bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neyse jenniferımın son son filmi bugun
Ve gittikçe yarmalaşıyorum
Koronadan hamdi alkanın karakteri olan yarmagül olarak çıkacam

Sizler koronadan dolayı evde yarmagül olmamak için ne yapıyorsunuz cidden
Doyuramadıklarima yetişmeye çalışıyorum.
Az önce eşime "E bi nefes al!" diye çemkirdim.
Kek, börek, hamur işi gırla.
Millet un stoklamakta haklıymış.
6 yıllık evliyim bu kadar yemek yapmadim ya.
Öğlen börek yaparken "Akşam ne yeriz?" diyor.
Ki ben prensip olarak az yiyen bir insanım. Yapiyoruz ama yiyemiyoruz
Oh sayende bi rahatladım

Vurdum patates kızartmalarının gözüne, vurdum da vurdum.
Yeter diyordu ketçap, mayonezler ağlıyordu, yoğurt kenardan ağlıyordu.

Hiç bir şey yapmıyoruz 5 günde 3 kilo alarak hayata devam ediyoruz
Bol çekirdek isteği var

Yabancı arkadaşlarımla birkaç günde bir haberleşiyoruz kimin ülkesinde noldu diye, bugün hepsinin yazası tuttu, kendimi uluslararası haber ağı yönetiyor gibi hissediyorum

Allah tarafından sanırım dün bulantılarım başladı iyice. Değil ağzıma bişey almak havadaki oksijenden bile midem bulanıyor.
Eğer bulantı olmasaydı ben bu boğazla 150 kiloyla doğuma giderdim
Benim de 6. haftada başlayıp 20 küsür haftalarıma dek sürmüştü bulantılarım ve kusmalarım.. Kilo bile vermiştim. Şimdi karantinaya girdiğimizden beri ilk kez iştahım açıldı off Yarın kontrol günü

Çok fazla genelleme içeriyor yazdıklarınız, tümevarım yöntemi kullanmışsınız. Katılmıyorum yazdıklarınızın bazılarına ama uzun uzun yazacak enerjim kalmadı. Sağlıcakla kalın.

Ben geçen sene 84 kilodan 64 e düşmüştüm sabah 68 kilo gördüm aslında cokta yemiyorum ama neden bilmem

Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz.

Sayın mormont, şimdi mikrofon sende anlat bakalım neler var :))
Efenim bugün İtalya'nın kuzeyinde Milano, güneyinde Napoli'den, Estonya'dan, Romanya'dan, Macaristan'dan Almanya'dan, Amerika'nın California ve New York'undan gelişmeleri aldık.
İngiltere, Endonezya, Portekiz, Hollanda ve Avustralya'dan bağlantı bekliyoruz

Gelişmeleri özetlersem dünyaca ayvayı yemiş vaziyetteyiz Hepimizde ortak nokta okullar ve çoğu yer kapalı, herkes evden çalışıyor, herkese sokağa çıkmayın çağrıları yapılıyor, İtalya zaten komple karantina

Zikkim yesinler evet oyle insanlara irkciyim ben isterlerse beni siteden atsinlar.. mutfaga kulture saygiyla yorum yapilsin demek.. valla cok trajikomik
Simdi soyle dusunun Kopek eti, kedi eti, bocek vs. yiyerek buyuyen bir cocuga o hayvanlari yemek normal gelecek. Igrenmez ki Biz yemedigimiz icin bize igrenc geliyor dogal olarak. Ama eziyet mevzusu asla kabul edilebilir degil.

Kimse kızmasın ama, ortada gezen şu binlerce vaka var, tüm ülkeye yayıldı diyen malum videoyu herkes topa tutmuştu. Noldu şimdi? Vaka sayısı 2bine yaklaştı. Bakan ülkenin her yerinde var diyor. Van diyor. Ne bileyim.

Neyse az kalmış şeker yoksa ye gitsin

Kadına soruşturma açıldı bir de hiç yoktan, özür dilettiler niye özür dilediyse. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…