Sarılmak ta yasakÖnemli değil sağlıklı olsunlar uzakta olsunlar. Görünce sıkı sıkı sarılırım yeter, ten teması önemlidir, el öpmeyi sevmem ben araya mesafe koyar, samimi gelmiyor bana ve anlamsız bir hiyerarşi şekli, Sarılın:)
Bana üç tane geldi ama ben açıkçası provake diye düşündüm sizce?Bana da geldi iki tane
Bende haftasonunu öyle geçirdim ama geçti biraz psikolojik oluyorKızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Bende cnm uyuyamiyom çok sürekli sirkeli sulan her yeri siliyorumYa ben bu korona haberlerinden mi , devamlı evde kalmaktan mı, izole yaşamaktan mı artık neden oldu bilemiuorum da son iki gündür yatağa yattığımda aşırı stres halinde hissediyorum kendimi. Tam uykuya dalıcam stres içinde on on beş dakika dönüyorum. Sonra on dakika rahatlıyorum , tam uykuya dalacakken gene geliyor. Böyle böyle iki gündür günde 4 saat falan anca uyumuşumdur.
Neden böyle oldu ki ya ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı ?
Insan artık korkuyor nasıl geçti birşey yaptinmi ne kullandinBende haftasonunu öyle geçirdim ama geçti biraz psikolojik oluyor
Bende de oldu ya psikolojik ya da usuttuk. Bazen yanma bile oluyorKızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Korkudan evdekilerle hiç görüşmedim psikolojik olarak kafayı yedim valla. Evde bir tane boğazlara iyi gelen eğriçayır propolis vardı onu kullandım iyi geldi şuan hiç bir şey yokInsan artık korkuyor nasıl geçti birşey yaptinmi ne kullandin
Benim eşim çalışıyor geldiginde hemen ayakkabılarını poşete koyuyor ellerini yıkayıp duş a giriyorEşim kendi ohalini kendi ilan etmiş.Senelik izninden kalmıştı izine çıktı.
Zamanında kullansaydın ya dedim en başta.
IlaçmıKorkudan evdekilerle hiç görüşmedim psikolojik olarak kafayı yedim valla. Evde bir tane boğazlara iyi gelen eğriçayır propolis vardı onu kullandım iyi geldi şuan hiç bir şey yok
Benim de 2.5 haftadır var, yutkunamıyorum bile.. Hamile olduğum için de herhangi bir boğaz spreyi ya da ilaç kullanamıyorum. Tuzlu suyla ve sirkeli suyla gargara yapıyorum. Çok az bir süre idare ediyor. Bir de 2 gündür sarıyorum boynumu tülbentle, siz vicks varsa vicks sürüp sarın.Kızlar birşey sorcam benim bogazim ağrıyor öksürük yok ateş yok sadece boğaz ama evdende çıkmadım hiç cumartesi günü soğuktu çok usudum ondan mi acaba korkuyorum
Boğaza damlatılan bir damlaIlaçmı
Virüsten dolayı öldüğü söylenen insanlarNasıl videolar?
Ülkemizde miVirüsten dolayı öldüğü söylenen insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?