- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Gebersinleri benim babam da diyor yaa bütün gün Çinlilerin neler yediğini keşfedip gönderiyor bana, yollama baba yeter midem bulanıyor diyorum
Kesinlikle.carsamba gunu net aciklancakmis sanirim iyi haberlere ihtiyac var artik
Gebersinleri benim babam da diyor yaa bütün gün Çinlilerin neler yediğini keşfedip gönderiyor bana, yollama baba yeter midem bulanıyor diyorum
Yasa dışı satan yiyen insanlar sorumlu degil yani tabi tabi. Youtubeda onlarca video var, kanıt arıyorsanız açıp bakın, siz bunları görmeden savunuyorsunuz ya asıl bu çok garip. Önce istediklerini yerler diyordunuz şimdi de kanıt soruyorsunuzBen elinizde hiçbir kanıt yokken nasıl insanlara yamyam dediniz onu anlamadım ve şaşırdım. hala anlamıyorum. Nasıl oluyorda böyle şeylere inanılıyor.
koyuna yasak gelse , şarbon salgınında gelmeliydi herkes yemeye devam etti. Gelse yemeyi kesersiniz. Hiç zannetmiyorum. Zaten olmamış olayları bol keseden atmak kolay. Ben şöyle yapardım. Ben böyle yapardım. ( yapardınız kesin ) et ana besinlerden biri. Kolay mı zannediyorsunuz.
ben ülkelerin sorumluluğu yok demedim. Tüm dünya ülkelerinin başta Çin olmak üzere şu yaşadığımız salgından sorumlular.
sınırların bir türlü kapatılmaması tüm dünyada durumumu ne kader kötüye götürdü.
insanlar acı çekiyor.
Of İtalya aynen devam ediyor ya hiç azalmıyor sayı.
Aaa philly daha gecen gun aklima gelmistin , nasilsin?
Ay hanıfendi cenin ( fetus )yiyorlar dediniz ya ben ona dedim. Zaten başta yarasa yiyorlar diye yamyam dediniz. Sonra onlar insan yiyorlar dediniz. Bende internetten gördüğünüz duyduğunuz herşeye inanmayın. Videolara da. O tür videolar sahtekarlık.Yasa dışı satan yiyen insanlar sorumlu degil yani tabi tabi. Youtubeda onlarca video var, kanıt arıyorsanız açıp bakın, siz bunları görmeden savunuyorsunuz ya asıl bu çok garip. Önce istediklerini yerler diyordunuz şimdi de kanıt soruyorsunuz
Of İtalya aynen devam ediyor ya hiç azalmıyor sayı.
Onlarda da bizde olduğu gibi sorumsuz insan çok.Belediye başkanları bile çileden çıkmış.Evde kal diyor adamlar ne kadar zor olabilir ki?Of İtalya aynen devam ediyor ya hiç azalmıyor sayı.
Psikoloji bozulur mu bozulur da, bir de obezite artacak kesin..
Bencede bu is bi bitsn bende korkularimi be Suan onemsemyrm ama bitecekBence virüs bitince anksiyete falan kalmayacak
Mesela bende türlü türlü fobiler var. Tünel fobisi gibi. Geçemiyorum. Artık tünel duvarlarını öperim şu süreç bitince
İtalya, 5.249 yeni koronavirüs vakası ve 743 yeni ölüm bildirerek toplam 69.176 vaka ve 6.820 ölümü doğruladı.Kaç olmuş ben hiçbir yerde göremedim
İyiyim kuzum , WhatsApp numaram ayni , bekliyorum mesajiniİyiyim Milanam yazacağım sana uzun uzun bir ara aklımdasın. İyisindir umarım oralarda.
Bir ara bir kaç video izleme gafletinde bulunmustum,ahtapotu canlı canlı yiyorlardıYasa dışı satan yiyen insanlar sorumlu degil yani tabi tabi. Youtubeda onlarca video var, kanıt arıyorsanız açıp bakın, siz bunları görmeden savunuyorsunuz ya asıl bu çok garip. Önce istediklerini yerler diyordunuz şimdi de kanıt soruyorsunuz
Bir ara bir kaç video izleme gafletinde bulunmustum,ahtapotu canlı canlı yiyorlardıhayır efendim bu bir kültür değil,her türlü canlıyı yemek ve onları öldürmeden pişirmek caniliktir,vahsettir ama asla kültürün bir parcasi olamaz. Onlari yemekten haz alanları ciddi ciddi tedavi etmek lazım.
Maske kalmadı ki insanlar napsın.bende takmıyorum maske az sayıda var elimde zor günlerde takarım işe falan giderken diye saklıyorum.mesafe konusunda haklısınız.bugün insanlar dışarıdaydı,marketler doluydu,yere tükürenler,ağzını kapamadan hapşuranlar asıl sorun bu tipler.Maalesef öyle değil markete gittim agzımın içine kadar gireceklerdi maske de yoktu çogunda
korkunç.İtalya, 5.249 yeni koronavirüs vakası ve 743 yeni ölüm bildirerek toplam 69.176 vaka ve 6.820 ölümü doğruladı.
Dediğim gibi polemik olsun istemiyorum,ben hayvanları canlı canlı pişiren bir kültürü kabul etmiyorum,canilik, vahşilikBeğenmesek de bu bir kültür. Kültür tanımı bu gibi şeyleri içeriyor zaten. Ahtapotu canlı canlı yiyenler Koreliler. Cesaret simgesi , erkeklik simgesiymiş.
ülkeye yeni maske girişi olur umarım.ben yıkanabilenlerden buldum aldım.Maske kalmadı ki insanlar napsın.bende takmıyorum maske az sayıda var elimde zor günlerde takarım işe falan giderken diye saklıyorum.mesafe konusunda haklısınız.bugün insanlar dışarıdaydı,marketler doluydu,yere tükürenler,ağzını kapamadan hapşuranlar asıl sorun bu tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?