- 18 Ekim 2018
- 8.217
- 34.060
- 548
Belki de bu kadın ileride Henrietta Lacks gibi anılacak. Çok heyecanlandım şu durumdaAntikor dediniz de dün seyrettiğim bir video geldi aklıma, İtalya olması lazım 59 yaşında bir kadın Corona oluyor, tedavi sonrası atlatıyor, evinde nekahat dönemindeymiş şu anda, yerel mi artık yoksa ülkenin bilindik bir tv kanalı mı bilmiyorum, kadının evinin oraya gidip uzaktan çekim yapmışlar, telefon aracılığıyla da röportaj.
Tedavi gördüğü hastane antikorlarından diğer hastalarda yararlansın diye kan bağışı yapmasını istemiş, bu da bir çözüm yolu olur mu bilemiyorum ama enfekte olup hastalığı yenenlerin antikorlarını kullanacak sanırım İtalya.
Siyasi olarak değil genel kültür olarak düşünebiliriz .Ne desek siyaset olacak, o yüzden yorum yapmıyorum teşekkürler bilgi için :)
Videoyu buldum, @Vander buldum buldum :)))Belki de bu kadın ileride Henrietta Lacks gibi anılacak. Çok heyecanlandım şu durumda
Antikor dediniz de dün seyrettiğim bir video geldi aklıma, İtalya olması lazım 59 yaşında bir kadın Corona oluyor, tedavi sonrası atlatıyor, evinde nekahat dönemindeymiş şu anda, yerel mi artık yoksa ülkenin bilindik bir tv kanalı mı bilmiyorum, kadının evinin oraya gidip uzaktan çekim yapmışlar, telefon aracılığıyla da röportaj.
Tedavi gördüğü hastane antikorlarından diğer hastalarda yararlansın diye kan bağışı yapmasını istemiş, bu da bir çözüm yolu olur mu bilemiyorum ama enfekte olup hastalığı yenenlerin antikorlarını kullanacak sanırım İtalya.
Bende 3 haftadır gribim bi türlü geçmedi arada durumunu yazarmısın benim ateşim yokGünaydın kızlar, durumlar nasıl sizlerde?
Ben grip oldum, baya baya gözüm sulanır, öksürürüm filan.
Korona değildir diye düşünüyorum, geçtiğimiz aylarda da böyle ağır grip olmuştum.
Evden kvmler için erzak alış-verişi, birkaç kez yalnız bisiklet sürme, çocuğu annemlere götürme ve geri alıp gelme, kedilere mama verme harici çıkmadım. :/
Sosyal medya iyice yozlaştırmış üzücü çok üzücü. Sırf orda burda story atmak için bile sabah akşam gezenler var. Ne diyim bazı şeyler için çok geç artık. Yinede bir umudum vardı biz birbirine kenetlenen güclü bir milletiz diyordum oda yalan olduAynen öyle bir tarafta sağa sola bıçak sallayıp polisin suratına tükürenler, bir tarafta da böyle mahçup yaşlı dedeler nineler. Böyle saçma sapan görüntüleyip sırf beğeni almak için insanları mahçup etmenin cezası olur inşallah olacağına inanıyorum ben.
O kadarını bilemem, aramızda sağlıkçılar var belki onlar bilimsel kısmını anlatır, ben şu sıralar deli gibi virüsle ilgili ne kadar video varsa izliyorum, biraz merak biraz acaba dünyada bu salgın için neler yapılıyor, bizlere yararı olacak bir bilgi yakalar mıyım diye seyrediyorum, sabaha kadar video izlemekten gözlerim pörtlüyorMantıklı ancak kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar ne olacak, onların testleri itina ile yapılabilecek mi, zaman olacak mı? Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz vallahi. Herkes herkesle kan kardeşi olacak. :)
Mantıklı ancak kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar ne olacak, onların testleri itina ile yapılabilecek mi, zaman olacak mı? Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz vallahi. Herkes herkesle kan kardeşi olacak. :)
Mantıklı ancak kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar ne olacak, onların testleri itina ile yapılabilecek mi, zaman olacak mı? Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz vallahi. Herkes herkesle kan kardeşi olacak. :)
3 haftadır gribiniz geçmediyse corona değildir herhalde demi. Simdi nasılsınızBende 3 haftadır gribim bi türlü geçmedi arada durumunu yazarmısın benim ateşim yok
Bende 3 haftadır gribim bi türlü geçmedi arada durumunu yazarmısın benim ateşim yok
Kadın iştah kaybı diyor ancak ben iştah kaybım oldugunda hasta olduguma inanırım ckdkdkdkYazayım, ateşim yok, yorgunluğum bir miktar var ama ağrılı ve yatak döşek yatacak şekilde değil, biraz halsizim sadece. Burun ve göz akıntım, göz-yüz şişliği ve öksürüğüm var.
İlaç kullanıyorum halsizlik var öksürük üşüme bogaz agrısı inş değil imdir3 haftadır gribiniz geçmediyse corona değildir herhalde demi. Simdi nasılsınız
Evet bende biraz baktım ama insandan insana gecmiyormus o yüzden korona gibi bir felaket olmaz diye düşünüyorumNur topu gibi yeni virüsümüz olduÇin de yeni bir virüs daha çıkmış. Hanta birkaç haber sitesi vermiş. İdda şuan Çin den resmi bir açıklama yok
3 haftadir nasil hic düzelme olmadi mi?İlaç kullanıyorum halsizlik var öksürük üşüme bogaz agrısı inş değil imdir
Neyse iki kez olmuş da zaten antikor kandan ayrıştırılıp serum yapılıp öyle verılmıyor mu?
Ondan dolayı sorun olmaz diye dusunuyorum
Kadın iştah kaybı diyor ancak ben iştah kaybım oldugunda hasta olduguma inanırım ckdkdkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?