Doyuramadıklarima yetişmeye çalışıyorum.Neyse jenniferımın son son filmi bugun
Ve gittikçe yarmalaşıyorum
Koronadan hamdi alkanın karakteri olan yarmagül olarak çıkacam
Sizler koronadan dolayı evde yarmagül olmamak için ne yapıyorsunuz cidden
Neyse jenniferımın son son filmi bugun
Hiç bir şey yapmıyoruz 5 günde 3 kilo alarak hayata devam ediyoruzNeyse jenniferımın son son filmi bugun
Yabancı arkadaşlarımla birkaç günde bir haberleşiyoruz kimin ülkesinde noldu diye, bugün hepsinin yazası tuttu, kendimi uluslararası haber ağı yönetiyor gibi hissediyorum
Ben kapatıldı çoktan zannediyordum
zaten kapali degil miydi
Benim de 6. haftada başlayıp 20 küsür haftalarıma dek sürmüştü bulantılarım ve kusmalarım.. Kilo bile vermiştim. Şimdi karantinaya girdiğimizden beri ilk kez iştahım açıldı offAllah tarafından sanırım dün bulantılarım başladı iyice. Değil ağzıma bişey almak havadaki oksijenden bile midem bulanıyor.
Eğer bulantı olmasaydı ben bu boğazla 150 kiloyla doğuma giderdim
Bence insanlar biraz da bu eziyet olayi yuzunden tepki gosteriyorlar. Hayvan pazarinda kopek kesiyorlar, diger kesimi bekleyen kopek tir tir titriyor. Uzerine kahkaha atan ses montajlayip paylasmislar bu goruntuyu. Diger insanlar da komik buluyor bunu.. Bu insanlarin cogunun ruhuna islemis duygusuzluk, zalimlik.
Bu demek degil ki hepsi ayni. Hayir degil evinde kedi, kopek besleyenler de var.. Ama buyuk cogunlugu boyle duygusuz Çinli'lerin.
Sadece hayvanlara karsi degil, insanlara karsi da boyleler. Ilk salgin pik yaptiginda az mi izledik ev halki evden cikamasin diye uzerine kaynak yapilan kapilari. Demirden yapilmis kapali kutuya yaka paca zorla sokulup hapsedilip goturulen insanlari.
Kulturden ziyade Çinlilerin çoğu icinde bulunduklari sistem yuzunden robotlasmis, bazi insani duygulardan uzaklar.
Efenim bugün İtalya'nın kuzeyinde Milano, güneyinde Napoli'den, Estonya'dan, Romanya'dan, Macaristan'dan Almanya'dan, Amerika'nın California ve New York'undan gelişmeleri aldık.Sayın mormont, şimdi mikrofon sende anlat bakalım neler var :))
Simdi soyle dusunun Kopek eti, kedi eti, bocek vs. yiyerek buyuyen bir cocuga o hayvanlari yemek normal gelecek. Igrenmez kiZikkim yesinler evet oyle insanlara irkciyim ben isterlerse beni siteden atsinlar.. mutfaga kulture saygiyla yorum yapilsin demek.. valla cok trajikomik
Benim de 6. haftada başlayıp 20 küsür haftalarıma dek sürmüştü bulantılarım ve kusmalarım.. Kilo bile vermiştim. Şimdi karantinaya girdiğimizden beri ilk kez iştahım açıldı offYarın kontrol günü
Kimse kızmasın ama, ortada gezen şu binlerce vaka var, tüm ülkeye yayıldı diyen malum videoyu herkes topa tutmuştu. Noldu şimdi? Vaka sayısı 2bine yaklaştı. Bakan ülkenin her yerinde var diyor. Van diyor. Ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?