bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Belki de bu kadın ileride Henrietta Lacks gibi anılacak. Çok heyecanlandım şu durumda

Ne desek siyaset olacak, o yüzden yorum yapmıyorum teşekkürler bilgi için :)
Siyasi olarak değil genel kültür olarak düşünebiliriz .
Hangi sınıf derslerinin işlendiği zaman diliminde yayınlandı bilmiyorum.

Nur topu gibi yeni virüsümüz oldu Çin de yeni bir virüs daha çıkmış. Hanta birkaç haber sitesi vermiş. İdda şuan Çin den resmi bir açıklama yok

Mantıklı ancak kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar ne olacak, onların testleri itina ile yapılabilecek mi, zaman olacak mı? Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz vallahi. Herkes herkesle kan kardeşi olacak. :)

Bende 3 haftadır gribim bi türlü geçmedi arada durumunu yazarmısın benim ateşim yok

Sağlık çalışanlarına psikolojik destek sunabilecek bir başka kurum:

Sosyal medya iyice yozlaştırmış üzücü çok üzücü. Sırf orda burda story atmak için bile sabah akşam gezenler var. Ne diyim bazı şeyler için çok geç artık. Yinede bir umudum vardı biz birbirine kenetlenen güclü bir milletiz diyordum oda yalan oldu

Mantıklı ancak kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar ne olacak, onların testleri itina ile yapılabilecek mi, zaman olacak mı? Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz vallahi. Herkes herkesle kan kardeşi olacak. :)
O kadarını bilemem, aramızda sağlıkçılar var belki onlar bilimsel kısmını anlatır, ben şu sıralar deli gibi virüsle ilgili ne kadar video varsa izliyorum, biraz merak biraz acaba dünyada bu salgın için neler yapılıyor, bizlere yararı olacak bir bilgi yakalar mıyım diye seyrediyorum, sabaha kadar video izlemekten gözlerim pörtlüyor
Şu salgını ülkece sağlıkla atlatırsak daha bana zombi virüsü deseler vız gelir, sarımsak soğanla öldürürüm zombisini de vampirini de :)))

Neyse iki kez olmuş da zaten antikor kandan ayrıştırılıp serum yapılıp öyle verılmıyor mu?
Ondan dolayı sorun olmaz diye dusunuyorum

Şimdi hastaneden kontrolden geldim giderken hep bi korku içindeydim. Allaha şükür bebeğim iyi lakin işin ciddiyetini bugün daha net anladım.
Hastane bombostu doktorumun bugün ki 4. Hastasıydım. O koca koridorda sadece tek başına beklemek başlı basina beni ürkütmüştü. Kontrolümüz bitti çıkarken acilden çıkma dedi
Yok ön kapıdan çıkacağım da neden hocam dedim acil girisi kapatıldı karantina var dedi.
O an ki korkuyu anlatamam hadi ben eve gidiyorum ama o doktor saati dolana kadar ve HERGUN HERGUN orada...
Ben bu adamın hakkını nasıl oderim bilemedim ...
Gerçekten de sağlık çalışanlarımızın değerini bilelim. Eve gelince emin olun içim parçalandı.Allahim onları başımızdan eksik etmesin sağlık versin

Bende 3 haftadır gribim bi türlü geçmedi arada durumunu yazarmısın benim ateşim yok

Yazayım, ateşim yok, yorgunluğum bir miktar var ama ağrılı ve yatak döşek yatacak şekilde değil, biraz halsizim sadece. Burun ve göz akıntım, göz-yüz şişliği ve öksürüğüm var.

Tek sorun kısa süreki bagısıklık olması o kadından daha çok olması lazım işte

Neyse iki kez olmuş da zaten antikor kandan ayrıştırılıp serum yapılıp öyle verılmıyor mu?
Ondan dolayı sorun olmaz diye dusunuyorum

Ben direkt kan bağışı olarak düşündüm, serum olarak düşünmedim. Onun işlenişi nasıldır bilmiyorum hiç.
Kadından alırlar kanı, içirirler vişne suyunu yedirirler dalağı, alırlar kanı, içirirler vişne suyunu yedirirler dalağı. Benim mantık bu.

Kadın iştah kaybı diyor ancak ben iştah kaybım oldugunda hasta olduguma inanırım ckdkdkdk

Bugün sporcular ve hastalığa yakalanmış diğer bazı insanlar semptomları anlatıyordu haberde, en çok bahsedilen tat alma duygusunda bozukluk, tat alamama, ağızda kötü bir tat kalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…