bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Öyle yapmayın lütfen. Şöyle bi durumda daha iyi beslenin lütfen sizin başta evlatlarınız için daha dik daha güçlü durmanız lazım. Bu hastalıkta en en önemli şey sağlıklı beslenmek. Bol bol C vitamini tüketin

Su yaslilar konusu ne tuhaf bi hal aldi ya.. gencler cikip dalga geciyo hepsi zabita olmus hepsi polis. Ne kadar vicdan yoksunu pislik bi millet olmusuz bizler ya.. Allah bizi helak etmiyorsa yatip kalkip dua edelim cunku fazlasinI hak ediyoruz

Kizlar sabah saglik ocagina gitmem gerekebilir.
Aile hekimleri hastalari muayene etmiyormus diye bir sey soyledi arkadasim. Dogru mu bu? Eger oyleyse hic gitmiycem. Bana mantikli gelmedi. Muayene etmeyeceklerse neden çalışsınlar. Bilgisi olan var mi?

Artık nasıl asosyallesmissem kimse bana video falan atmıyor

kızlar; İkinci emre kadar. idari izinLi olan gruptakilerin izni ; kurumdaki idareye bağlı değil dimi? Devlet direkt izinli sayıyor. Bu konuda kesin bilgisi olan varsa sevinirim

Kendinizi harap etmeyin
İtalyada vefat edenler ile ilgili yapilan calisma var
Yuzde 97 si agir hastaligi olan 70 yas ustu insanlar , yuzde ucu de buyuk ihtimalle bagisikligi dusuk kisilerdi
Hasta olan ve vefat oranina bakin , iyilesenler kat be kat fazla

Bu karantinalarin sebebi hastaligin herkesi oldurmesi degil , saglik sisteminin bu kadar hasta insani iyilestirecek kapasitede olmamasi

Yani hastalanmamak icin karantinaya alinmiyoruz , ayni anda hastalanmamak icin karantinaya aliyoruz

Turk medyasini takip etmedigim icin bilemiyorum ama gercekten akli basinda birerinin medyaya cikip bunu insanlara aciklamasi lazim

Sizin gibi bunun bilincinde olmayan ve panik atak geciren milyonlar var turkiyede

Sakin kalin , er ya da gec herkes bu virusu kapacak , sonra da yok olup gidecek , devletlerin tum cabasi ayni anda herkesin kapmamasi

Su forumda ve sosyal medyada gordugum kadarıyla Türkiye'de insanlar neden karantinaya alindigini , neden evlerde oturun dendigini bile anlamis degil zatrn

Saniyorlar ki hastalik olduruyor herkesi o yuzden evde oturuyoruz , saka gibi bir bilgi kirliliği var ulkede , sitkim siyrildi artik haftalardir anlatmaktan

En akli basinda dedigim insanlar bile panik icerisinde , saskinlikla izliyorum cidden

Boğazlarım şişti boğazım çok ağrıyor biraz ateşim de var hastanelere mecbura kalmadıkça gitmeyin diyorlar inanılmaz korkuyorum sanki her an ateşim artacakmışda hastaneye yatırılıp 2 haftaya kalmadan ölecekmişim gibi hissediyorum kızım da ona da geçecek diye de korkuyorum psikolojim alt üst zaten panikatak hastasıyım

Kizlar sabah saglik ocagina gitmem gerekebilir.
Aile hekimleri hastalari muayene etmiyormus diye bir sey soyledi arkadasim. Dogru mu bu? Eger oyleyse hic gitmiycem. Bana mantikli gelmedi. Muayene etmeyeceklerse neden çalışsınlar. Bilgisi olan var mi?

Başkentte hastaneye gitmek için dışarı çıkan yaşlı bir vatandaşı videoya çekip sosyal medyada paylaşan kişinin "15 gün süreyle evini terk etmemesine, bu sürenin sonunda haftanın iki günü huzurevini ziyarete gitmesine" hükmedildi.
Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği, "Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi" suçundan M.T.E. hakkında 15 gün süreyle evini terk etmemesine, bu sürenin tamamlanmasının ardından da haftada iki gün ikametine en yakın huzurevine ziyarete gitmesine hükmetti.

Kardeşim gitti sabah muayene oldu o nereden çıkmış öyle hatta mecbura kalmadıkça hastaneye gitmeyin demişler

İnsanların okbsi tetiklenmesin dedikçe bu sefer ciddiye almayan grup büyüyor hiçbir şekilde ortamız yok
Tetiklenen tetiklendi yavrum ya.
Çamaşır suyuyla duş alacak millet yakında.

Aynı zaman döngüsünde takılmak. Hmm, karantina bitsin bilimkurgu romanı yazılır

Diziye başladım.
Ay aman iyi bari. Hayır siz çıksanız 2 saat bir de eve giriş var

Şaka bir yana çok alışmışım buradaki dört beş kişiyle her gün konuşmaya, cidden merak ettim bugün görmeyince.

Evet öyle bizim komşuya sen o kadar acil değilsin niye geldin demiş. Muayene etmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…