bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasıl sevindim anlatamam. Aah bi de yüzlerini gösterseler haberlerde. Gençliğin yüz karaları diye haber yapsınlar.

Ben zaten şu an virüsü falan unuttum
Zaten gençler için yaşlılar böyle değersiz ve kıymetsiz ise, bırakalım gururları kırılmadan ölsünler.
Asıl virüs ahlakımızdaymış, görüyoruz..

Eki Görüntüle 2608511

Hepsini tutuklarlar.
Önemli olan bu değil.
Nasıl böyle davranır? Hangi cesaretle? Kim yetiştirdi bunu?

Evet işte benim zoruma giden de bu. 26 yaşındayım benim yanımda yaşlı bir tek anneannem vardı, şu koltuktan kalk bu koltuğa geç bile demedik ya ne ben ne başka bir akrabam, denmez, yaşlıdır saygı duyulur sevgi duyulur eli öpülür. Bunları kim yetiştiriyor kim bu haddi veriyor

Eki Görüntüle 2608511

Hepsini tutuklarlar.
Önemli olan bu değil.
Nasıl böyle davranır? Hangi cesaretle? Kim yetiştirdi bunu?

İşin en kötüsü ne biliyor musun kafasına kolonya döktükleri amca zihinsel engelli ya da bir hastalığı varmış, tanıyanlar böyle söylüyor ki davranışlarından ben de öyle olduğunu düşündüm. Allah bildiği gibi yapsın bunları

Ben de zencefil vucut isisini arttiriyor diye biliyorum ama. Yanlis da biliyor olabilirim. Suan doktora gitme sansim yok. Riske atmayayim o zaman. Cok tesekkur ederim.

Kizlar ya WhatsApp da bana çok kötü videolar geldi, bilen var mi

Kolonyagimi dokmus allah'ım dayanamiyorum

Bunlar nasıl insan, anneleri babaları dedeleri yok mu, nasıl yapabiliyorlar böyle birşeyi? Mizah bu mu yani?
Yok galiba varsa da onlar için dünyayı yakarlar eminim bu tipler ama başkasına saygıları yok işte.. çok takipçileri var. Dalga gecenleri. Amca korkusundan bir şey yapamıyor belki de dovmesinden korkuyor.

El öpme geleneği de virüs sayesinde ölecek ufff değme keyfime. Biz de yoktur el öpme , eş tarafında var. Senden beş yaş büyüktür ama merhaba der bir bakarsın el ağzının önünde . Suratına şöyle gerinip bir Osmanlı tokadı patlatasım geliyor bu tür insanların.

2 ay sonra bayram olacak.Bırak el öpmeyi bu gidişle bayramlaşmaya bile gidemeyeceğiz anne babamıza bile

2 ay sonra bayram olacak.Bırak el öpmeyi bu gidişle bayramlaşmaya bile gidemeyeceğiz anne babamıza bile

Önemli değil sağlıklı olsunlar uzakta olsunlar. Görünce sıkı sıkı sarılırım yeter, ten teması önemlidir, el öpmeyi sevmem ben araya mesafe koyar, samimi gelmiyor bana ve anlamsız bir hiyerarşi şekli, Sarılın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…