Nasıl sevindim anlatamam. Aah bi de yüzlerini gösterseler haberlerde. Gençliğin yüz karaları diye haber yapsınlar.
Eki Görüntüle 2608511
Hepsini tutuklarlar.
Önemli olan bu değil.
Nasıl böyle davranır? Hangi cesaretle? Kim yetiştirdi bunu?
Eki Görüntüle 2608511
Hepsini tutuklarlar.
Önemli olan bu değil.
Nasıl böyle davranır? Hangi cesaretle? Kim yetiştirdi bunu?
Ohh icimin yaglari eridi pislik medya maymunlari ilgisiz kopek insaallah tum turkiyeye rezil olursunNasıl sevindim anlatamam. Aah bi de yüzlerini gösterseler haberlerde. Gençliğin yüz karaları diye haber yapsınlar.
Geçmiş olsun. İmkanınız varsa doktorunuza zencefili bir danışın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum ama zencefilin bağışıklık sistemini güçlendirdiği ateş düşürücü özelliği olduğu biliniyor (bu yüzden grip çaylarında kullanılıyor) ancak içinde iburifendeki etken madde bulunuyormuş ve virüsün akciğere tutunma ihtimalini arttırabiliyormuş, bu yüzden önerilmiyor.
Kolonyagimi dokmus allah'ım dayanamiyorumİşin en kötüsü ne biliyor musun kafasına kolonya döktükleri amca zihinsel engelli ya da bir hastalığı varmış, tanıyanlar böyle söylüyor ki davranışlarından ben de öyle olduğunu düşündüm. Allah bildiği gibi yapsın bunları
Yok galiba varsa da onlar için dünyayı yakarlar eminim bu tipler ama başkasına saygıları yok işte.. çok takipçileri var. Dalga gecenleri. Amca korkusundan bir şey yapamıyor belki de dovmesinden korkuyor.Bunlar nasıl insan, anneleri babaları dedeleri yok mu, nasıl yapabiliyorlar böyle birşeyi? Mizah bu mu yani?
Ne gibi video?Kizlar ya WhatsApp da bana çok kötü videolar geldi, bilen var mi
Bana da geldi iki taneKizlar ya WhatsApp da bana çok kötü videolar geldi, bilen var mi
Nasıl video larKizlar ya WhatsApp da bana çok kötü videolar geldi, bilen var mi
Ne videosuNe gibi video?
2 ay sonra bayram olacak.Bırak el öpmeyi bu gidişle bayramlaşmaya bile gidemeyeceğiz anne babamıza bileEl öpme geleneği de virüs sayesinde ölecek ufff değme keyfime. Biz de yoktur el öpme , eş tarafında var. Senden beş yaş büyüktür ama merhaba der bir bakarsın el ağzının önünde . Suratına şöyle gerinip bir Osmanlı tıkadı patlatasım geliyor bu tür insanların.
Bana da geldi iki tane
Aman gözünüzü seveyim atmayın buraya ,yeterince içimiz karardı zatenBana da geldi iki tane
Nasıl videolar?Bana da geldi iki tane
2 ay sonra bayram olacak.Bırak el öpmeyi bu gidişle bayramlaşmaya bile gidemeyeceğiz anne babamıza bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?