vaka da italya tatilinden donen birinde cikti. Hemen onlemlerimizi almaya basladik. Bugun itibariyle tam 24 gundur bu stresi yasiyoruz.

Ilk ciktigi zaman cok kotu oldum, agla agla bir hal oldum.. Ama sonra kabullendim. Tabi tedirginlik hala devam ediyor. Cok zor bir surec yasiyoruz tum dunya olarak. Nezaman kontrol altina alinir suan icin muamma. Çin bile onca sert onleme karsi ancak 2.5 ayda kontrol altina alabildiyse bu salgini, bizim yolumuz baya uzun diye dusunuyorum.. Rabbim heminizin yardimcisi olsun.

cikis noktasi orasi oldugundan daha uzun surmesi dogal aslinda

Balkonumdayım amacım sadece bir sigara icmek (yanlis biliyorum ama.bagimliyim.nokta)ama bu manzara bana rakı masası kurduracak (hayatim boyunca agzima surmedim) yaw.Gene disardalar düne göre tek degisen bir tavuk dönercimiz vardı seyyar ,kendisi bugun yok ama basini bekleyen tayfa dönercimizi yasatmak adina ayni yerdeler.Ne denilir bilemiyorum artik.Izmir adina cok üzülüyorum duyuyoruz artik cevremizden şu da koronaymış bu da koronaymış gibi seyler.Offf.icim gene daraldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…