bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gebersinleri benim babam da diyor yaa bütün gün Çinlilerin neler yediğini keşfedip gönderiyor bana, yollama baba yeter midem bulanıyor diyorum

Kılıçtan geçirilsin yazısını göremedim ya ben.
Yazdığımı sileyim mideler bulanmasın. :)

Son düzenleme:
Yasa dışı satan yiyen insanlar sorumlu degil yani tabi tabi. Youtubeda onlarca video var, kanıt arıyorsanız açıp bakın, siz bunları görmeden savunuyorsunuz ya asıl bu çok garip. Önce istediklerini yerler diyordunuz şimdi de kanıt soruyorsunuz

Ay hanıfendi cenin ( fetus )yiyorlar dediniz ya ben ona dedim. Zaten başta yarasa yiyorlar diye yamyam dediniz. Sonra onlar insan yiyorlar dediniz. Bende internetten gördüğünüz duyduğunuz herşeye inanmayın. Videolara da. O tür videolar sahtekarlık.

istedikerini yerler diYe bişey demedim. Herkesin mutfağı farklı dedim. Hastalık sebebi şüphesi olan besinlerin yasaklanması gerektiğini başka mesajlarımı okursanız zaten söyledim.
aklınız sıra insanlara bak bu böyle söyledi diye göstermeye çalışıyorsunuz. Hiç olur mu öyle şey. Ne gerekiyorsa yapılmalı. İnsanlar o kadar acı çekiyor. Herkes sorumluluk alacak.gerekli besin yasakları bu sorumluluğun bir parçası. Yarasadan geçtiği kesin olmasa bile yasaklanmalı.
ben sadece beslenmeleriyle dalga geçecek aşağlayacak bişey olmadığını anlatmaya çalıştım. Biz alışkın olmadığımız için bize tuhaf geliyor dedim.
her toplumun yediği bir başkasına tuhaf görünür.

Of İtalya aynen devam ediyor ya hiç azalmıyor sayı.

Çinlilere de üzüldüm ben ama İtalyanlara feci üzüldüm gerçekten. Kültürel olarak yakınız, tarihsel bağlarımız var ve klasik Akdeniz insanı işte; coğrafyası güzel, toprağı verimli ne ekse bitiyor, onun da verdiği bir rahatlık, sıcak aile ortamı üstüne de klasik Akdeniz insanı vurdumduymazlığı eklenince bir felaket ile karşılaştılar.

Bir ara bir kaç video izleme gafletinde bulunmustum,ahtapotu canlı canlı yiyorlardı hayır efendim bu bir kültür değil,her türlü canlıyı yemek ve onları öldürmeden pişirmek caniliktir,vahsettir ama asla kültürün bir parcasi olamaz. Onlari yemekten haz alanları ciddi ciddi tedavi etmek lazım.

Beğenmesek de bu bir kültür. Kültür tanımı bu gibi şeyleri içeriyor zaten. Ahtapotu canlı canlı yiyenler Koreliler. Cesaret simgesi , erkeklik simgesiymiş.

Maalesef öyle değil markete gittim agzımın içine kadar gireceklerdi maske de yoktu çogunda
Maske kalmadı ki insanlar napsın.bende takmıyorum maske az sayıda var elimde zor günlerde takarım işe falan giderken diye saklıyorum.mesafe konusunda haklısınız.bugün insanlar dışarıdaydı,marketler doluydu,yere tükürenler,ağzını kapamadan hapşuranlar asıl sorun bu tipler.

Beğenmesek de bu bir kültür. Kültür tanımı bu gibi şeyleri içeriyor zaten. Ahtapotu canlı canlı yiyenler Koreliler. Cesaret simgesi , erkeklik simgesiymiş.
Dediğim gibi polemik olsun istemiyorum,ben hayvanları canlı canlı pişiren bir kültürü kabul etmiyorum,canilik, vahşilik

..
ülkeye yeni maske girişi olur umarım.ben yıkanabilenlerden buldum aldım.
kullan atlar çok az kaldı. Onlar bitince onu kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…