Abbim bizi tüm dünyamızı kurtarsın bu illet gitsin başımızdanNe lanet virüsmüş.
Gecen ay yaşadığım hastalığı şimdi yaşasam kesin corona oldum derim
Allah yardımcımız olsun. Dışarda çalışanlar için çok zor .
Üretip üretip salıyorlar dünyayaŞimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
o insandan insana gecmiyormusŞimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
Evet bende okudum o haberi. Fareden bulaşan bir virüsmüş. Zıkkım yesinler inşallah. Yürüyen uçan ve yüzen her haltı yiyorlar.Şimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
Bir o eksikti daha bunu atlatamadikŞimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
Merak etme, mutasyona uğrar geçer, çin malı virüs değil mi herşey bekleniro insandan insana gecmiyormus
Aynen olan milletimize oluyorEvet bende okudum o haberi. Fareden bulaşan bir virüsmüş. Zıkkım yesinler inşallah. Yürüyen uçan ve yüzen her haltı yiyorlar.
Bizimkide gitmiş bulamamış 12 tane bundan almış :)))
Herbiri bir kg vardırEki Görüntüle 2608521
bilemem vallaMerak etme, mutasyona uğrar geçer, çin malı virüs değil mi herşey beklenir
Ülkemizde mi
Birinin epilepsisi varmış mesela, coronadan diye paylaşmış biri . böyle saçma şeyler bana gelenler, inanmadımCenaze görüntüleri ,defin işlemi falan mı?
Hiç deme ya az önce internetten haberlere bakayım yeni gelişmeler var mi diye bu haberi gördüm. Tövbe yarabbim ne pis bir ulkeymis cin ya. Bir de ülkemize Çin mallari gelirdi insaallah bundan sonra cin mallarini almayizŞimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
Galiba onu da yedilerbilemem vallakemirgenlerin diskisiyla temas olunca geciyormus artik niye temasa gectilerse bu kadar
Yerken iyi yıkamamışlardırbilemem vallakemirgenlerin diskisiyla temas olunca geciyormus artik niye temasa gectilerse bu kadar
Akşam gördüm haberde bir doktor konuştu eğer buda mutasyona uğrarsa bulaşma sayısı azalirmis ama hazirana kadar ancak geçermişMerak etme, mutasyona uğrar geçer, çin malı virüs değil mi herşey beklenir
Geçen gün biri yazmıştı adamların herşeyi çakma ,kalitesizdi.Bir virüsü sağlam yapmışlar diyeÇin malı ürünleri başımıza bela ettikleri yetmedi virüsleri bela oldu şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?