- 24 Mart 2020
- 146
- 298
- 53
- 36
Ikinci kez yakalananlar var diyorlar.
Yazın bitecek demelerinin sebebi D vitaminin den kaynakliymis. D vitamini düşük olanın bağışıklık sistemi düşük oluyormuş. Yazın da D vitamini alabileceğimiz icin hastalığa yakalanma olayımız azalacakmış diye dinledim. Zaten türkiye de çoğu özellikle kadin 'ın hatta bol güneşli olmasına rağmen akdeniz bölgesindeki kadınların D vitamini düşük.
Normal değil mi neden kafayı yiyorsun ki ama artık en azından senın hücrelerin için tanıdık olacak bu durumKafayı yiyeceğim sanırım ben artık
Daha dun 4 bin kusur yeni vaka vardi Almanya'da. Ne ara yatay seyre gecmisalmanyada yatay seyre gecmis yukselme yokmus 1 haftalik onlemle oldu diyorlar
Her seferinde aynı şiddetle geçmiyordur umarımNormal değil mi neden kafayı yiyorsun ki ama artık en azından senın hücrelerin için tanıdık olacak bu durum
Sakin olunn su çiçeği değil ki bu
3 de gecırırız 4 te gecırebılırız
Bütün mutfaklardan bu tarz enfeksiyonlar çıkar.Cine bir aşçı gönderip Türk yemeklerini tanıtmak lazim
az once okudum hatta 2 haftaya normal hayata donulebilcegini soylemislerDaha dun 4 bin kusur yeni vaka vardi Almanya'da. Ne ara yatay seyre gecmisBugun 1000 kusur. Belki bugunden sonra dusus olur. Umarim dedikleri dogrudur.
Benim bulundugum ulkede 875 vaka var suan. Bir onceki gun 100 kusur artti. Dun 73 artti. Asagi dogru gidiyor gibi.. Bakalim bugun ne olacak. Umarim dunden daha az olur.
Yanı dusunmuyorum çünkü bunu kendi bagısıklık sistemiyle ilkinde atlatan insan sayısı daha fazlaHer seferinde aynı şiddetle geçmiyordur umarım
Umarım çünkü ben ailecek yakalanıp atlattığımızı düşünüyorumYanı dusunmuyorum çünkü bunu kendi bagısıklık sistemiyle ilkinde atlatan insan sayısı daha fazla
Antikor dediniz de dün seyrettiğim bir video geldi aklıma, İtalya olması lazım 59 yaşında bir kadın Corona oluyor, tedavi sonrası atlatıyor, evinde nekahat dönemindeymiş şu anda, yerel mi artık yoksa ülkenin bilindik bir tv kanalı mı bilmiyorum, kadının evinin oraya gidip uzaktan çekim yapmışlar, telefon aracılığıyla da röportaj.vucudu yeterli antikor uretmeyen kisilerde ikinci kez oluyormus
Tarihteki önemli şahsiyetlerin anlatıldı kısa videolar bunlar ders değil, ders aralarında ya da boşluklarda gösteriliyor sanırım .Ya gerçekten hayret ediyorum, bizim devlet okullarımızda bunlar mı gösteriliyor bunlar mı öğretiliyor? Dün idam yayınladılar bugün de bunu mu gostermisler?
Tarihteki önemli şahsiyetlerin anlatıldı kısa videolar bunlar ders değil, ders aralarında ya da boşluklarda gösteriliyor sanırım .
Kilometre taşları adı altında nette bir çok video var. Dün Einstein videosu yayınlandı.
Heh süper tam da izlediğim video üzerine destekleyici bir haber olmuş, o kadar çok video izledim ki, o videoyu bulsam da eklesem buraya, hem belki umut olur insanlara.Koronavirüs: ABD'li uzmanlar, hastalara iyileşenlerin kanını vermeyi öneriyor
Koronavirüsten iyileşen hastaların kanının, Kovid-19’dan korunmak için hayati öneme sahip geçici bir yöntem olarak kullanılabileceğini öneren yeni bir araştırma yayımlandı. Araştırmacılar yayımlanan makalelerinde, yeni koronavirüsten iyileşen hastaların kanından hazırlanacak serumların içinde...www.independentturkish.com
Mune
Kafayı yiyeceğim sanırım ben artık
Evet ben de sabah okumustum. Ama dun 4 bin olunca yatay seyir gibi gelmedi. Belki bundan sonra dususe gecer..az once okudum hatta 2 haftaya normal hayata donulebilcegini soylemisler
cikis noktasi orasi oldugundan daha uzun surmesi dogal aslindaDaha Turkiye'de yeni basladi.
Bizim burda da ilk vaka 29 subatta cikti. Ama hep cevre ulkelerde vardi oyuzden esimle biz dikkatli davranmaya basladik. Cunku ulkeler arasi sinir yok girenin cikanin haddi hesabi yok. Buraya sicramasi an meselesiydi. Zaten ilk vaka da italya tatilinden donen birinde cikti. Hemen onlemlerimizi almaya basladik. Bugun itibariyle tam 24 gundur bu stresi yasiyoruz.
Ilk ciktigi zaman cok kotu oldum, agla agla bir hal oldum.. Ama sonra kabullendim. Tabi tedirginlik hala devam ediyor. Cok zor bir surec yasiyoruz tum dunya olarak. Nezaman kontrol altina alinir suan icin muamma. Çin bile onca sert onleme karsi ancak 2.5 ayda kontrol altina alabildiyse bu salgini, bizim yolumuz baya uzun diye dusunuyorum..Rabbim heminizin yardimcisi olsun.
carsamba gunu net aciklancakmis sanirim iyi haberlere ihtiyac var artikEvet ben de sabah okumustum. Ama dun 4 bin olunca yatay seyir gibi gelmedi. Belki bundan sonra dususe gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?