bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar her toplumun yediği şeyler diğer topluma tuhaf gelir. Beslenme alışkanlıklarımız farklı .
yarasadan bulaştığı falanda kesin değil.
Siz ilk önce üstünüze düşeni yapın. Bu tür virüsler her türlü bölgeden , ülkeden , kaynaktan çıkabilir.
virüsleri ırklar çıkarmaz. Doğanın bir parçasıdır.
tarih boyunca ölümcül korkunç salgınlar heryerde görülmüştür.

Arkadaşlar, her ülkede kimin ne maksatla ne yaptığını bilemezsiniz. Yayılan şey doğru da olsa yanlış da olsa, bir şey amaçlamaktadır ve amaç genel olarak algı dezenformasyonudur. Aralık 2019'dan beri yayılan yanlış haber sayısı doğru haber sayısından fazla. Sahte ölüm belgesi bile üretip salan var Twitter'a inanın. İnternette her gördüğünüze inanırsanız ne akıl sağlığınız kalır ne fiziksel sağlığınız. Bana Whatsapp'tan gelen hiçbir salgın haberi videosunu ya da fotoğrafını açmıyorum. Doğruysa zaten resmi kaynaklar bunu size duyuracak, bu saklanamaz. İsteseniz de saklayamazsınız.

NeverOne @Loreth Yabanelma nerelerdesiniz ayol yoksa DIŞARI MI ÇIKTINIIIIZ
Çocuk odasından bildiriyorum, bugün çocuklar annemizi cıldırtalım diye anlaşmışlar kendi aralarında, aynı oyunları döndürerek oynuyoruz, halının üzerinden kalkmaya yeltensem ikisi birden ağlamaya başlıyor, çok zor durumdayım

"Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19'a karşı alınan tedbirler sonucunda 20 Mart itibarıyla zorunlu ihtiyaç hizmeti sağlayan mağazalar haricindeki tüm markaların faaliyetlerini yeni bir karara kadar durdurdukları belirtilerek, AVM’nin de kapatma kararı aldığı hatırlatıldı.
“Panora AVM olarak koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünleri güç birliğiyle aşacağımıza olan inancımızla dayanışmamızı güçlendirmek ve markalarımıza katkı sağlamak amacıyla 15 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında kapalı olan mağazalarımızdan kira ve ortak alan bedeli almamayı kararlaştırdık.”

Açıklamada, “Bu kapsamda Armada Alışveriş Merkezi olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede bugünleri birlikte güç birliği ile aşacağımıza inandığımızdan mart ayının yarısı ve nisan aylarında tüm kiracılarımızdan kira almayacağımızı kamuoyuna duyururuz.” ifadelerine yer verildi. "

Ya bu yurtdışındaki tuvalet kağıdı kıtlığı haberleri okudukça eve tuvalet kağıdı aldım resmen doldu kiler
Başka stok yapmadım gerçekten ama tuvalet kağıdına hassasiyetim var :))

Şimdi bi yeni virüsümüz daha çıktı çinden geliyor yine..
Buda salgın olursa bütün dünya çin i boğar artık başka ülkeler e tatile fln gidemezler
Gelmesinler zaten canlı herşeyi yiyolar ne biçim millet ya

Birşey soracağım. Alerjik bronşitim var. Tozda, dumanda, bir çok parfümde falan boğulup ilaç almam gerekiyor. Kronik rahatsızlığa giriyor mu bu? Eşim odada kolanya dökünce bir süre sonra tıkanıyorum mesela yada soba dumanı olan bir bölgeye girince falan.

Ya şimdi herşeyi anlarım ama sahte ölüm belgesi nedir
Oley ölmeden öldüm
1-0 öndeyim

Kardeşimde de var o çıkmıyor.Kronik rahatsızlığa girebilir.

Son düzenleme:
Buda salgın olursa bütün dünya çin i boğar artık başka ülkeler e tatile fln gidemezler
Gelmesinler zaten canlı herşeyi yiyolar ne biçim millet ya
Irkçılık yapmayalım bence. Zaten Forum kurallarına aykırı. O açıdan baktığınızda bizleri de sınırdan geçirmezler. Siz bilmezseniz Türkiye’de tüm dünyada yokolmuş enfeksiyonlar devam etmektedir. Özelliklerde göçlerden sonra bu durum çok arttı. Gelişmemiş ülke olmanın sonuçları.
Hindistan, Ortadoğu , Afrika hepsine yasak gelir.
çine kadar nerde yaşadığınızın farkında değilsiniz.

Irklar çıkarmıyor ama insanlar çıkarıyor. yarasa gibi hayvanları yedikleri için.. yarasadan bulaşması kesin değil ama virüsü taşıdıkları bilinen bir şey. Sadece Çinliler yemiyor vietnamda endonezyada da yiyorlar. Beslenme alışkanlığı diye basite indirgenemez bu tür yamyamlıklara dur demeleri lazım.. insanlığa da doğaya da bela bunlar

Y
yamyamlık değil. Yamyam olmak insanın insanı yemesidir
bizim gibi memeli hayvanları yiyorlar.
kuş gribi ( tavuk ve hindi) yendiğimiz için oldu
Deli dana , dana yediğimiz için ( ki en korkutucu hastalık o. Bize ders olarak göstermişlerdi. )
Şarbon kırmızı et yediğimiz için
Biriki yıl önce kurban bayramımız şarbon salgını başlatmıştı.
deve yendiği için mers salgını ( ki yük hayvanı yenmemesi lazım )
Domuz gribinin yiyeceklerle Alakası yok her yıl insan öldürüyor.
çinlilerde bizim sucuğumuzdan tiksinir asla yemezler.
artık global bir dünyadayız. Herkesin kirli çamaşırları ortada.
Ek bilgi , insanlar virüs çıkarmazlar. Doğal yaşamımızın bir parçasıdır. Malesef.
biyolojik silahlar hariç.
yani doğa için fare yemenizle tavşan yemeniz ya da koyun yemeniz arasında fark yoktur.
memeli hayvan etidir. Hepsinden virüs gelir.

Ben zannetmiyorum tüm çinin bu tarz beslendiğini
Hayatında böyle şeyler yememiş birsürü çinli vardır
Hedef göstermek çok yanlış birşey
Bknz bakanın yaşlılar yönündeki açıklamaları toplumda nelere neden oluyor
Ki hedef gösternedi sadece açıkladı
Bende yanlış buluyorum bu tarz yaftalamaları

Eşim markete gitti markete sıra ile alışveriş yapılıyormuş her markette ögle mi acaba?
Bizim burada (İstanbul) benzer şekilde. Marketin metrekaresi büyükse birbirine uzak şekilde alıyorlar. Kendi ilçemde de/ çalıştığım ilçede de( gördüğüm kadarıyla) böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…