bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cinsel suçlar kapsamındada infaz uygulamayı da düşünmüşler yeni izledim haberde saçmalamasınlar dedim nedemek indirim nedemek salmayı düşünmek korkunç
Bana kalırsa komple saçmalık. Bahçeli bu salgın olaylarından da önce gündeme getirip duruyordu zaten, bir af konuşuluyordu yani. Korona da bahanesi olacak gibi. Dediğiniz gibi o suçlular salınmasa bile indirim uygulanacak gibi. İndirimin koronayla ne ilgisi var dimi?

bildigin adamlar yikamadan kurutmadan sicak suya ativeriyolar. Olay sadece kalabalik kitlik degil. Madem yilan yarasa fare yiyolar pisirip yesinler bari. Gecen bi arkadas bi video paylasti,, tabakta canli 2-3 tane fare.. tabagin cevresinede tomatis dizmislerhay gozu kor olasicalar o fareyi pisirin madem. Baktim fare tabaktan kacmaya calisirken adam cataliyla hoop mideye.. bunlar pislik

Çinlilerin ne yediği umrumda değil.Benim için önemli olan nasıl yedikleri.Hayvanları öldürmeden pişirmeye başlamaları.Hayvanlar bile avını öldürmeden yemiyor. 1 milyar nüfus yemek yok falan filan peki diri diri bir canlıyı pişirmek insanlığın hangi kısımı?

Kılıçtan geçirelim diye mi yazdılar?
Ay arabaya şey etmeden evde bakayım ben.
Gebersin bu Çinliler dendi diye yazmışsınız onu gördüm. O da sinirle denir yani.

Gebersinleri benim babam da diyor yaa bütün gün Çinlilerin neler yediğini keşfedip gönderiyor bana, yollama baba yeter midem bulanıyor diyorum

Ne hale gelmisizzzz
Bizimkide kuru fasulye yemez
Bugün bir yiyişi vardı boğulacaksın dedim adam:))
Kıtlık desem değil psikolojik

Biraz güldüm günlerdir duvar gbi geziyorum çok psikolojim bozuldu iyi geldi bu

Bozuk moralim imar ve af haberleriyle daha da diplere çöktü
Biz korona ile mücadele ederken neler oluyor arada, ölçekte kurtulsak demeye korkuyorum ölümde kapıda dua saatime gelir tutar mutar

Kendi başlarına gelmedikleri için işlerine geliyor indirim uygulamak tabi biri tecavüze uğramış tacize uğramış ne fark eder dimi onlara ? cidden haklısınız yer arıyorlar koronayla alakası ne ? nerden bulaşacak hapishaneye anlamıyorum ki ? bi vakada görülmemiş hapishanede hepsi çıldırdı

Virüs mutasyona uğradıkça uğruyor korona hentaya dönüşüyor e biyerden patlak verecekti her hayvanı tüketiyorlardı.

Sizce bu karantina günlerinde ciddi anlamda birçok insanın psikolojisi bozulur mu?
Süreç bilinmiyor..
Evden çıkılmıyor..
Hastalık korkusu zaten hat safhada
Misal balkonum bile yok 10 gündür evdeyim cam acıyorum yeteri kadar güneş bile alamıyorum

inanılmaz kötü hissediyorum anksiyetem kendini göstermeye başladı

Kıtlık her ülkede oluyor savaş zamanı. 1. Dünya Savaşı sırasında herkes askerde olduğu için buğdaylar biçilememiş ve kıtlık olmuş Anadolu'da da ki o sıralar salgın da varmış. Başka bir savaşta da yine ordunun erzağı bittiği için çarıklarını yediklerini bizzat kendi dedemin amca oğlu babama anlatmış (yaşları epey büyük Osmanlı dönemindeki savaşlar) Bunun kıtlıkla falan ilgisi yok, biz nasıl tavuk-dana vs seviyorsak onlar da bu yiyecekleri seviyor.
Tahmin derken? Tüm virüs araştırmaları neredeyse yarasalar üzerinden götürülmüş sars'tan beri, pek çok bilinmeyen virüs'ün yarasalarda bulunduğunu fark edip ileride tekrar başka bir virüsün salgına yol açabileceğini tahmin ettikleri için. Bu virüsle ilgili komplo teorileri yani lab ta üretildi söylentileri de buradan çıkıyor. Bu virüs o zaman keşfedilmiş ve şimdi labda geliştirilip insanlığa saldılar diyorlar ama bence burası gerçek dışı. Yalnız insanlar hastalığın tehlike boyutunda değil ki tekrar tekrar salgın çıkma riskini ortadan kaldırmak peşinde. Bizde koyun-dana-tavuktan virüs kapma ihtimali varken onlarda tüm hayvanlardan. Sars'tan sonra zaten kapatılmış o hayvan pazarları ama geri açılmış, yine aynı şeyi yapmazlar inşallah.

Virüs mutasyona uğradıkça uğruyor korona hentaya dönüşüyor e biyerden patlak verecekti her hayvanı tüketiyorlardı.
Hanta fare dışkısı sebebiyleymiş sanırım.
Rahmetlinin vefat ettiği yer otobüs olmasa, salgına dönmezdi ama herhalde bu da dönecek.
Kafamdaki saçlar ağarınca dışarı yüzü göreceğiz normal hayata döneceğiz herhalde.
Gerçekten cinnet geldi!

Ben hong kong da vlog çeken canadalı bir kızı takip ediyordum. Corona virüs ile ilgili güzel videosu vardı.
o söylemişti eğer salgın artarsa italyanın hastane kapasitesi yeterli değil diye.
bugün şu haberi okudum.coronaya yakalanmış bir rahip solunum cihazını kendisinden genç olan birine vermiş. Adamcağız ölmüş. Çok büyük fedakarlık yapmış.
ama hong kong daki kızın dediği doğru çıktı. İtalyanın hastane kapasitesi yeterli değil.baksanıza solunum cihazları bile yeterince yok.

Annelerin bozuldu bile.
Dolayısıyla çekirdek ailedeki herkesin.
Oynatmaya ramak kaldı, en azından bende öyle.

Şimdiden bozuldu görmüyor musunuz ? insanlar gaddarlaştı dışarıda yaşlılara uygulanan psikolojik şiddeti görmüyormusunuz ? neler yapıyorlar ? herkes zaten stresliydi şimdi deli gibi strese girdiler paranoyaklaştılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…