Cenaze görüntüleri ,defin işlemi falan mı?Virüsten dolayı öldüğü söylenen insanlar
Bencede öyle buraya yazıp devamını getirmemekte ayrı bir mevzu hemen kargaşa oldu gerek yok böyle şeylere arkadaslar sakın kalalım,aklımızı korumaya ihtiyacımız varBana üç tane geldi ama ben açıkçası provake diye düşündüm sizce?
Evinde olduğun sürece hangi şehirde olduğunun ne önemi var? Tekirdağ'da gitmek için insanların içine kariscaksin belki, virüslü birisinden virüs kapacaksin annenlere bulastircaksin o da başkasına bulastircak.Vakalar İstanbul ve Van diyor başka iller de yok mu ki acaba İstanbul da yaşıyorum Tekirdağ da annem var oraya mı gitsem
Benim de boğazım ağrıyor,ateş öksürük yok, zaten böyle olur benim ara ara, bala zencefil zerdaçal çörekotu karıştırdım yedim,akşama da ıhlamur kaynatırım, gideyim de bir de gargara yapayım, hergün devam edicem., geçmiş olsun hepimize.Kızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Kesinlikle katılıyorum 2 kişi video diye ortaya attı ne videosu olduğunu açıklayan yok gereksiz telaş yaratıyorsunuzBencede öyle buraya yazıp devamını getirmemekte ayrı bir mevzu hemen kargaşa oldu gerek yok böyle şeylere arkadaslar sakın kalalım,aklımızı korumaya ihtiyacımız var
+1Kesinlikle katılıyorum 2 kişi video diye ortaya attı ne videosu olduğunu açıklayan yok gereksiz telaş yaratıyorsunuz
Bu bogaz agrisini herkesten duyuyorum hanimlar psikolojik olabilir miBenim de boğazım ağrıyor,ateş öksürük yok, zaten böyle olur benim ara ara, bala zencefil zerdaçal çörekotu karıştırdım yedim,akşama da ıhlamur kaynatırım, gideyim de bir de gargara yapayım, hergün devam edicem., geçmiş olsun hepimize.
Bu bogaz agrisini herkesten duyuyorum hanimlar psikolojik olabilir mi
Olabilir tabi, ama evdeyi temizlik yapıyoruz, yemek yapıyoruz, terliyoruz cam açıyoruz sonra, evi havalandırırken cereyanda kalıyoruz vs. ben hayat tarzımıza da bağlıyorum açıkçası :)Bu bogaz agrisini herkesten duyuyorum hanimlar psikolojik olabilir mi
Hani söylemeyindi:)Cenaze görüntüleri ,defin işlemi falan mı?
Devamını getirmemek falan derken ? Beni anlayan anladı diye düşünüyorum çünkü gündem sıcakBencede öyle buraya yazıp devamını getirmemekte ayrı bir mevzu hemen kargaşa oldu gerek yok böyle şeylere arkadaslar sakın kalalım,aklımızı korumaya ihtiyacımız var
EvetHani söylemeyindi:)
İnsan merak ediyor değil mi?
Amacın kargaşa degildir muhtemelen ama şu ortamda yanlış bak kac kişi döndü panik oldu herkes endişeli çünküDevamını getirmemek falan derken ? Beni anlayan anladı diye düşünüyorum çünkü gündem sıcak
Tlc de aşırı pintiler diye bir kadın vardı, tuvalet kağıdına para vermiyorum eski gazeteleri kullanıyoruz demişti,bu kadın bu duruma hiç düşmeyecek, pinti diyorlar ama kendi i zor günlere alıştırıyormuş meğerAlmanyada 31 bin vaka var.
is cikisi alisveris yapayim dedim.. 5 marketin hicbirinde tuvalet kagidi yoktu resmen
hayatimda hic tuvalet kagidi kitligi yasayacagimiz aklima gelmemisti. reyonlara kagit asmislar artik.. sabun, tuvalet kagidi insan basi sadece birer ikiser tane alabilirmisiz
Bunlar ne yaptığını sanıyorlar ya, gözleri mi kör kalpleri mi mühürlü yaşlı amcaların gözleri dolmuş ağladı ağlayacaklar ben videodan görüyorum bunlar hiç mi görmüyor, hiç mi vicdan yok bu yeni nesilde ya. Valla artık umudum bitti bu nesil adam olmaz, insanlık denen şey yok bunlarda. Bir de yaşlılara cahil derler, en azından yaşlılar merhametli ve insandılar, bunlar ne ya bunlar ne.Ya ben çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum, virüs korkusu filan hiçbir şey yok içimde, şu ana kadar da kendimi kaybedecek kadar korkmadım ama az önce yine yaşlı bir amcayla dalga geçen kafasına kolonya döken insan müsveddelerinin videosunu izledim. Gerçekten sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum ve çok üzgünüm bunları lütfen ihbar edelim arkadaşlar, böyle bir rezalet olmamalı ülkemizde
Geçen takip ettiğim bir çocuk doktoru dsö nün ibuferin kararınj çektiğini yazdi . Yani tabiki emin değilim yeniden ne dediBen de zencefil vucut isisini arttiriyor diye biliyorum ama. Yanlis da biliyor olabilirim. Suan doktora gitme sansim yok. Riske atmayayim o zaman. Cok tesekkur ederim.
Bizimkide gitmiş bulamamış 12 tane bundan almış :)))Almanyada 31 bin vaka var.
is cikisi alisveris yapayim dedim.. 5 marketin hicbirinde tuvalet kagidi yoktu resmen
hayatimda hic tuvalet kagidi kitligi yasayacagimiz aklima gelmemisti. reyonlara kagit asmislar artik.. sabun, tuvalet kagidi insan basi sadece birer ikiser tane alabilirmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?