- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Bende var bir tane bizim buradan resimCenaze görüntüleri ,defin işlemi falan mı?
Doğru demiş vallahiGeçen gün biri yazmıştı adamların herşeyi çakma ,kalitesizdi.Bir virüsü sağlam yapmışlar diye
Poşetlemi gömüyorlar gerçektenBende var bir tane bizim buradan resim
off imkansiz degil:))Galiba onu da yediler
İnstagramda videosu vardı,karadenizden video izledim akşam defin işlemiBende var bir tane bizim buradan resim
Yıkıyorlar 3 kişi özel kıyafet giyiyorlar kefenleyip ayrı yetten ölü posetine koyup onla gomuyorlarPoşetlemi gömüyorlar gerçekten
O kadarını bilmiyorum sadece 3 tabut resmi gördüm, ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim buradaki bi hastane, gömme anını çekmeye kimse izin vermez ki, zaten minimum kişi bulunur , bilemiyorumPoşetlemi gömüyorlar gerçekten
Arkadaşlar insanlar kaosu seviyor. Elden ele dolaşan manasız o kadar bilgi kirliliği var ki. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yok vaka sayısı daha fazla gerçek değil, yok şöyle öldüler böyle kaldılar bu da videosu, yok 1 sene kesin sürecek geçmeyecek. Şimdi net olmayan bu kötü bilgilere ne gerek var ki ? Hadi diyelim gerçekler bizden saklanıyor . E saklanmasa ne yapabiliriz ki. Yapılacaklar belli . Bundan daha fazla ne yapabiliriz ? Kendimizi domestosa mı yatırıcaz ?Kesinlikle katılıyorum 2 kişi video diye ortaya attı ne videosu olduğunu açıklayan yok gereksiz telaş yaratıyorsunuz
Izole etmek için kireç döküyor diyorlardı ilk zamanlar twitter daYıkıyorlar 3 kişi özel kıyafet giyiyorlar kefenleyip ayrı yetten ölü posetine koyup onla gomuyorlar
İnşallah geçer yaAkşam gördüm haberde bir doktor konuştu eğer buda mutasyona uğrarsa bulaşma sayısı azalirmis ama hazirana kadar ancak geçermiş
Aynen bende öyleyimArkadaşlar kaygınızı nasıl yönetiyorsunuz
Bazen başa çıkamıyorum. Bazen çok iyiyim, bazen uçurumdan yere çakılmış gibi mutsuz hissediyorum
Ben hayatimda kokoreç yemedim temelde
Bence hantavirüsle ilgili gayet anlaşılır yazılmış bir yazı
Sadece bulaş yolu illa hayvanın dışkısıyla temas etmek değil ki bakın bir sürü bulaş yolu var
Çin hükümetini kendilerini izole etmedıklerı için suçlayabılırız
Ama çinliler şöyle böyle bundan oldu demek bana saçma geliyor
Bir sürü bulaş yolları var bizimde mumbar kokoreç tarzı yemeklerimiz var iyi temızlenmeyene kokoreçi yedıgınız de de bir virüsle enfekte olabılırız
Ayrıca yarasa yendıği için bulaş kısmı efsane dye bılıyorum ben
Yememde
Bence hantavirüsle ilgili gayet anlaşılır yazılmış bir yazı
Sadece bulaş yolu illa hayvanın dışkısıyla temas etmek değil ki bakın bir sürü bulaş yolu var
Çin hükümetini kendilerini izole etmedıklerı için suçlayabılırız
Ama çinliler şöyle böyle bundan oldu demek bana saçma geliyor
Bir sürü bulaş yolları var bizimde mumbar kokoreç tarzı yemeklerimiz var iyi temızlenmeyene kokoreçi yedıgınız de de bir virüsle enfekte olabılırız
Ayrıca yarasa yendıği için bulaş kısmı efsane dye bılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?