Yok kız ben onlardan değilim, leş gibi evim.Tetiklenen tetiklendi yavrum ya.
Çamaşır suyuyla duş alacak millet yakında.
Aynı zaman döngüsünde takılmak. Hmm, karantina bitsin bilimkurgu romanı yazılır
Ay aman iyi bari. Hayır siz çıksanız 2 saat bir de eve giriş var
Şaka bir yana çok alışmışım buradaki dört beş kişiyle her gün konuşmaya, cidden merak ettim bugün görmeyince.
Korkmayın biz ailecek hastayız 2 haftadırBoğazlarım şişti boğazım çok ağrıyor biraz ateşim de var hastanelere mecbura kalmadıkça gitmeyin diyorlar inanılmaz korkuyorum sanki her an ateşim artacakmışda hastaneye yatırılıp 2 haftaya kalmadan ölecekmişim gibi hissediyorum kızım da ona da geçecek diye de korkuyorum psikolojim alt üst zaten panikatak hastasıyım
Hayır işin kötüsü "ölüm oranı düşük, hastaların çok az bir kısmı ölüyor" dense bu sefer hepten salacaklar, önü alınmayacak. "Virüs var mı ki, hani, ben görmüyorum" diyen adamlar var dışarıda.Su forumda ve sosyal medyada gordugum kadarıyla Türkiye'de insanlar neden karantinaya alindigini , neden evlerde oturun dendigini bile anlamis degil zatrn
Saniyorlar ki hastalik olduruyor herkesi o yuzden evde oturuyoruz , saka gibi bir bilgi kirliliği var ulkede , sitkim siyrildi artik haftalardir anlatmaktan
En akli basinda dedigim insanlar bile panik icerisinde , saskinlikla izliyorum cidden
Benimki de öyle yaYok kız ben onlardan değilim, leş gibi evim.
Ee kaç gündür niye poşeti sildin mi, aldıklarını dezenfekte ettin mi diye üstüme geliyorsunuz o zaman, yazık bana yaYok kız ben onlardan değilim, leş gibi evim.
Ne fark eder insanı ver insanı da yer onlar, yamyamlar. Ki cenin yedikleri de söyleniyor. Deli dana hastalığında sığırlara koyun gibi hayvanların etlerini yem yapıp yedirdikleri için olmuş. Diğerleri lab ortamında olmuş olabilir. Buradan yola çıkarak hiç bir hayvanı yememek lazım. Hayvandan hayvana fark oluyor demek ki; coronadan bütün insanlar tehlike altında ama sucuk yiyende sadece kendisi tehlikedeY
yamyamlık değil. Yamyam olmak insanın insanı yemesidir
bizim gibi memeli hayvanları yiyorlar.
kuş gribi ( tavuk ve hindi) yendiğimiz için oldu
Deli dana , dana yediğimiz için ( ki en korkutucu hastalık o. Bize ders olarak göstermişlerdi. )
Şarbon kırmızı et yediğimiz için
Biriki yıl önce kurban bayramımız şarbon salgını başlatmıştı.
deve yendiği için mers salgını ( ki yük hayvanı yenmemesi lazım )
Domuz gribinin yiyeceklerle Alakası yok her yıl insan öldürüyor.
çinlilerde bizim sucuğumuzdan tiksinir asla yemezler.
artık global bir dünyadayız. Herkesin kirli çamaşırları ortada.
Ek bilgi , insanlar virüs çıkarmazlar. Doğal yaşamımızın bir parçasıdır. Malesef.
biyolojik silahlar hariç.
yani doğa için fare yemenizle tavşan yemeniz ya da koyun yemeniz arasında fark yoktur.
memeli hayvan etidir. Hepsinden virüs gelir.
Yazik ya yaşlıları bu kadar da alaya almak doğru değil,bu adam içinde cezayı işlem başlatılmış iyi olmuş
Ben de anlamadım ki bogaza bakmasi gerekiyor diye mi acaba?Kardeşim gitti sabah muayene oldu o nereden çıkmış öyle hatta mecbura kalmadıkça hastaneye gitmeyin demişler
Ne fark eder insanı ver insanı da yer onlar, yamyamlar. Ki cenin yedikleri de söyleniyor. Deli dana hastalığında sığırlara koyun gibi hayvanların etlerini yem yapıp yedirdikleri için olmuş. Diğerleri lab ortamında olmuş olabilir. Buradan yola çıkarak hiç bir hayvanı yememek lazım. Hayvandan hayvana fark oluyor demek ki; coronadan bütün insanlar tehlike altında ama sucuk yiyende sadece kendisi tehlikede
Evet öyle bizim komşuya sen o kadar acil değilsin niye geldin demiş. Muayene etmemiş.
Bunu bütün çin halkına mal edenlere söyleyin. Ben böyle bir şey demedimMesele iğrençlik değil, mesele bilmem kaç milyarlık kalabalık ülkede bir kesimin yaptığı şeyin bütün Çin halkına mal edilmesi. Türkiye'de eşeğe tecavüz eden adamlar var, dünyadaki diğer ülkeler, bütün Türkler eşeğe tecavüz ediyorlar, helak olsunlar dese ne hissedersiniz?
Kiyamam ya. Amaci ne bunu yapanlarin anlamiyorum. Islem yapilmasina cok sevindim.
Ben yapıyorum demedim kiEe kaç gündür niye poşeti sildin mi, aldıklarını dezenfekte ettin mi diye üstüme geliyorsunuz o zaman, yazık bana ya
Kiyamam ağlamış.
Bu ne yaYazik ya yaşlıları bu kadar da alaya almak doğru değil,bu adam içinde cezayı işlem başlatılmış iyi olmuş
Bunu bütün çin halkına mal edenlere söyleyin. Ben böyle bir şey demedim
Mesele iğrençlik değil, mesele bilmem kaç milyarlık kalabalık ülkede bir kesimin yaptığı şeyin bütün Çin halkına mal edilmesi. Türkiye'de eşeğe tecavüz eden adamlar var, dünyadaki diğer ülkeler, "bütün Türkler eşeğe tecavüz ediyorlar, helak olsunlar" dese ne hissedersiniz?
Bu kültürel bir şey. Genele mal etmek ile kültürü ayırt etmek gerekiyor. Bizim kokoreç için diyebilirler mesela ya da yemeklerimize "Kuyruk yağı denen bir şeyi kullanıyorlar" diyebilirler. Bu kültür. Araplara "Elleriyle yiyorlar" diyebilirler. Kaşık kullanan yok mu var, ama bu kültür. Çinin de kültürü bu. Köpek yeme festivali olan bir yerden bahsediyorsunuz. Bu kültürdür, gerektiği kadar önyargı insanı hayatta tutar, yok saymayız.
Mesele iğrençlik değil, mesele bilmem kaç milyarlık kalabalık ülkede bir kesimin yaptığı şeyin bütün Çin halkına mal edilmesi. Türkiye'de eşeğe tecavüz eden adamlar var, dünyadaki diğer ülkeler, "bütün Türkler eşeğe tecavüz ediyorlar, helak olsunlar" dese ne hissedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?