bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasil videolar geldi kizlar
Yeni tedbirler var korkmayin vaka sayisi artiyor hastahaneler kalabaliklasiyor insanlar hala anlamiyor

Sarılmak ta yasak

Ya ben bu korona haberlerinden mi , devamlı evde kalmaktan mı, izole yaşamaktan mı artık neden oldu bilemiuorum da son iki gündür yatağa yattığımda aşırı stres halinde hissediyorum kendimi. Tam uykuya dalıcam stres içinde on on beş dakika dönüyorum. Sonra on dakika rahatlıyorum , tam uykuya dalacakken gene geliyor. Böyle böyle iki gündür günde 4 saat falan anca uyumuşumdur.
Neden böyle oldu ki ya ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı ?

Kızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum

Bende cnm uyuyamiyom çok sürekli sirkeli sulan her yeri siliyorum

Kızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Bende de oldu ya psikolojik ya da usuttuk. Bazen yanma bile oluyor

Benim de 2.5 haftadır var, yutkunamıyorum bile.. Hamile olduğum için de herhangi bir boğaz spreyi ya da ilaç kullanamıyorum. Tuzlu suyla ve sirkeli suyla gargara yapıyorum. Çok az bir süre idare ediyor. Bir de 2 gündür sarıyorum boynumu tülbentle, siz vicks varsa vicks sürüp sarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…