bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kesinlikle katılıyorum 2 kişi video diye ortaya attı ne videosu olduğunu açıklayan yok gereksiz telaş yaratıyorsunuz
Arkadaşlar insanlar kaosu seviyor. Elden ele dolaşan manasız o kadar bilgi kirliliği var ki. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yok vaka sayısı daha fazla gerçek değil, yok şöyle öldüler böyle kaldılar bu da videosu, yok 1 sene kesin sürecek geçmeyecek. Şimdi net olmayan bu kötü bilgilere ne gerek var ki ? Hadi diyelim gerçekler bizden saklanıyor . E saklanmasa ne yapabiliriz ki. Yapılacaklar belli . Bundan daha fazla ne yapabiliriz ? Kendimizi domestosa mı yatırıcaz ?
Bence resmi olmayan bilgilere , videolara , görüntülere itibar etmemek akıl ve ruh sağlığımız huzurumuz için daha mühim. Zaten karantina başlı başına insanı strese sokuyor. Yalan da olsa olumlu gelişme duysak hiç bişey olmasa bile yüzümüzü güldürür.

Kireç onu bende duydum

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence hantavirüsle ilgili gayet anlaşılır yazılmış bir yazı
Sadece bulaş yolu illa hayvanın dışkısıyla temas etmek değil ki bakın bir sürü bulaş yolu var

Çin hükümetini kendilerini izole etmedıklerı için suçlayabılırız
Ama çinliler şöyle böyle bundan oldu demek bana saçma geliyor

Bir sürü bulaş yolları var bizimde mumbar kokoreç tarzı yemeklerimiz var iyi temızlenmeyene kokoreçi yedıgınız de de bir virüsle enfekte olabılırız

Ayrıca yarasa yendıği için bulaş kısmı efsane dye bılıyorum ben

Ben hayatimda kokoreç yemedim temelde

Yememde

Ben iyi olamıyorum.
Kendimi geçtim risk grubundaki yakınlarımı düşünmekten delirecek gibi oluyorum.
Herkes bunun daha başlangıç olduğunu söylüyor.
İki hafta sonra ne halde olacağımızı düşünmekten başım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…