Yok çok şükürNeyse az kalmış şeker yoksa ye gitsin
Tabiiki oyle.. buna birsey demiyorum.. bize gore pis ve igrenc. hadi kultur diyelim.. ama eziyet.. gerci kime gore neye gore? Batilida hayvan haklarini savunup istakozlari gomuyor. Bu konu uzayabilir.Simdi soyle dusunun Kopek eti, kedi eti, bocek vs. yiyerek buyuyen bir cocuga o hayvanlari yemek normal gelecek. Igrenmez kiBiz yemedigimiz icin bize igrenc geliyor dogal olarak. Ama eziyet mevzusu asla kabul edilebilir degil.
Bu corona dalgasından önce kilo almıştım kilo almaya müsait bir bünyem var ama çok enteresandır ben bu karantina sürecinde son 1 haftada 2,5kg verdim. Hiç rejim yapmıyorum ne istersem de yiyorum, spor da yapmıyorum, önceleri yürüyordum ama onu da yapamıyorum artık malum, anlamadım ben de sebebini.Hiç bir şey yapmıyoruz 5 günde 3 kilo alarak hayata devam ediyoruz
Bol çekirdek isteği var
Bu yeni miKazen SON 24 SAATTE 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik.
Alicja alıntılı yapamadım ama
O kadın Paylaşımindan kısa bir süre sonra özür diledi.kendi diledi bence diletilmedi gibi geldi bana..net bilgim yok tabiki..
Videoyu paylaşalı o kadin, neredeyse 1 hafta oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam yüzlerce ölü demişti..
Binlerce vaka demişti bir hafta geçti ve henüz 2000 vaka olmadı.
Ben hala o kadının bahsettiği durumda olmadığımızı düşünüyorum..asıl suçlu video yu çeken ve paylasandir.umarim o kişi de ceza alır
Bu yeni mi
Bence insanlar biraz da bu eziyet olayi yuzunden tepki gosteriyorlar. Hayvan pazarinda kopek kesiyorlar, diger kesimi bekleyen kopek tir tir titriyor. Uzerine kahkaha atan ses montajlayip paylasmislar bu goruntuyu. Diger insanlar da komik buluyor bunu.. Bu insanlarin cogunun ruhuna islemis duygusuzluk, zalimlik.
Bu demek degil ki hepsi ayni. Hayir degil evinde kedi, kopek besleyenler de var.. Ama buyuk cogunlugu boyle duygusuz Çinli'lerin.
Sadece hayvanlara karsi degil, insanlara karsi da boyleler. Ilk salgin pik yaptiginda az mi izledik ev halki evden cikamasin diye uzerine kaynak yapilan kapilari. Demirden yapilmis kapali kutuya yaka paca zorla sokulup hapsedilip goturulen insanlari.
Kulturden ziyade Çinlilerin çoğu icinde bulunduklari sistem yuzunden robotlasmis, bazi insani duygulardan uzaklar.
Çok fazla genelleme içeriyor yazdıklarınız, tümevarım yöntemi kullanmışsınız. Katılmıyorum yazdıklarınızın bazılarına ama uzun uzun yazacak enerjim kalmadı. Sağlıcakla kalın.
Evet yaklaşık 4 bin kişiye test yapılmışBu yeni mi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama dün cnn te bir doktor vardi, iste kisi sayılarini filan inceliyordu, buna göre ilk vakadan önce 1500 küsur kisi enfekte durumda demek bu dedi. Bildiğimizden öncesinde o kadar insan gezdi. Mesela fransadan cenazeye gelmis kadin, aslinda test yapılmış fransadan çıkarken negatifmis gelmiş gezmiş vs hastalanmış ve ölmüş ,abiside yoğun bakımdaymis cenazeye gelenler, gezdiği yereler filan 70 kisinin ustune bulaştirmis, onlarda belki kendi çevrelerine.Kimse kızmasın ama, ortada gezen şu binlerce vaka var, tüm ülkeye yayıldı diyen malum videoyu herkes topa tutmuştu. Noldu şimdi? Vaka sayısı 2bine yaklaştı. Bakan ülkenin her yerinde var diyor. Van diyor. Ne bileyim.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama dün cnn te bir doktor vardi, iste kisi sayılarini filan inceliyordu, buna göre ilk vakadan önce 1500 küsur kisi enfekte durumda demek bu dedi. Bildiğimizden öncesinde o kadar insan gezdi. Mesela fransadan cenazeye gelmis kadin, aslinda test yapılmış fransadan çıkarken negatifmis gelmiş gezmiş vs hastalanmış ve ölmüş ,abiside yoğun bakımdaymis cenazeye gelenler, gezdiği yereler filan 70 kisinin ustune bulaştirmis, onlarda belki kendi çevrelerine.
Üniversite doktoru falandı değil mi? O kadın da bir şey vardı bir de konuşmasında özellikle umrecileri vurgulamıştı. Sanki tek tehlike onlarmis gibi, bu ülkeye yurt dışından neler gelip elini kolunu sallayarak gezdi!Alicja alıntılı yapamadım ama
O kadın Paylaşımindan kısa bir süre sonra özür diledi.kendi diledi bence diletilmedi gibi geldi bana..net bilgim yok tabiki..
Videoyu paylaşalı o kadin, neredeyse 1 hafta oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam yüzlerce ölü demişti..
Binlerce vaka demişti bir hafta geçti ve henüz 2000 vaka olmadı.
Ben hala o kadının bahsettiği durumda olmadığımızı düşünüyorum..asıl suçlu video yu çeken ve paylasandir.umarim o kişi de ceza alır
Az önce bunu konuşuyorduk.Bakanın açıklamalarındaki 'ileri yaş'
'Yaşlı hasta'
Vurgusu beni rahatsız etmeye başladı.
Bu genelin merakını gidermek için mi, insanlar panik yapmasın diye mi, yaşlılar önlem alsın diye mi, yaşlı ölüm daha kabul edilebilir olduğu için mi, hangisi meraktayım
Ne istiyorsunuz bı anlasam. Adam açıkça kim tehlikede diyor.... Sizin buyukleriniz yok mu? Ya da kronik hasta eşiniz dostunuz çocuğunuz... Bunlar için endiselenin istiyor boş vermeyelim diyorAz önce bunu konuşuyorduk.
"Risk altında olmayan grup siz korkmayın zaten riskli gruptalar ya." hissiyatı yarattı ve beni de rahatsız etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?