bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Vakalar İstanbul ve Van diyor başka iller de yok mu ki acaba İstanbul da yaşıyorum Tekirdağ da annem var oraya mı gitsem
Evinde olduğun sürece hangi şehirde olduğunun ne önemi var? Tekirdağ'da gitmek için insanların içine kariscaksin belki, virüslü birisinden virüs kapacaksin annenlere bulastircaksin o da başkasına bulastircak.
Bu yüzden yayılıyor işte.
Dün sağlık bakanı bütün Türkiye'ye yayıldı dedi ayrıca , mantıken sadece İstanbul ve Van'da olabilir mi ?
İyi ki şehirleri söylemiyorlar millet kafasına göre göç edecek İtalya'yi gecicez

Kızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Benim de boğazım ağrıyor,ateş öksürük yok, zaten böyle olur benim ara ara, bala zencefil zerdaçal çörekotu karıştırdım yedim,akşama da ıhlamur kaynatırım, gideyim de bir de gargara yapayım, hergün devam edicem., geçmiş olsun hepimize.

Bencede öyle buraya yazıp devamını getirmemekte ayrı bir mevzu hemen kargaşa oldu gerek yok böyle şeylere arkadaslar sakın kalalım,aklımızı korumaya ihtiyacımız var
Kesinlikle katılıyorum 2 kişi video diye ortaya attı ne videosu olduğunu açıklayan yok gereksiz telaş yaratıyorsunuz

Bu bogaz agrisini herkesten duyuyorum hanimlar psikolojik olabilir mi

Bu bogaz agrisini herkesten duyuyorum hanimlar psikolojik olabilir mi
Olabilir tabi, ama evdeyi temizlik yapıyoruz, yemek yapıyoruz, terliyoruz cam açıyoruz sonra, evi havalandırırken cereyanda kalıyoruz vs. ben hayat tarzımıza da bağlıyorum açıkçası :)

Almanyada 31 bin vaka var.

is cikisi alisveris yapayim dedim.. 5 marketin hicbirinde tuvalet kagidi yoktu resmen
hayatimda hic tuvalet kagidi kitligi yasayacagimiz aklima gelmemisti. reyonlara kagit asmislar artik.. sabun, tuvalet kagidi insan basi sadece birer ikiser tane alabilirmisiz

Bencede öyle buraya yazıp devamını getirmemekte ayrı bir mevzu hemen kargaşa oldu gerek yok böyle şeylere arkadaslar sakın kalalım,aklımızı korumaya ihtiyacımız var
Devamını getirmemek falan derken ? Beni anlayan anladı diye düşünüyorum çünkü gündem sıcak

Tlc de aşırı pintiler diye bir kadın vardı, tuvalet kağıdına para vermiyorum eski gazeteleri kullanıyoruz demişti,bu kadın bu duruma hiç düşmeyecek, pinti diyorlar ama kendi i zor günlere alıştırıyormuş meğer

Bunlar ne yaptığını sanıyorlar ya, gözleri mi kör kalpleri mi mühürlü yaşlı amcaların gözleri dolmuş ağladı ağlayacaklar ben videodan görüyorum bunlar hiç mi görmüyor, hiç mi vicdan yok bu yeni nesilde ya. Valla artık umudum bitti bu nesil adam olmaz, insanlık denen şey yok bunlarda. Bir de yaşlılara cahil derler, en azından yaşlılar merhametli ve insandılar, bunlar ne ya bunlar ne.

Ben de zencefil vucut isisini arttiriyor diye biliyorum ama. Yanlis da biliyor olabilirim. Suan doktora gitme sansim yok. Riske atmayayim o zaman. Cok tesekkur ederim.
Geçen takip ettiğim bir çocuk doktoru dsö nün ibuferin kararınj çektiğini yazdi . Yani tabiki emin değilim yeniden ne dedi

Bizimkide gitmiş bulamamış 12 tane bundan almış :)))
Herbiri bir kg vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…