1,5 milyar nufusuyla hepimizi yer bitirir bu pislikler.Buda salgın olursa bütün dünya çin i boğar artık başka ülkeler e tatile fln gidemezler
Gelmesinler zaten canlı herşeyi yiyolar ne biçim millet ya
Öyle yapmayın lütfen. Şöyle bi durumda daha iyi beslenin lütfenSadece felaket senaryoları var ortalıkta. Hafif atlatanlar olmasına sevindim. Virüse yakalanınca gün gün şöyle olacak böyle olacak tarzı şeylerden falan çok etkilendim ben. Benim de iki çocuğum var biri otizmli. Küçüğü de 2 yaşında. Biz ailecek 2 haftadır çok hasta olduk domuz gribi midir korona mıdır bilmiyorum otizmli oğlumu korkudan doktora götüremedim karantinaya vs alırlarsa çocuğum napar oralarda bizi de almazlarsa fln diye. 4 kilo vermişim iki haftadır 46 kiloya düştüm başedemiyorum bu kaygıyla ne iştah kaldı ne hal
Dün İç İşleri Bakanlığının çıkardığı genelge sebebiyle içerde fazla müşteri bulunamayacak.Eşim markete gitti markete sıra ile alışveriş yapılıyormuş her markette ögle mi acaba?
Artık nasıl asosyallesmissem kimse bana video falan atmıyorArkadaşlar, her ülkede kimin ne maksatla ne yaptığını bilemezsiniz. Yayılan şey doğru da olsa yanlış da olsa, bir şey amaçlamaktadır ve amaç genel olarak algı dezenformasyonudur. Aralık 2019'dan beri yayılan yanlış haber sayısı doğru haber sayısından fazla. Sahte ölüm belgesi bile üretip salan var Twitter'a inanın. İnternette her gördüğünüze inanırsanız ne akıl sağlığınız kalır ne fiziksel sağlığınız. Bana Whatsapp'tan gelen hiçbir salgın haberi videosunu ya da fotoğrafını açmıyorum. Doğruysa zaten resmi kaynaklar bunu size duyuracak, bu saklanamaz. İsteseniz de saklayamazsınız.
Yalniz degilsinArtık nasıl asosyallesmissem kimse bana video falan atmıyor
Artık nasıl asosyallesmissem kimse bana video falan atmıyor
Sadece felaket senaryoları var ortalıkta. Hafif atlatanlar olmasına sevindim. Virüse yakalanınca gün gün şöyle olacak böyle olacak tarzı şeylerden falan çok etkilendim ben. Benim de iki çocuğum var biri otizmli. Küçüğü de 2 yaşında. Biz ailecek 2 haftadır çok hasta olduk domuz gribi midir korona mıdır bilmiyorum otizmli oğlumu korkudan doktora götüremedim karantinaya vs alırlarsa çocuğum napar oralarda bizi de almazlarsa fln diye. 4 kilo vermişim iki haftadır 46 kiloya düştüm başedemiyorum bu kaygıyla ne iştah kaldı ne hal
Eskiler kendilerine neyin çarptığını bile anlamıyorlardı. Vebasıydı İspanyol gribiydi... Şimdi neyin ne olduğu belli. Geçecek tabii ki, inşallah da en az hasarla geçer.
Bir de bu hastalığın ölüm oranı %3-3,5 civarında (İtalya'yı saymıyorum). Her hastalanan ölmüyor, yoğun bakıma girmiyor, hastaneye bile gitmiyor. Ayakta fark etmeden geçirenler bile var. Yani corona oldum ölecem olayı yok. Tabii ki hastalık ciddi, önlem alınması gerekiyor ama corona da mutlak ölüm değil yani. Bunu histeri haline getirmemek lazım.
Yoksa bir ay, iki ay, neyse işte, birkaç ay sonra hastalık gittiğinde okbsinden anksiyetesine birçok hastalık kalacak insanlara yadigar.
Evet direkt izinli sayılıyor.kızlar; İkinci emre kadar. idari izinLi olan gruptakilerin izni ; kurumdaki idareye bağlı değil dimi? Devlet direkt izinli sayıyor. Bu konuda kesin bilgisi olan varsa sevinirim
Boğazlarım şişti boğazım çok ağrıyor biraz ateşim de var hastanelere mecbura kalmadıkça gitmeyin diyorlar inanılmaz korkuyorum sanki her an ateşim artacakmışda hastaneye yatırılıp 2 haftaya kalmadan ölecekmişim gibi hissediyorum kızım da ona da geçecek diye de korkuyorum psikolojim alt üst zaten panikatak hastasıyımSadece felaket senaryoları var ortalıkta. Hafif atlatanlar olmasına sevindim. Virüse yakalanınca gün gün şöyle olacak böyle olacak tarzı şeylerden falan çok etkilendim ben. Benim de iki çocuğum var biri otizmli. Küçüğü de 2 yaşında. Biz ailecek 2 haftadır çok hasta olduk domuz gribi midir korona mıdır bilmiyorum otizmli oğlumu korkudan doktora götüremedim karantinaya vs alırlarsa çocuğum napar oralarda bizi de almazlarsa fln diye. 4 kilo vermişim iki haftadır 46 kiloya düştüm başedemiyorum bu kaygıyla ne iştah kaldı ne hal
Boğazlarım şişti hafif ateş de var zaten panikatak anksiyete hastasıyım arada nefesim kesiliyor gibi oluyorSizde de anksiyeteden çarpııntı ve ara ara nefes darlığı oluyor mu?Sabah çarpıntıyla uyanıyorum tüm gün uyuyana kadar devam ediyor.
Kardeşim gitti sabah muayene oldu o nereden çıkmış öyle hatta mecbura kalmadıkça hastaneye gitmeyin demişlerKizlar sabah saglik ocagina gitmem gerekebilir.
Aile hekimleri hastalari muayene etmiyormus diye bir sey soyledi arkadasim. Dogru mu bu? Eger oyleyse hic gitmiycem. Bana mantikli gelmedi. Muayene etmeyeceklerse neden çalışsınlar. Bilgisi olan var mi?
Tetiklenen tetiklendi yavrum ya.İnsanların okbsi tetiklenmesin dedikçe bu sefer ciddiye almayan grup büyüyorhiçbir şekilde ortamız yok
Aynı zaman döngüsünde takılmak. Hmm, karantina bitsin bilimkurgu romanı yazılırÇocuk odasından bildiriyorum, bugün çocuklar annemizi cıldırtalım diye anlaşmışlar kendi aralarında, aynı oyunları döndürerek oynuyoruz, halının üzerinden kalkmaya yeltensem ikisi birden ağlamaya başlıyor, çok zor durumdayım
Ay aman iyi bari. Hayır siz çıksanız 2 saat bir de eve giriş varDiziye başladım.
Evet öyle bizim komşuya sen o kadar acil değilsin niye geldin demiş. Muayene etmemiş.Kizlar sabah saglik ocagina gitmem gerekebilir.
Aile hekimleri hastalari muayene etmiyormus diye bir sey soyledi arkadasim. Dogru mu bu? Eger oyleyse hic gitmiycem. Bana mantikli gelmedi. Muayene etmeyeceklerse neden çalışsınlar. Bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?